Almería – Getafe 1:0 (kon.) | Osasuna – Bilbao 1:5 (kon.) | Rayo Vallecano – Atlético Madrid 2:4 (kon.)
Barcelona – Malaga 3:0 (kon.)
koniec
Rayo Vallecano
2:4 (1:3)
Atlético Madrid
Nedeľa 26.01.2014, 19:00 • Campo de Fútbol de Vallecas (Madrid) • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    76
    Rayo Vallecano dalo gól!
    Lenže Rayo Vallecano pár sekúnd nato znižuje! Na ľavej strane dostal príliš veľa priestoru Jonathan Viera, ktorý zodvihol hlavu a na pätke videl dobre nabiehajúceho JOAQUÍNA LARRIVEY, ktorý exportnou hlavičkou prekonáva Courtoisa, ktorý nemal priestor na reakciu.
     
    75
    Atlético dalo gól!
    Jednoduchá a pekná akcia hostí im prináša už trojgólové vedenie a o zápase je už definitívne rozhodnuté. Striedajúci Rodríguez prihrával do strany na Filipeho, ktorý prihrával na päťku DIEGOVI COSTOVI, ktorý v sklze prekonáva Rubéna. Ten už na jeho pohotovú koncovku nestihol zareagovať.
     
    45
    Atlético dalo gól!
    Radosť Vallecana však dlho netrvala. Od postrannej čiary rozohrával voľný kop Gabi, ktorý centroval na hranicu malého vápna. Tam vyskočil najvyššie Arbilla, ktorý však hlavičkoval iba za seba a lopta si na druhej žrdi našla číhajúceho ARDU TURANA, ktorý pridáva druhý gól do odkrytej bránky. Atlético tak opäť vyhráva o dva góly.
     
    40
    Rayo Vallecano dalo gól!
    Tak nemenej krásne odpovedali i domáci, ktorí sa dočkali zníženia! Titov center z pravej strany spracoval Larrivey, ktorý prihrával pod seba na Buena, ktorý dával z prvej na JONATHANA VIERU a ten aj s prispením Mirandovho teču odčinil nepremenenú penaltu. Courtoisovi sa stal osudným práve teč brazílskeho stopéra.
     
    30
    Atlético dalo gól!
    Nádherná, skvostná, lahôdková a neviem aká ešte bola táto akcia. Koke uvoľnil na pravej strane Diega Costu, ktorý obišiel Nacha a následne prihrával pod seba na Sosu. Ten síce mohol zakončovať, ale naviedol na seba ešte dvojicu domácich hráčov a po následnej prihrávke doľava mal ARDA TURAN pred sebou prázdnu bránku, s čím si už turecký krídelník poradil. Bravó.
     
    8
    Atlético dalo gól!
    Po prvýkrát v zápase sa zastreľoval Diego Costa, ktorý však po Gabiho uličke mieril mimo. Následne však prišlo ku skratovej rozohrávke domácich, keď brankár Rubén zatopil Baenovi, ktorého obral o loptu Diego Costa. Ten následne namazal DAVIDOVI VILLOVI, ktorý už zoči-voči Rubéna nemal problém. Strelou k žrdi otvára skóre zápasu.

    Erik Farkaš

    Góly: 40. Viera, 76. Larrivey – 8. Villa, 30. Turan, 45. Turan, 75. Costa

    Karty:   26. Baena (VAL), 63. Saúl (VAL) – 54. Manquillo (MAD)

    Nepremenená penalta: 12. Viera (VAL), brankár Courtois zneškodnil


    Rayo Vallecano: Rubén – Tito, Arbilla, Saúl, Nacho Martínez – Baena, Trashorras (C) – Bangoura, Bueno, J. Viera – Larrivey
    Náhradníci: Cobeňo – N. Castillo, Galeano, Falqué, Cueva, Embarba, Rochina

    Atlético Madrid: Courtois – Manquillo, Miranda, Godín, Filipe – Sosa, Koke, Gabi (C), Turan – Villa, Diego Costa
    Náhradníci: Aranzubia – Tiago, Raúl García, C. Rodríguez, Alderweireld, Ó. Torres, Insúa

    Rozhodca: Alberto Undiano Mallenco – R. Díaz, J. Calvo – A. Melgares