Slavia – Třinec 1:4 (kon.) | K. Vary – Kladno 4:1 (kon.) | Liberec – Chomutov 6:0 (kon.)
Sparta Praha – Vítkovice 1:3 (kon.) | Plzeň – Pardubice 2:1 (kon.) | Hradec Králové – Zlín 1:2 (kon.)
Litvínov – Kometa Brno 4:1 (kon.)
koniec
HC Sparta Praha
1:3 (0:1, 1:0, 0:2)
HC Vítkovice Ridera
cz Nedeľa 05.01.2014, 17:00 • Tipsport Aréna, Praha (CZE) • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    58:55
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Zdá se, že máme rozhodnuto. Pro puk si na polovinu hřiště dojel PETER HÚŽEVKA a poslal ho k pravé tyči prázdné klece – 1:3! Asistence: Jiří Burger.
     
    53:07
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Jednoduchá a krásná akce Vítkovic končí brankou. Karol Sloboda našel v rohu kluziště VLADIMÍRA SVAČINU, který nabil před branku na hůl Ondřeje Romana, jenž trefil pouze beton Tomáše Pöpperleho a puk se odrazil ke Svačinovi, a ten pohodlně zavěsil – 1:2! Asistence: Ondřej Roman, Karol Sloboda.
     
    32:30
    Sparta právě vstřelila branku!
    Odražený kotouč se ovšem dostal na hůl Karla Pilaře, který trefil pouze ležícího brankáře. Puk se nakonec dostal až na modrou čáru kde číhal JAKUB KREJČÍK a propálil vše, co mu stálo v cestě – 1:1! Asistence: Karel Pilař.
     
    19:22
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté se nakonec prosazují. Jiří Burger našel z rohu kluziště zcela osamoceného RICHARDA STEHLÍKA, který si v klidu zpracoval kotouč a trefil prostor mezi lapačkou a levým betonem Tomáše Pöpperleho – 0:1! Asistence: Jiří Burger, Peter Húževka.

    Daniel Ryl

    Góly a asistencie: 33. Krejčík (Pilař) – 20. Stehlík (Burger, Húževka), 54. Svačina (Roman, Svoboda), 59. Húževka (Burger)


    HC Sparta Praha: Pöpperle (Novotný) – Krejčík, Pilař (A), Švrček, Sičák, Kubát, Philipp – Rolinek (C), Hlinka (A), Ton – Buchtele, Pech, Kumstát – Rachůnek I., Přibyl, Klimek – Rachůnek T., Bahenský, Forman.
    HC Vítkovice Ridera: Šindelář (Málek) – Barinka (A), Hruška, Kudělka, Sloboda, Stehlík, Kovář, Bail – Húževka (A), Burger (C), Strapáč – Svačina, Roman, Huna – Szturc, Hlinka, Vandas – Němec, Kolouch, Kucsera.

    Rozhodca: Minář, Horák – Podrazil, Zavřel

    Diváci: 5.861