Brémy – Braunschweig 0:0 (kon.) | Hamburger – Schalke 0:3 (kon.)
koniec
Werder Brémy
0:0 (0:0)
Eintracht Braunschweig
Nedeľa 26.01.2014, 15:30 • Weserstadion, Brémy (Nemecko) • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    90+
    Nadstavovať sa bude jedna minúta!
     
    84
    Po skvelej prihrávke z centrálnej časti od Petersena sa k lopte na pravej strane dostal Yildrim, no jeho delovku napokon zablokoval pozorný Reichel, ktorý sa do strely obetavo hodil!
     
    82
    Aj domáci tréner Dutt posiela na trávnik prvé striedanie. Namiesto Junuzoviča nastupuje do hry oddýchnutý Yildrim.
     
    77
    Tréner hosťujúceho Braunschweigu – Lieberknecht posiela na trávnik prvé striedanie v tomto zápase. Namiesto Pfitznera nastupuje do hry oddýchnutý Bellarabi.
     
    75
    Hosťujúci Theuerkauf obdržal žltú kartu za tvrdý útočný faul na domáceho Junuzoviča, ktorý sa presúval spred domácej brány smerom do útoku. Theuerkauf ho zápasníckym chmatom nekompromisne zneškodnil.
     
    69
    Rohový kop z ľavej strany odišiel zahrávať domáci Junuzovič, no jeho projektil napokon jeden z hosťujúcich obrancov zblokoval pred Bargfredea, ktorý nadvakrát tvrdo pálil, no prvý pokus zblokoval pozorný Dogan a druhý zachytil vo svojom náručí gólman Davari.
     
    64
    Hosťujúci Pfitzner sa dostal k odrazenej lopte tesne pred domácim pokutovým územím a nekompromisne pálil z prvej, no jeho delovka napokon smerovala len tesne nad bránu gólmana Wolfa!
     
    59
    Domáci Elia sa po skvelom vysunutí lopty oblúčikom z ľavej strany od Junuzoviča dostal do zakončenia a vsietil gól, no asistent rozhodcu videl tesný ofsajd, ktorý však podľa opakovaného záberu ani ofsajdom byť nemusel.
     
    50
    Domáci sa po skvele zahranom rohovom kope od Junuzoviča dostali do ďalšej bravúrnej gólovej šance, keď z ľavej strany loptu odhlavičkoval García, no trafil len pri pravej žrdi dobre stojaceho Reichela!
     
    48
    Domáci sa dostali do fantastickej gólovej šance, no napokon nedokázali skórovať! Z hranice hosťujúceho pokutového územia nekompromisne pálil Bargfrede, no jeho delovka trafila len ľavú žrď hosťujúcej brány!
     
    43
    Hosťujúci Ademi sa dostal k lopte v pravej časti domáceho pokutového územia, skvele sa obtočil okolo domáceho obrancu Caldirolu a tvrdo zakončoval, no jeho projektil skončil len naľavo od domácej brány.
     
    40
    Po fantastickom centri z ľavej strany od Ademiho sa k hlavičkovému zakončeniu pred gólmanom Wolfom dostal Nielsen, no jeho tvrdý projektil napokon smeroval len do náručia dobre postaveného gólmana Wolfa!
     
    37
    Hosťujúci Bičakčič sa dostal k lopte vo vzdialenosti približne 25 metrov mierne vpravo a nekompromisne vystrelil. Jeho rotujúca delovka však napokon smerovala len tesne vedľa pravej žrde domácej brány.
     
    35
    Domáci Kroos na ľavej strane nekompromisne fauloval hosťujúceho Theuerkaufa, ktorému prešiel cez holene v strede ihriska. Hlavný rozhodca Brych aj v tejto chvíli vytiahol žltú kartu.
     
    32
    Žltú kartu napokon vidí aj domáci Santiago García, ktorý nekompromisným faulom prešiel hosťujúcemu Kesselovi cez členky. Na rad prichádza štandardná situácia pre hostí zo vzdialenosti približne 18 metrov, mierne vpravo.
     
    31
    Hlavný rozhodca Brych vytiahol v tomto zápase prvú žltú kartu. Obdržal ju hosťujúci Pfitzner, ktorý nekompromisným sklzom zozadu fauloval domáceho Junuzoviča tesne za stredovou čiarou.
     
    29
    Elia predviedol skvelé kľučky na ľavej strane, keď sa zbavil dvoch hosťujúcich obrancov a následne skvelou prihrávkou našiel Petersena, no ten z ťažkej pozície trafil len bočnú sieť Davariho svätyne!
     
    28
    Do skvelej gólovej šance sa tentokrát dostal domáci Junuzovič, no jeho tvrdá strela z hranice hosťujúceho pokutového územia napokon zrotovala len tesne vedľa pravej žŕdky Davariho svätyne.
     
    26
    Domáci sa dostali do fantastickej gólovej šance! Elia skvelou prihrávkou do behu vysunul na pravú stranu Hunta, ktorý tvrdo zakončoval, no obetavý Bičakčič sa sklzom položil do jeho strely. Následne Hunt prihrával na Petersena, no jeho hlavičkové zakončenie len tesne minulo priestor Davariho brány!
     
    19
    Po skvele načasovanom centri z pravej strany od Elabdellaouiho sa k hlavičkovému zakončeniu pred gólmanom Wolfom dostal Nielsen, no jeho nedôrazný projektil skončil len v náručí domáceho brankára.
     
    8
    Hosťujúci Nielsen sa dostal do fantastickej gólovej šance po krátkej prihrávke od svojho krajana Elabdellaouiho a tvrdo pálil z ľavej časti domáceho pokutového územia, no domáci Petersen skvele zasiahol sklzom a loptu zblokoval na rohový kop!

    Góly:

    Karty:   32. García (BRE), 35. Kroos (BRE) – 31. Pfitzner (EBR), 75. Theuerkauf (EBR)


    Werder Brémy: Wolf – Prödl, Gebre Selassie, Caldirola, García, Hunt, Elia, Junuzovič (82. Yildrim), Bargfrede, Kroos, Petersen
    Náhradníci: Mielitz – Lukimya, Di Santo, Yildirim, Kobylański, von Haacke, Schmitz

    Eintracht Braunschweig: Davari – Dogan, Reichel, Kessel, Bičakčič, Pfitzner (77. Bellarabi), Theuerkauf, Boland, Elabdellaoui, Ademi, Nielsen
    Náhradníci: Petkovic – Hochscheidt, Kumbela, Kratz, Washausen, Marcel Correia, Bellarabi

    Rozhodca: F. Brych – M. Borsch, S. Lupp