Brémy – Braunschweig 0:0 (kon.) | Hamburger – Schalke 0:3 (kon.)
koniec
Werder Brémy
0:0 (0:0)
Eintracht Braunschweig
Nedeľa 26.01.2014, 15:30 • Weserstadion, Brémy (Nemecko) • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    Ani druhý polčas tohto zápasu napokon góly nepriniesol, no tentokrát mali viac gólových šancí hráči domáceho Werderu Brémy, keď hneď v 48. minúte domáci Bargfrede trafil ľavú žrď hosťujúcej brány. Výrazne treba pochváliť aj gólmana Davariho, ktorý mal síce niekoľkokrát poriadne šťastie,keď loptu tlačil mimo svojej brány očami, no napokon výrazne podržal svoj tím nad vodou.

    Oba tímy sa po bezgólovej remíze lúčia v priateľskej atmosfére a s jedným bodom do tabuľky na oboch stranách.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov nemeckej Bundesligy.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (17:23:46)
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Hlavný rozhodca Brych si podľa všetkého veľmi zle nastavil hodinky pri nadstavenom čase a zápas ukončil asi o 18 sekúnd skôr. Hralo sa však v strede ihriska, a tak sa ani jeden z tímov nesťažuje.
     
    90+
    Nadstavovať sa bude jedna minúta!
     
    90
    Z pravej strany loptu veľmi dobre odcentroval Gebre Selassie v domnení, že na ľavej strane nájde Hunta, no napokon sa mu to nepodarilo. Jeho center sa dostal až mimo ihriska za bránu gólmana Davariho.
     
    89
    Bellarabi sa dostal k lopte na pravej strane, následne skvelou prihrávkou do behu chcel nájsť Nielsena v centrálnej časti, no ten bol dobre odstavený domácim Gebre Selassiem, ktorý loptu zblokoval do bezpečia.
     
    88
    Gólman Davari si v závere zápasu opäť siahol na loptu, keď svojim ďalekým odkopom počal ďalší útok hosťujúceho Braunschweigu. Ten sa však skončil kvôli domácemu Caldirolovi hneď v strede ihriska.
     
    87
    Po nepresnom zakončení od Ademiho sa k lopte dostal gólman Wolf, ktorý predvedie ďalší ďaleký odkop od svojej brány.
     
    86
    Hosťujúci Elabdellaoui odcentroval loptu z pravej strany smerom dopredu, no domáci Caldirola ho napokon od lopty s prehľadom odstavil.
     
    85
    Hostia majú loptu vo svojej moci v centrálnej časti, kde si ju veľmi dobre prihrávajú. Hráči domáceho Werderu Brémy sa však nevzdávajú a bránia sa naozaj veľmi dobre.
     
    84
    Po skvelej prihrávke z centrálnej časti od Petersena sa k lopte na pravej strane dostal Yildrim, no jeho delovku napokon zablokoval pozorný Reichel, ktorý sa do strely obetavo hodil!
     
    83
    Hosťujúci Bellarabi sa dostla k lopte na pravej strane, následne chcel dobrým centrom vysunúť na pravé krídlo Bičakčiča, no nepodarilo sa mu to. Pozorný domáci García túto dvojicu od lopty odzbrojil.
     
    82
    Aj domáci tréner Dutt posiela na trávnik prvé striedanie. Namiesto Junuzoviča nastupuje do hry oddýchnutý Yildrim.
     
    81
    Hosťujúci Braunschweig má loptu vo svojej moci na vlastnej polovici ihriska, kde si ju hostia veľmi dobre prihrávajú. Domáci sú však v strehu a bránia sa veľmi dobre.
     
    80
    Hunt sa dostal k lopte na ľavej strane, následne sa snažil dobrým centrom k vzdialenejšej žrdi nájsť Bargfredea, no nepodarilo sa mu to. Jeho center bol príliš dlhý na to, aby Bargfrede mohol ihneď zakončovať.
     
    79
    Nielsen sa s loptou veľmi dobre presúval cez stred, no napokon bol odstavený pozorným Huntom, ktorý ho zneškdonil nekompromisným sklzom zozadu. Tento zákrok však napokon nebol klasifikovaný ako faul.
     
    78
    Hostia mali k dispozícii ďalší rohový kop na ľavej strane, ktorý odišiel zahrávať Theuerkauf. Jeho tvrdý center však napokon domáci obrancovia odhlavičkovali do bezpečia.
     
    77
    Tréner hosťujúceho Braunschweigu – Lieberknecht posiela na trávnik prvé striedanie v tomto zápase. Namiesto Pfitznera nastupuje do hry oddýchnutý Bellarabi.
     
    76
    Elia vybojoval pre svoj tím rohový kop na pravej strane, ktorý odišiel zahrávať Junuzovič, no jeho projektil napokon gólman Davari zachytil vo svojom náručí.
     
    75
    Hosťujúci Theuerkauf obdržal žltú kartu za tvrdý útočný faul na domáceho Junuzoviča, ktorý sa presúval spred domácej brány smerom do útoku. Theuerkauf ho zápasníckym chmatom nekompromisne zneškodnil.
     
    74
    Z pravej strany tvrdo zakončoval hosťujúci Elabdellaoui, no jeho projektil skončil len na kopačkách domácich obrancov, ktorí upokojujú tempo hry.
     
    73
    Braunschweig pridáva v závere druhého polčasu na ofenzívnej aktivite a snaží sa skórovať. Tentokrát sa po ľavej strane rýchlo presúval Nielsen, no pozorný Junuzovič ho od lopty odstavil s veľkým prehľadom.
     
    72
    Gebre Selassie sa s loptou dobre presúval po pravej strane, no napokon narazil na pozorného Pfitznera, ktorý ho od lopty s prehľadom odstavil.
     
    71
    Po dobrom centri z pravej strany od hosťujúceho Theuerkaufa sa k lopte dostali domáci obrancovia na čele s pozorným Caldirolom, ktorý loptu odkopol do bezpečia.
     
    70
    Hostia sa usadili pred bránou domáceho Werderu Brémy a snažia sa niečo zaujímavé vymyslieť. Domáci obrancovia sú však pozorní a nedávajú Braunschweigu príliš veľa priestoru na kombináciu.
     
    69
    Rohový kop z ľavej strany odišiel zahrávať domáci Junuzovič, no jeho projektil napokon jeden z hosťujúcich obrancov zblokoval pred Bargfredea, ktorý nadvakrát tvrdo pálil, no prvý pokus zblokoval pozorný Dogan a druhý zachytil vo svojom náručí gólman Davari.
     
    68
    Na ľavej strane sa k lopte dostal domáci Petersen, ktorý chcel krížnou prihrávkou nájsť jedného zo svojich spoluhráčov, no pozorný Dogan loptu zblokoval na rohový kop.
     
    67
    Hunt sa dostal k lopte v strede ihriska na ľavej strane, no napokon sa príliš neponáhľal dopredu, čo využili futbalisti hosťujúceho Braunschweigu, ktorí ho vo dvojici od lopty odstavili.
     
    66
    Reichel sa s loptou veľmi dobre presúval po ľavom krídle, následne ju dobrým centrom poslal pred bránu gólmana Wolfa, no tam sa najlepšie zorientoval pozorný Caldirola, ktorý tento center odvrátil za postrannú čiaru na pravej strane.
     
    65
    Hostia majú loptu vo svojej moci na vlastnej polovici ihriska, kde si ju veľmi dobre prihrávajú. Hráči Brém však intenzívne napádajú rozohrávku svojich súperov.
     
    64
    Hosťujúci Pfitzner sa dostal k odrazenej lopte tesne pred domácim pokutovým územím a nekompromisne pálil z prvej, no jeho delovka napokon smerovala len tesne nad bránu gólmana Wolfa!
     
    63
    V útoku sú opäť hráči domáceho Werderu Brémy, ktorí sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť, no pozorná defenzíva Braunschweigu je zatiaľ veľmi pozorná a nič nenecháva na náhodu.
     
    62
    Z rohového lopu na pravej strane poslal loptu nízkym centrom pred domácu bránu Theuerkauf, no tam dobre zareagoval pozorný Prödl, ktorý tento center odvrátil do bezpečia.
     
    61
    Braunschweig má loptu vo svojej moci na domácej polovici ihriska, kde si ju hostia veľmi dobre prihrávajú. V týchto chvíľach si vybojovali rohový kop na pravej strane.
     
    60
    Hostia sa následne rozhodli zaútočiť, no Boland bol na ľavej strane faulovaný. Z voľného kopu zo vzdialenosti približne 35 metrov, mierne vľavo loptu odcentroval Theuerkauf, no jeho projektil domáci obrancovia odhlavičkovali do bezpečia.
     
    59
    Domáci Elia sa po skvelom vysunutí lopty oblúčikom z ľavej strany od Junuzoviča dostal do zakončenia a vsietil gól, no asistent rozhodcu videl tesný ofsajd, ktorý však podľa opakovaného záberu ani ofsajdom byť nemusel.
     
    58
    Po ľavej strane sa rýchlo presúval domáci Hunt, no napokon narazil na pozorného Theuerkaufa, ktorý ho svojimi rukami odstavil od lopty. Domáci majú teda loptu vo sovjej moci.
     
    57
    Kessel odcentroval loptu z pravej strany pred bránu domáceho Werderu, no tam sa dobre zorientoval pozorný Caldirola, ktorý loptu odkopol na ľavú stranu za postrannú čiaru.
     
    56
    Domáci Hunt zozadu nekompromisne fauloval hosťujúceho Bičakčiča pred Davariho bránou. Hlavný rozhodca si tento útočný faul všimol a okamžite hru prerušil.
     
    55
    Bičakčič sa snažil z veľkej vzdialenosti pretlačiť loptu dobrým centrom na svojho spoluhráča Ademiho, no nepodarilo sa mu to. Pozorný Bargfrede loptu zachytil a následne ju odkopol do bezpečia.
     
    54
    Junuzovič nekompromisne fauloval hosťujúceho Ademiho v centrálnej časti. Následne sú pri lopte hostia, ktorí sa snažia takticky zaútočiť.
     
    53
    Dogan tvrdo pálil z centrálnej časti, no domáci Hunt jeho projektil zblokoval na rohový kop. Po jeho zahraní sa však lopta dostala k Prödlovi, ktorý bol útočne faulovaný Nielsenom.
     
    52
    Kessel sa dostal k lopte na pravej strane, no García bol aj tentokrát pozorný, rýchlo pribehol k svojmu súperovi a od lopty ho svojim telom bez problémov odstavil.
     
    51
    Hosťujúci Boland sa dobre presúval po ľavej strane, no v strede ihriska ho tvrdo fauloval domáci Elia. Na rad prichádza voľný kop pre hostí zo stredu ihriska, mierne vľavo.
     
    50
    Domáci sa po skvele zahranom rohovom kope od Junuzoviča dostali do ďalšej bravúrnej gólovej šance, keď z ľavej strany loptu odhlavičkoval García, no trafil len pri pravej žrdi dobre stojaceho Reichela!
     
    49
    O niekoľko sekúnd neskôr sa k zakončeniu na pravej strane dostal Hunt, no jeho projektil gólman Davari videl veľmi dobre a loptu vyrazil na rohový kop.
     
    48
    Domáci sa dostali do fantastickej gólovej šance, no napokon nedokázali skórovať! Z hranice hosťujúceho pokutového územia nekompromisne pálil Bargfrede, no jeho delovka trafila len ľavú žrď hosťujúcej brány!
     
    47
    Po dobrom centri zo štandardnej situácie na pravej strane od domáceho Junuzoviča sa k lopte dostali len hosťujúci obrancovia, ktorí upokojujú tempo hry.
     
    47
    Domáci Elia sa s loptou veľmi dobre presúval po pravej strane, no pri postrannej čiare ho tvrdo fauloval hosťujúci Theuerkauf. Na rad prichádza voľný kop pre domáce Brémy z pravej strany.
     
    46
    Úvodný výkop v druhom polčase mali hráči hosťujúceho Braunschweigu, ktorí sa na krátku chvíľu stiahli na vlastnú polovicu ihriska a následne sa snažia intenzívne útočiť.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    V úvode druhého polčasu vidíme na štadióne Weserstadion v nemeckom meste Brémy intenzívne sneženie.
     
    V prvom polčase tohto zápasu sme góly síce nevideli, no oba tímy mali hneď niekoľko naozaj skvelých gólových príležitostí. Mierne aktívnejší boli hráči hosťujúceho Braunschweigu, ktorí zabrali najmä v úvode tohto zápasu, no napokon nedokázali prekonať pozorného gólmana Wolfa. Na druhej strane treba pochváliť najmä defenzívu Eintrachtu Braunschweig, ktorá dokázala zblokovať do bezpečia aj tie najvážnejšie gólové šance domácich.

    Podarí sa jednému z tímov vsietiť gól v druhom polčase a následne si svoje vedenie v zápase aj udržať?
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Po dobrom centri z voľného kopu na pravej strane od Hunta sa k zakončeniu v centrálnej časti dostal Gebre Selasie, no ani on a napokon ani Prödl nedokázali prekonať dobre postavených obrancov Braunschweigu.
     
    44
    Bargfrede sa dostal k lopta napravo od hosťujúceho pokutového územia, no napokon bol tvrdo faulovaný Nielsenom. Na rad prichádza voľný kop pre Brémy z pravej strany.
     
    43
    Hosťujúci Ademi sa dostal k lopte v pravej časti domáceho pokutového územia, skvele sa obtočil okolo domáceho obrancu Caldirolu a tvrdo zakončoval, no jeho projektil skončil len naľavo od domácej brány.
     
    43
    Junuzovič si rohový kop z ľavej strany zopakoval, no jeho tvrdý center napokon skončil len v náručí gólmana Davariho, ktorý nemal s týmto zákrokom žiaden problém.
     
    42
    Po dobrom centri z rohového kopu na ľavej strane od Junuzoviča sa k zakončeniu pred hosťujúcou bránou dostal Elia, no jeho projektil napokon hosťujúci Reichel zblokoval do bezpečia.
     
    41
    Domáci Hunt sa veľmi dobre presúval po pravej strane, následne loptu odcentroval, no hosťujúci Dogan ju odkopol na rohový kop.
     
    40
    Po fantastickom centri z ľavej strany od Ademiho sa k hlavičkovému zakončeniu pred gólmanom Wolfom dostal Nielsen, no jeho tvrdý projektil napokon smeroval len do náručia dobre postaveného gólmana Wolfa!
     
    40
    Z pravej strany loptu dobre odcentroval hosťujúci Elabdellaoui, no pozorný García bol v strehu a tento center bez problémov odvrátil do bezpečia.
     
    39
    Petersen sa snažil dobrou krížnou prihrávkou z centrálnej časti na pravej strane nájsť Kroosa, no nepodarilo sa mu to. Jeho prihrávka do behu bola len príliš dlhá.
     
    38
    Hosťujúci Boland bol v strede ihriska nekompromisne faulovaný domácim Eliom. Napokon sa však Boland pozviechal a po krátkom prerušení sa v hre pokračuje.
     
    37
    Hosťujúci Bičakčič sa dostal k lopte vo vzdialenosti približne 25 metrov mierne vpravo a nekompromisne vystrelil. Jeho rotujúca delovka však napokon smerovala len tesne vedľa pravej žrde domácej brány.
     
    36
    Ademi sa dostal k lopte na ľavej strane, následne ju odcentroval pred domácu bránu, no pozorný Prödl bol v strehu a loptu odkpol do bezpečia.
     
    35
    Domáci Kroos na ľavej strane nekompromisne fauloval hosťujúceho Theuerkaufa, ktorému prešiel cez holene v strede ihriska. Hlavný rozhodca Brych aj v tejto chvíli vytiahol žltú kartu.
     
    34
    Domáci Hunt intenzívne napádal hosťujúcu rozohrávku napravo od brány gólmana Davariho, no napokon fauloval svojho protihráča Reichela.
     
    33
    Z voľného kopu loptu odcentroval hosťujúci Dogan, no jeho tvrdý projektil napokon zablokoval múrik domácich hráčov, ktorý loptu zblokoval do bezpečia.
     
    32
    Žltú kartu napokon vidí aj domáci Santiago García, ktorý nekompromisným faulom prešiel hosťujúcemu Kesselovi cez členky. Na rad prichádza štandardná situácia pre hostí zo vzdialenosti približne 18 metrov, mierne vpravo.
     
    31
    Hlavný rozhodca Brych vytiahol v tomto zápase prvú žltú kartu. Obdržal ju hosťujúci Pfitzner, ktorý nekompromisným sklzom zozadu fauloval domáceho Junuzoviča tesne za stredovou čiarou.
     
    30
    Hostia sú opäť pri lopte na domácej polovici ihriska, kde si ju veľmi dobre prihrávajú. Z pravej strany tentokrát loptu odcentroval Ademi, no jeho projektil skončil zblokovaný domácim Caldirolom len na kopačky domácich obrancov.
     
    29
    Elia predviedol skvelé kľučky na ľavej strane, keď sa zbavil dvoch hosťujúcich obrancov a následne skvelou prihrávkou našiel Petersena, no ten z ťažkej pozície trafil len bočnú sieť Davariho svätyne!
     
    28
    Do skvelej gólovej šance sa tentokrát dostal domáci Junuzovič, no jeho tvrdá strela z hranice hosťujúceho pokutového územia napokon zrotovala len tesne vedľa pravej žŕdky Davariho svätyne.
     
    27
    Lopta sa opäť nachádza v strede ihriska, kde ju majú v moci futbalisti domáceho Werderu Brémy. Tí si ju veľmi dobre prihrávajú a sanžia sa proti svojim súperom tvrdo zaútočiť.
     
    26
    Domáci sa dostali do fantastickej gólovej šance! Elia skvelou prihrávkou do behu vysunul na pravú stranu Hunta, ktorý tvrdo zakončoval, no obetavý Bičakčič sa sklzom položil do jeho strely. Následne Hunt prihrával na Petersena, no jeho hlavičkové zakončenie len tesne minulo priestor Davariho brány!
     
    25
    Elia sa dobre presúval po pravej strane, no pozorný Reichel mu nenechal veľa priestoru a napokon vybojoval pre gólmana Davariho odkop od hosťujúcej brány.
     
    24
    Elia centroval loptu z pravej strany pred gólmana Davariho, no tam sa veľmi dobre zorientoval pozorný Pfitzner, ktorý loptu bez problémov odhlavičkoval do bezpečia.
     
    23
    Hosťujúci Dogan odcentroval loptu zo stredu ihriska na hranicu domáceho pokutového územia, kde sa k nej dostal Nielsen, ten chcel dobrou prihrávkou do behu uvoľniť Ademiho, no ten bol príliš pomalý a loptu už zachytiť nedokázal.
     
    22
    Hunt odcentroval loptu z pravej strany na ľavé krídlo, kde sa k nej mohol dostať Junuzovič, no napokon sa mu to nepodarilo. Táto lopta bola príliš dlhá a Junuzovič ju pred postrannou čiarou nestihol zachytiť.
     
    21
    Reichel sa dostal k lopte na ľavej strane, následne ju chcel odcentrovať pred domácu bránu, no nepodarilo sa mu to. Pozorný García jeho projektil zblokoval svojim telom za postrannú čiaru.
     
    20
    Elia sa momentálne poriadne hneval na verdikt hlavného rozhodcu, ktorý odpískal faul v jeho znení na hosťujúceho Bolanda. Braundschweig má teda loptu vo svojej moci v strede ihriska.
     
    19
    Po skvele načasovanom centri z pravej strany od Elabdellaouiho sa k hlavičkovému zakončeniu pred gólmanom Wolfom dostal Nielsen, no jeho nedôrazný projektil skončil len v náručí domáceho brankára.
     
    18
    V týchto chvíľach má loptu vo svojej moci hosťujúci Braunschweig, ktorý si ju prihráva na domácej polovici ihriska. Obrancovia Werderu sú však pozorní a bránia sa veľmi dobre.
     
    17
    Domáci Hunt sa dobre presúval po pravej strane, no napokon ho od lopty odstavil pozorný Kessel, ktorý si počínal na hranici faulu, no hra sa neprerušila. Domáce tribúny dávajú svoju nespokojnosť najavo jasným pískaním.
     
    16
    Z pravej strany loptu rezko odcentroval hosťujúci Boland, no gólman Wolf bol v strehu a tento strieľaný center bez problémov zachytil vo svojom náručí.
     
    16
    Hosťujúci Reichel sa dostal k lopte na domácej polovici ihriska tesne za stredovou čiarou, no napokon bol tvrdo faulovaný domácim Kroosom, ktorý je intenzívne napomínaný hlavným rozhodcom.
     
    15
    Brémy majú loptu stále vo svojej moci na vlastnej polovici ihriska. Braunschweig sa zatiaľ veľmi dobre bráni a nič nenecháva na náhodu.
     
    14
    Po peknej krátkej prihrávke od Hunta sa k lopte v hosťujúcom pokutovom území dostal Gebre Selassie, no ten bol napokon dobre bránený a zakončovať už nedokázal. Brémy sa teda opäť sťahujú z útoku viac k stredu ihriska.
     
    13
    Domáci majú loptu vo svojej moci na vlastnej polovici ihriska, kde s ňou veľmi dobre kombinujú. Hostia sa však snažia napádať domácu rozohrávku, no to sa im zatiaľ veľmi nedarí.
     
    12
    Caldirola sa dostal k lopte v centrálnej časti a ďalekým centrom chcel nájsť svojho spoluhráča Kroosa, no nepodarilo sa mu to. Pozorný Pfitzner loptu odkopol do bezpečia.
     
    11
    Po dobrom centri z voľného kopu na pravej strane od Bargfredeho sa lopta dostala k vzdialenejšej žrdi hosťujúcej brány, kde gólman Davari skvele vyskočila a loptu s menšími problémami, ale napokon predsa zachytil vo svojom náručí.
     
    10
    Domáci Gebre Selassie sa s loptou dobre presúval po pravej strane, no pri postrannej čiare bol napokon tvrdo faulovaný hosťujúcim Bolandom. Na rad prichádza voľný kop pre Brémy z pravej strany vo vzdialenosti približne 21 metrov.
     
    9
    Z rohového kopu na ľavej strane loptu veľmi dobre odcentroval Theuerkauf, ktorý umiestnil svoj center k vzdialenejšej žrdi, no tam ju domáci obrancovia odhlavičkovali do bezpečia.
     
    8
    Hosťujúci Nielsen sa dostal do fantastickej gólovej šance po krátkej prihrávke od svojho krajana Elabdellaouiho a tvrdo pálil z ľavej časti domáceho pokutového územia, no domáci Petersen skvele zasiahol sklzom a loptu zblokoval na rohový kop!
     
    7
    Domáci Hunt sa dostal k lopte vo vzdialenosti približne 25 metrov, skvelou prienikovou prihrávkou našiel Eliu, no ten stál opäť v ofsajdovej pozícii a loptu musel odovzdať svojim súperom.
     
    6
    Po peknom centri od Caldirolu sa k zakončeniu na pravej strane mohol dostať domáci Elia, no asistent hlavného rozhodcu avízoval jasné ofsajdové postavenie, po ktorom sú pri lopte hostia.
     
    5
    Domáci Petersen sa dostal do súboja o loptu v strede ihriska proti hosťujúcemu Kesselovi, no napokon ho fauloval a pri lopte sú hráči hosťujúceho Brauschweigu.
     
    4
    Z pravej strany loptu veľmi dobre odcentroval Gebre Selassie, no jeho projektil napokon hosťujúci Dogan odhlavičkoval na rohový kop. Ešte predtým bol však faulovaný, a tak uvidíme odkop od hosťujúcej brány.
     
    3
    Hostia sa snažia systémom nakopávaných lôpt dostať do útoku, no momentálne sa im v tom veľmi nedarí. Po nepresných centroch od Kessela a Bičakčiča sú pri lopte domáci futbalisti.
     
    2
    Davari predviedol ďaleký odkop od svojej brány, no momentálne sa ani jednému z tímov nedarí založiť súvislejšiu útočnú akciu. O loptu sa tvrdo bojuje v strede ihriska.
     
    1
    V úvode prvého polčasu mali úvodný výkop k dispozícii hráči domáceho Werderu Brémy, ktorí sa okamžite snažia zaútočiť. Po nedôraznom centri z pravej strany od Petersena je však pri lopte pozorný gólman Davari.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Na striedačkách sú pripravení títo hráči:

    Werder Brémy: Mielitz – Lukimya, Di Santo, Yildirim, Kobylański, von Haacke, Schmitz

    Eintracht Braunschweig: Petkovic – Hochscheidt, Kumbela, Kratz, Washausen, Marcel Correia, Bellarabi
     
    Úvodné zostavy:

    Werder Brémy: Wolf – Prödl, Gebre Selassie, Caldirola, García, Hunt, Elia, Junuzovič, Bargfrede, Kroos, Petersen

    Eintracht Braunschweig: Davari – Dogan, Reichel, Kessel, Bičakčič, Pfitzner, Theuerkauf, Boland, Elabdellaoui, Ademi, Nielsen

    Rozhodca: F. Brych – M. Borsch, S. Lupp.
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí už 18. kole najvyššej futbalovej súťaže v Nemecku – Bundesliga!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie zo štadióne Weserstadion v meste Brémy, kde proti sebe od 15:30 nastúpia tímy Werder Brémy a Eintracht Braunschweig.

    Domáci celok Werder Brémy sa po 17 odohraných zápasoch nachádza na priebežnej jedenástej priečke so zuskom 19 bodov a gólovým skóre -15 za 5 výhier, 4 remízy a až 8 prehier. Pred Werderom momentálne na desiatej priečke sídli Stuttgart s rovnakým počtom bodov, no oveľa lepším skóre a za Werderom na dvanástej priečke sídli Hoffenheim so stratou jedného bodu.
    Aktuálna zápasová bilancia domáceho klubu Werder Brémy v Bundeslige, prehra (2:3 doma proti klubu Mainz 05) – remíza (4:4 na pôde Hoffenheimu) – prehra (0:7 na domácej pôde proti Bayernu Mníchov) – prehra (2:3 vonku proti klubu Hertha BSC) – výhra (1:0 na domácej pôde proti Bayeru Leverkusen), jasne hovorí o tom, že Brémy nedisponujú práve tou najlepšou defenzívou a inkasujú veľa gólov, čo im kradne veľa bodov.

    Hosťujúci tím Eintracht Braunschweig sa po 17 odohraných zápasoch nachádza na poslednej osemnástej priečke v tabuľke Bundesligy so ziskom 11 gólov a gólovým skóre -22 (najhoršie v celej lige) za 3 výhy, 2 remízy a až 12 prehier. Pred Braunschweigom momentálne na sedemnástej priečke sídli Norimberg s rovnakým počtom bodov, no lepším gólovým skóre a na šestnástej priečke Freiburg s náskokom troch bodov.
    Aktuálna zápasová bilancia hosťujúceho klubu Eintracht Braunschweig v Bundeslige, prehra (0:1 na domácej pôde proti Freiburgu) – prehra (0:2 na pôde Bayernu Mníchov) – prehra (0:2 doma proti klubu Hertha BSC) – prehra (1:4 vonku proti tímu Augsburg) – výhra (1:0 doma proti Hoffenheimu), jasne hovorí o tom, že Braunschweigu sa v poslednej dobe veľmi nedarí, no je možné, že práve posledný zápas naštartuje víťaznú šnúru tohto tímu.

    Podarí sa futbalistom domácich Brém zabrať naplno práve v tomto zápase a pripísať si tak druhú výhru v rade alebo práve hostia zabojujú u svojho súpera a získajú cenné body do tabuľky?
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:30.

    Góly:

    Karty:   32. García (BRE), 35. Kroos (BRE) – 31. Pfitzner (EBR), 75. Theuerkauf (EBR)


    Werder Brémy: Wolf – Prödl, Gebre Selassie, Caldirola, García, Hunt, Elia, Junuzovič (82. Yildrim), Bargfrede, Kroos, Petersen
    Náhradníci: Mielitz – Lukimya, Di Santo, Yildirim, Kobylański, von Haacke, Schmitz

    Eintracht Braunschweig: Davari – Dogan, Reichel, Kessel, Bičakčič, Pfitzner (77. Bellarabi), Theuerkauf, Boland, Elabdellaoui, Ademi, Nielsen
    Náhradníci: Petkovic – Hochscheidt, Kumbela, Kratz, Washausen, Marcel Correia, Bellarabi

    Rozhodca: F. Brych – M. Borsch, S. Lupp