Almería – Getafe 1:0 (kon.) | Osasuna – Bilbao 1:5 (kon.) | Rayo Vallecano – Atlético Madrid 2:4 (kon.)
Barcelona – Malaga 3:0 (kon.)
koniec
Rayo Vallecano
2:4 (1:3)
Atlético Madrid
Nedeľa 26.01.2014, 19:00 • Campo de Fútbol de Vallecas (Madrid) • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.
     
    Vitajte na Estadio Teresa Rivero, kam v rámci 21. kola španielskej Primera División zavíta horúci favorit Atlético Madrid.

    Los Colchoneros naďalej držia kontakt s vedúcou Barcelonou, od ktorej ich aktuálne delí iba horšie skóre. Dnes by mali okrem bodového zisku zveľadiť i túto bilanciu, veď proti sebe nastúpi druhý celok zhora a druhý celok zdola. Podarí sa Vallecanu zázrak, alebo bude pokračovať stíhacia jazda Atlética. To sa dozvieme v nasledujúcich dvoch hodinkách. Malým madridským derby Vás bude sprevádzať Erik Farkaš.

    Tabuľkové postavenie:

    19. Vallecano: 5 – 1 – 14; skóre 19:47; body 16
    2. Atl. Madrid: 16 – 3 – 1; skóre 48:12; body 51

    Forma:

    Vallecano: P – P – V – R – P – P
    Atl. Madrid: V – R – V – R – R – V

    Rayo Vallecano sa pred dnešným zápasom nachádza vo veľmi zlom rozpoložení. V čase, keby potrebovali bodovať ako soľ, prichádza výrazný ašpirant na titul. Čo proti nemu zmôže mužstvo s najhoršou obranou (47 inkasovaných gólov) a druhým najhorším útokom (19 strelených gólov).
    Franjirrojos nepomohla ani zimná prestávka, po ktorej získali v troch zápasoch rovnaký počet bodov a k tomu pridali i vypadnutie v Copa del Rey. Rayo prehralo z posledných 11 zápasov až osemkrát a dnešné stretnutie zrejme rozšíri túto štatistiku.

    Domáci totiž vyzvú v malom madridskom derby rozbehnuté Atlético. Ich suverenita však zaznamenala mierny otras, keď v poslednom kole nestačili na Sevillu (1:1). Okrem druhej domácej straty bodov sa však nič horšie nestalo. Zakopnutiu sa totiž nevyhla ani Barcelona a oba tímy sa tak držia na rovnakom bodovom zisku.
    Zmenila sa však situácia pod nimi, keďže na chrbát im už dýcha Real, ktorý stráca jeden bod. Atlético by tak po dvoch bodových stratách v rade rado zvíťazilo a vo Vallecane vidí ideálneho súpera.

    Vzájomné zápasy:

    25.08.2013; Atl. Madrid – Vallecano 5:0
    (2x R. García, Diego Costa, Turan, Tiago)

    10.02.2013; Vallecano – Atl. Madrid 2:1
    (Bangoura, Baptistão – Falcao)

    16.09.2012; Atl. Madrid – Vallecano 4:3
    (M. Suárez, Koke, Turan, Falcao – 2x Delibašič, Baptistão)

    15.04.2012; Vallecano – Atl. Madrid 0:1
    (Falcao)

    04.12.2011; Atl. Madrid – Vallecano 3:1
    (Gabi, Falcao, Salvio – Gabi/VG)

    22.03.2003; Vallecano – Atl. Madrid 0:0

    Vallecanu sa však musí nechať, že to na Atlético doma vie. V posledných troch vzájomných zápasoch sa totiž zrodili všetky tri výsledkové varianty.
    Žeby sme trápenie Atlética sledovali i dnes? Nuž, nechajme sa prekvapiť.

    Absencie:

    Nasledujúci faktor však domácim príliš nepomôže. Ich personálne indispozície sú totiž dosť výrazné. Pre disciplinárny trest nebude k dispozícii dvojica Adrián González a Baena.
    Zranenia zas nevpustia na trávnik trojicu Carlos, Galvez a Perea. Neistý je i štart Sebastiana Fernándeza.

    Hostia sa môžu prakticky strachovať iba o dvojicu svojich hráčov. Otázniky totiž visia nad štartom Tiaga a Mária Suáreza. Obaja by však mohli byť pripravení.

    Z predchádzajúcich riadkov jasne vyplýva, že favoritom dnešného stretnutia bude Atlético.
    Domáci sa zrejme budú pokúšať o senzáciu, ale podľa môjho názoru to stačiť nebude.
     
    Úvodné zostavy:

    Rayo Vallecano: Rubén – Tito, Arbilla, Saúl, Nacho Martínez – Baena, Trashorras (C) – Bangoura, Bueno, J. Viera – Larrivey
    Náhradníci: Cobeňo – N. Castillo, Galeano, Falqué, Cueva, Embarba, Rochina

    Atlético Madrid: Courtois – Manquillo, Miranda, Godín, Filipe – Sosa, Koke, Gabi (C), Turan – Villa, Diego Costa
    Náhradníci: Aranzubia – Tiago, Raúl García, C. Rodríguez, Alderweireld, Ó. Torres, Insúa

    Rozhodca: Alberto Undiano Mallenco – R. Díaz, J. Calvo – A. Melgares.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Zápas odštartovali úvodným výkopom domáci v bielych dresoch. Atlético bude v žltomodrej kombinácii útočiť sprava-doľava.
     
    2
    Rayo sa pokúša vybehnúť na svojho súpera úvodným tlakom a zatiaľ je jeho snaha sympatická. K žiadnej príležitosti to však zatiaľ neviedlo.
     
    3
    Tá bude môcť prísť na druhej strane, kde z ľavej strany centroval Turan. Saúl odvracal iba na roh, kde je pripravený Gabi.
     
    4
    Gabi centroval od rohovej zástavky na prvú žrď, kam si však došiel po loptu gólman Rubén, ktorý tak môže domácich upokojiť.
     
    5
    Štandardku rozohrávali i domáci, ale takisto nepochodili. Vo vzduchu dominoval Miranda, ktorý sa snažil založiť rýchly brejk hostí. Diego Costa sa však na jeho konci nachádzal v postavení mimo hru.
     
    6
    Atlético opäť predvádza svoju typickú vyčkávaciu hru, počas ktorej si chystá príležitosť na priamočiary útok, ktorým zväčša rozhoduje zápasy.
     
    7
    Tým kľúčovým momentom mohol byť Gabiho center z voľného kopu, ktorý však Sosu nenašiel. Gabiho center bol pridlhý a nasledovať tak bude odkop od domácej bránky.
     
    8
    Atlético dalo gól!
    Po prvýkrát v zápase sa zastreľoval Diego Costa, ktorý však po Gabiho uličke mieril mimo. Následne však prišlo ku skratovej rozohrávke domácich, keď brankár Rubén zatopil Baenovi, ktorého obral o loptu Diego Costa. Ten následne namazal DAVIDOVI VILLOVI, ktorý už zoči-voči Rubéna nemal problém. Strelou k žrdi otvára skóre zápasu.
     
    10
    Atlético tak získava dôležité vedenie, po ktorom sa mu bude hrať určite ľahšie. Rayo sa však nemôže položiť, veď dnešný zápas je len na začiatku.
     
    11
    Teraz však pozor na druhej strane! Po ľavej strane prenikol Bueno, ktorý sa dostal až do vápna, kde ho podrazil pravý bek Manquillo. Nasledovať bude pokutový kop!
     
    12
    Jonathan Viera to však pokazil ako sa len dalo! Penaltu totiž zahrával v ideálnej výške po Courtoisovej pravej ruke a belgický brankár nemal problém jeho pokus vyraziť! Pokračujeme tak za stavu 0:1.
     
    13
    Teraz sa však chvíľu hrať nebude, pretože na trávniku sa ocitá otrasený Filipe. Hostia sa tak môžu upokojiť a pokračovať vo svojej hre.
     
    14
    Filipe už vstáva a zápas tak môže pokračovať. Zaútočiť sa opäť pokúšal Diego Costa, ale tentokrát si pomáhal útočným faulom.
     
    15
    Na druhej strane sa opäť predieral Bueno, ktorého si však Manquillo postrážil tentokrát čisto. Atlético tak môže opäť začínať postupnou rozohrávkou.
     
    16
    Domáci sú po zahodenej penalte mierne rozhodení a produkujú faul za faulom. Na Mallenca dnes čaká poriadna šichta.
     
    17
    Z ľavej strany prihrával na Diega Costu Koke a brazílsky forward mohol prelomiť streleckú smolu. Jeho prízemný pokus z desiatich metrov však Rubén vyrazil do strany a následne sa neujala ani Villova dorážka z pravej strany. Tú vyrazil domáci brankár na rohový kop.
     
    18
    Po ňom sa už hostia nepresadili aj keď Kokeho center na Mirandu mal dobré parametre. Vo vzduchu však ordinoval Saúl.
     
    19
    Atlético v ďalšom ofenzívnom vzplanutí, keď sa do ďalšej šance rútil Diego Costa. Tentokrát sa však nachádzal v postavení mimo hru.
     
    20
    Za nami je poriadne rušných dvadsať minút, počas ktorých sa diali veľké veci. Snáď budeme v rovnakom tempe pokračovať i naďalej. Nasleduje rohový kop Atlética.
     
    21
    Domáci rozohrali nakrátko a po Gabiho centri mal Rubén menšie problémy, keď musel loptu iba boxovať. Hostia tak zostanú pri lopte.
     
    22
    Následne adresoval loptu do vápna Arda Turan, ktorý hľadal Davida Villu. Ten však bol dobre strážený Arbillom.
     
    23
    Po prvýkrát sa nám niečim konštruktívnym prezentovali i domáci, keď po pravej strane prehnal Bangoura. Na jeho center však Larrivey nedoskočil.
     
    24
    Po Mirandovom faule pri postrannej čiare nasledoval voľný kop hostí, po ktorom však loptu odvracal pozorný Godín.
     
    25
    Domáci sa snažili dostať loptu do šestnástky priamočiaro, keď Trashorras prihrával doprava na centrujúceho Tita. Lopta z jeho kopačky však pristála za bránkovou čiarou.
     
    26
    Negatívny hrdina gólového okamžiku Raúl Baena vidí po zbytočnom faule na Kokeho žltú kartu. Hostia budú skraja šestnástky rozohrávať priamy kop.
     
    27
    Gabi centroval na zadnú žrď, kde však nenašiel žiadneho zo svojich spoluhráčov. Rozohrávať tak bude gólman Rubén.
     
    28
    Atlético však má od úvodu zápasu navrch a ukazuje svoju nepopierateľne väčšiu kvalitu. Domáci síce bojujú, ale stále je to málo.
     
    29
    Neujal sa ani ďalší Titov center z pravej strany, ktorý si s prehľadom prevzal belgický gólman Thibaut Courtois.
     
    30
    Atlético dalo gól!
    Nádherná, skvostná, lahôdková a neviem aká ešte bola táto akcia. Koke uvoľnil na pravej strane Diega Costu, ktorý obišiel Nacha a následne prihrával pod seba na Sosu. Ten síce mohol zakončovať, ale naviedol na seba ešte dvojicu domácich hráčov a po následnej prihrávke doľava mal ARDA TURAN pred sebou prázdnu bránku, s čím si už turecký krídelník poradil. Bravó.
     
    32
    Rayo sa tak ocitá vo veľkých problémoch a s ich návratom do zápasu to príliš ružovo nevyzerá. Atlético hrá zatiaľ na výbornú.
     
    33
    Diego Costa sa však pri druhom góle zľahka poranil a drží si ľavé chodidlo. Zatiaľ to však skúsi a potom uvidíme.
     
    34
    Nie... Nepôjde to. Diego Costa zostáva ležať na zemi a tréner Simeone by bol blbec, keby riskoval jeho zdravotný stav.
     
    35
    Diego Costa dostáva za postrannou čiarou obstrek, ale podľa môjho názoru budeme musieť striedať. Vyzlečený je už Raúl García.
     
    36
    Kamera si absolútne nevšíma dianie na ihrisku a pozornosť sa sústreďuje na madridský talizman z Brazílie. Ten sa prekvapujúco hlási späť na trávnik.
     
    37
    Medzitým ho však na hrote zastupoval jeho parťák Villa, ktorý prevetral Arbilla. Po jeho snahe sa však bude iba vhadzovať.
     
    38
    Atlético sa okamžite po vhadzovaní pokúsilo ohroziť Rubéna, ale Kokeho center smeroval len do jeho nachystanej náruče.
     
    39
    Turan sa opäť snažil vysunúť Dieaga Costu, ktorý sa však tentokrát nachádzal v ofsajde. SItuáciu tak môže upokojiť Rubén.
     
    40
    Rayo Vallecano dalo gól!
    Tak nemenej krásne odpovedali i domáci, ktorí sa dočkali zníženia! Titov center z pravej strany spracoval Larrivey, ktorý prihrával pod seba na Buena, ktorý dával z prvej na JONATHANA VIERU a ten aj s prispením Mirandovho teču odčinil nepremenenú penaltu. Courtoisovi sa stal osudným práve teč brazílskeho stopéra.
     
    42
    Venujme sa však opäť hre, pretože pri rohovej zástavke je už nachystaný Koke. Nasledovať tak bude ďalšia štandardka hostí.
     
    43
    Miranda sa po centrovanej lopte nepresadil a nepochodili ani domáci, ktorý produkovali na druhej strane rýchly brejk.
     
    44
    Obrovskú chybu však vyprodukoval i Godín, ktorý ideálne natrel Buenovi. Ten s tým však nerátal a jeho nedôrazná koncovka letela iba do stredu bránky.
     
    45
    Atlético dalo gól!
    Radosť Vallecana však dlho netrvala. Od postrannej čiary rozohrával voľný kop Gabi, ktorý centroval na hranicu malého vápna. Tam vyskočil najvyššie Arbilla, ktorý však hlavičkoval iba za seba a lopta si na druhej žrdi našla číhajúceho ARDU TURANA, ktorý pridáva druhý gól do odkrytej bránky. Atlético tak opäť vyhráva o dva góly.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvopolčasové dejstvo muselo baviť všetkých. Videli sme v ňom štyri góly, nepremenenú penaltu a niekoľko ďalších príležitostí. Za zmienku stojí predovšetkým prvý gól Ardu Turana, ktorý prišiel po nádhernej akcii. Odpoveď Vallecana však bola nemenej krásna.

    Už teraz sa teším, čo nám ponúkne druhé dejstvo. Začíname približne o 20:01.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý polčas pokračuje výkopom hostí z Madridu. Vypadá to tak, že sme v polčasovej prestávke nestriedali.
     
    47
    Atlético začína druhú polku pekne zostra, keď na Filipeho prehadzoval Diego Costa. Filipre však Rubéna neprestrelil a navyše sa nachádzal v postavení mimo hru.
     
    48
    Atlético však pokračuje vo svojej typickej hre a kontroluje priebeh zápasu. Domáci však na obrat majú celý druhý polčas. Majú naň aj kvalitu?
     
    49
    Zatiaľ je tu však ďalšie predstavenie od Costu, ktorý hlavou pohrozil Rubénovi. Ten vyrážal iba pred seba, ale situáciu zachraňuje Saúl, ktorý zakopol na roh.
     
    50
    Hosťom navyše rohový kop nevyšiel, keď na prvej žrdi odvracal Tito. Arda Turan sa tam na Gabiho dosť čertil, ale Atlético nemusí zúfať.
     
    51
    Na ofenzívny výpad po ľavej strane sa vydal Bueono, ktorý si však v súboji s Manquillom pomáhal útočným faulom a rozohrávať tak opäť budú hostia.
     
    52
    Rubén si však nedá pokoj a opäť kazí rozohrávku. Tentokrát prihrával Turanovi, ktorý však jeho zaváhanie nepotrestal. Jeho strela totiž letela mimo.
     
    53
    Na druhej strane sa zas prebíjal aktívny Bueno, ktorý sa na hrote snažil nájsť Larrivey. Lopta však končí u čakajúceho Courtoisa.
     
    54
    Rýchlonohý Jonathan Viera unikal stredom ihriska v rýchlom protiútoku domácich, ktorý však zastavil nedovolene Manquillo. Prvú žltú kartu tak vidia i hostia.
     
    55
    Na zemi sa ocital i ľavý bek domácich Nacho Martínez, ktorý sa však napokon dvíha a v dnešnom zápase bude pokračovať.
     
    56
    Domáci však chystajú iné striedanie, keď ofenzívu by mal posilniť Ruben Rochina. Jeho čas príde už čoskoro.
     
    57
    Spomínaný Rubén Rochina, ktorý tu do konca sezóny hosťuje z Blackburnu Rovers, prichádza na trávnik. Miesto mu uvoľnil nevýrazný Bangoura.
     
    58
    Domáci sa však ešte snažia niečo urobiť s týmto zápasom a ich túžba bude pokračovať rohovým kopom z ľavej strany.
     
    59
    Rochina rozohrával nakrátko na Vieru, ktorý následne nabil za šestnástku Baenovi, ktorý sa však k strele neodhodlal a o loptu prichádza.
     
    60
    Na druhej strane sa do nájazdu dostal David Villa, ktorý však loptu nedobehol a pred ním sa jej tak zmocnil vybiehajúci brankár Rubén.
     
    61
    Debutant v drese Atlética Madrid José Sosa v dnešnom zápase končí. Prezentoval sa predovšetkým asistenciou pri druhom góle. Na jeho miesto príde Óliver Torres.
     
    62
    Na trávniku v týchto momentoch prebieha skôr boj a nejaké gólové príležitosti sa rodia len veľmi ťažko.
     
    63
    Pred šestnástkou Atlética padol po prieniku Bueno, ale nepískalo. Hostia tak rozbehli okamžitý protiútok, ktorý zastavoval Saúl nedovolene. Po faule na Costu tak vidí žltú kartu.
     
    64
    Na zemi sa však ocitá i striedajúci Óliver Torres, ktorý sa drží za rameno a možno bude musieť opustiť ihrisko.
     
    65
    Je tomu skutočne tak a Óliver Torres odchádza po necelých štyroch minútach na trávniku, Vypadá to na nepríjemné zranenie ramena, ktoré bude zrejme vykĺbené. Na trávniku ho nahradí Cristian Rodríguez.
     
    66
    Torres je už vynášaný popri postrannej čiary a má poriadne bolesti. Toto vidíme len veľmi neradi. Medzitým sa už hrá a domáci budú zahrávať rohový kop.
     
    67
    Vallecano sa však nedokázalo dostať k zakončeniu a po loptu si vzlietol Courtois, ktorý nemal problém.
     
    68
    Krátko nato prepadla lopta na pravú stranu, kde sa nachádzal Rochina a jeho zrazená krížna strela znamená ďalší roh.
     
    69
    Rayo však okrem Larrivey nemá kým hroziť a jeho štandardky tak končia nezdarom. Lopta končí opäť u Courtoisa.
     
    70
    Opäť sme však v domácom vápne, kde sa na zemi ocitol Diego Costa. Penalta sa však nepíska a nasledovať bude iba roh.
     
    71
    Odtiaľ centroval Koke, ktorý posielal loptu na prednú žrď. Tam sa mal ocitnúť Miranda, ale pred ním skákal Saúl.
     
    72
    Na polovici ihriska sa s loptou otáčal šikovný Viera, ktorý bol však faulovaný a domáci tak môžu rozohrávať z pokoja.
     
    73
    Vyše dvadsať metrov od bránky si prebral loptu striedajúci Rodríguez, ktorý sa pokúsil o ambiciózny pokus. Ten však letel iba vysoko nad.
     
    74
    Na druhej strane sa o zaujímavý pokus postaral Rochina, ktorý strieľal z hranice šestnástky. Jeho pokus však letel mimo.
     
    75
    Atlético dalo gól!
    Jednoduchá a pekná akcia hostí im prináša už trojgólové vedenie a o zápase je už definitívne rozhodnuté. Striedajúci Rodríguez prihrával do strany na Filipeho, ktorý prihrával na päťku DIEGOVI COSTOVI, ktorý v sklze prekonáva Rubéna. Ten už na jeho pohotovú koncovku nestihol zareagovať.
     
    76
    Rayo Vallecano dalo gól!
    Lenže Rayo Vallecano pár sekúnd nato znižuje! Na ľavej strane dostal príliš veľa priestoru Jonathan Viera, ktorý zodvihol hlavu a na pätke videl dobre nabiehajúceho JOAQUÍNA LARRIVEY, ktorý exportnou hlavičkou prekonáva Courtoisa, ktorý nemal priestor na reakciu.
     
    79
    Ihrisko opúšťa i smoliar dnešného zápasu Raúl Baena. Dýchajúcu domácu nádej príde oživiť Mexičan Nery Castillo.
     
    80
    Diego Simeone sa pred záverečnou desaťminútovkou rozhodol posilniť stredovú formáciu. Namiesto Villu totiž prichádza Raúl García.
     
    81
    Vallecano však cíti svoju šancu a stále sa pokúša tlačiť dopredu. Atlético sa potrebuje čím skôr upokojiť.
     
    82
    Lenže bola tu ďalšia strela od Alberta Buena, ktorý sa snažil spoza šestnástky obstreliť Courtoisa. Chýbalo mu však poldruha metra.
     
    83
    Atlético sa snaží kontrolovať hru držaním lopty. Domáci sú totiž plný odhodlania a naďalej naháňajú kontaktný gól.
     
    84
    Unavený Jonathan Viera odchádza za zaslúženého potlesku a na jeho miesto príde kreatívny Iago Falqué, ktorý tu hosťuje z londýnskeho Tottenhamu.
     
    85
    Plný síl bol i Rubén Rochina, ktorý sa postaral o exportný pokus spoza šestnástky. Jeho projektil však letel tesne mimo.
     
    86
    Následne posielal do vápna z ľavej strany Nacho, po ňom i Tito, ale ani jeden center nenašiel svojho adresáta.
     
    87
    Ďalší defenzívny faul vyprodukoval Saúl, ktorý si pomáhal proti Diegovi Costovi. Nasledovať tak bude priamy kop hostí.
     
    88
    Brankár Rubén síce mal problémy, ale nakoniec sa piaty gól nekoná. Výrazne mu totiž vypomohla defenzíva.
     
    89
    Pekná akcia od domácich, keď si Falquého center spracovával Rochina, ktorý to zvládol tak na polovicu, keď sa pritom pošmykol. Zo zeme však napriek tomu dokázal zakončiť, aj keď iba do stredu.
     
    90
    Vallecano sa však mohlo vrátiť do zápasu, keď si peknú Falquého prihrávku z ľavej strany prebral Rubén Rochina. Ten si nachystal parketu a z desiatich metro vystrelil. Courtoisova pravačka však bola namieste a vyrazila loptu na ďalší roh domácich.
     
    90+1
    Domáci sa však po rohu nepresadili a zrejme sa im to už ani nepodarí. Do konca zápasu už chýbajú iba tri nadstavené minútky.
     
    90+2
    Hostia navyše rozohrávajú rohový kop a to už bude zrejme posledná situácia v tomto atraktívnom zápase.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    Zaujímavé a atraktívne stretnutie je za nami. Videli sme v ňom šesť gólov, nepremenenú penaltu a množstvo zaujímavých situácii. Nepríjemnosťou bolo len zranenie Ólivera Torresa. Atlético sa tak dočasne dostáva na čelo tabuľky a my budeme zvedaví na odpoveď Barcelony, ktorá hrá svoj zápas už o chvíľu.

    To je však už iný príbeh. Mne nezostáva nič iné, než poďakovať za pozornosť a zaželať Vám úspešný štart do nového týždňa. (20:55:29)

    Erik Farkaš

    Góly: 40. Viera, 76. Larrivey – 8. Villa, 30. Turan, 45. Turan, 75. Costa

    Karty:   26. Baena (VAL), 63. Saúl (VAL) – 54. Manquillo (MAD)

    Nepremenená penalta: 12. Viera (VAL), brankár Courtois zneškodnil


    Rayo Vallecano: Rubén – Tito, Arbilla, Saúl, Nacho Martínez – Baena, Trashorras (C) – Bangoura, Bueno, J. Viera – Larrivey
    Náhradníci: Cobeňo – N. Castillo, Galeano, Falqué, Cueva, Embarba, Rochina

    Atlético Madrid: Courtois – Manquillo, Miranda, Godín, Filipe – Sosa, Koke, Gabi (C), Turan – Villa, Diego Costa
    Náhradníci: Aranzubia – Tiago, Raúl García, C. Rodríguez, Alderweireld, Ó. Torres, Insúa

    Rozhodca: Alberto Undiano Mallenco – R. Díaz, J. Calvo – A. Melgares