Brémy – Braunschweig 0:0 (kon.) | Hamburger – Schalke 0:3 (kon.)
koniec
Werder Brémy
0:0 (0:0)
Eintracht Braunschweig
Nedeľa 26.01.2014, 15:30 • Weserstadion, Brémy (Nemecko) • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    Ani druhý polčas tohto zápasu napokon góly nepriniesol, no tentokrát mali viac gólových šancí hráči domáceho Werderu Brémy, keď hneď v 48. minúte domáci Bargfrede trafil ľavú žrď hosťujúcej brány. Výrazne treba pochváliť aj gólmana Davariho, ktorý mal síce niekoľkokrát poriadne šťastie,keď loptu tlačil mimo svojej brány očami, no napokon výrazne podržal svoj tím nad vodou.

    Oba tímy sa po bezgólovej remíze lúčia v priateľskej atmosfére a s jedným bodom do tabuľky na oboch stranách.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov nemeckej Bundesligy.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (17:23:46)
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Hlavný rozhodca Brych si podľa všetkého veľmi zle nastavil hodinky pri nadstavenom čase a zápas ukončil asi o 18 sekúnd skôr. Hralo sa však v strede ihriska, a tak sa ani jeden z tímov nesťažuje.
     
    90+
    Nadstavovať sa bude jedna minúta!
     
    90
    Z pravej strany loptu veľmi dobre odcentroval Gebre Selassie v domnení, že na ľavej strane nájde Hunta, no napokon sa mu to nepodarilo. Jeho center sa dostal až mimo ihriska za bránu gólmana Davariho.
     
    89
    Bellarabi sa dostal k lopte na pravej strane, následne skvelou prihrávkou do behu chcel nájsť Nielsena v centrálnej časti, no ten bol dobre odstavený domácim Gebre Selassiem, ktorý loptu zblokoval do bezpečia.
     
    88
    Gólman Davari si v závere zápasu opäť siahol na loptu, keď svojim ďalekým odkopom počal ďalší útok hosťujúceho Braunschweigu. Ten sa však skončil kvôli domácemu Caldirolovi hneď v strede ihriska.
     
    87
    Po nepresnom zakončení od Ademiho sa k lopte dostal gólman Wolf, ktorý predvedie ďalší ďaleký odkop od svojej brány.
     
    86
    Hosťujúci Elabdellaoui odcentroval loptu z pravej strany smerom dopredu, no domáci Caldirola ho napokon od lopty s prehľadom odstavil.
     
    85
    Hostia majú loptu vo svojej moci v centrálnej časti, kde si ju veľmi dobre prihrávajú. Hráči domáceho Werderu Brémy sa však nevzdávajú a bránia sa naozaj veľmi dobre.
     
    84
    Po skvelej prihrávke z centrálnej časti od Petersena sa k lopte na pravej strane dostal Yildrim, no jeho delovku napokon zablokoval pozorný Reichel, ktorý sa do strely obetavo hodil!
     
    83
    Hosťujúci Bellarabi sa dostla k lopte na pravej strane, následne chcel dobrým centrom vysunúť na pravé krídlo Bičakčiča, no nepodarilo sa mu to. Pozorný domáci García túto dvojicu od lopty odzbrojil.
     
    82
    Aj domáci tréner Dutt posiela na trávnik prvé striedanie. Namiesto Junuzoviča nastupuje do hry oddýchnutý Yildrim.
     
    81
    Hosťujúci Braunschweig má loptu vo svojej moci na vlastnej polovici ihriska, kde si ju hostia veľmi dobre prihrávajú. Domáci sú však v strehu a bránia sa veľmi dobre.
     
    80
    Hunt sa dostal k lopte na ľavej strane, následne sa snažil dobrým centrom k vzdialenejšej žrdi nájsť Bargfredea, no nepodarilo sa mu to. Jeho center bol príliš dlhý na to, aby Bargfrede mohol ihneď zakončovať.
     
    79
    Nielsen sa s loptou veľmi dobre presúval cez stred, no napokon bol odstavený pozorným Huntom, ktorý ho zneškdonil nekompromisným sklzom zozadu. Tento zákrok však napokon nebol klasifikovaný ako faul.
     
    78
    Hostia mali k dispozícii ďalší rohový kop na ľavej strane, ktorý odišiel zahrávať Theuerkauf. Jeho tvrdý center však napokon domáci obrancovia odhlavičkovali do bezpečia.
     
    77
    Tréner hosťujúceho Braunschweigu – Lieberknecht posiela na trávnik prvé striedanie v tomto zápase. Namiesto Pfitznera nastupuje do hry oddýchnutý Bellarabi.

    Góly:

    Karty:   32. García (BRE), 35. Kroos (BRE) – 31. Pfitzner (EBR), 75. Theuerkauf (EBR)


    Werder Brémy: Wolf – Prödl, Gebre Selassie, Caldirola, García, Hunt, Elia, Junuzovič (82. Yildrim), Bargfrede, Kroos, Petersen
    Náhradníci: Mielitz – Lukimya, Di Santo, Yildirim, Kobylański, von Haacke, Schmitz

    Eintracht Braunschweig: Davari – Dogan, Reichel, Kessel, Bičakčič, Pfitzner (77. Bellarabi), Theuerkauf, Boland, Elabdellaoui, Ademi, Nielsen
    Náhradníci: Petkovic – Hochscheidt, Kumbela, Kratz, Washausen, Marcel Correia, Bellarabi

    Rozhodca: F. Brych – M. Borsch, S. Lupp