Doneck – Dinamo Minsk 3:1 (kon.) | Lev – HC Slovan 7:0 (kon.)
koniec
HK Donbass Doneck
3:1 (0:1, 2:0, 1:0)
HC Dinamo Minsk
Nedeľa 15.12.2013, 16:00 • Arena Družba • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    52:56
    Donbass Doneck dal gól!

    Donbass napokon využíva presilovku a zvyšuje teda svoje vedenie! Robitailleho strelu vyrazil Lalande iba pred seba, kde bol skvele postavený LUKÁŠ KAŠPAR a ten už zblízka s prehľadom doklepol puk do odkrytej bránky! Asistencie: Randy Robitaille.
     
    23:44
    Donbass Doneck dal gól!

    Donbass sa dostáva do vedenia! JURIJ SILNICKIJ sa dostal do skvelej pozície a prudkou strelou prekonal bezmocného Lalandeho! Asistencie: Tuomas Kiiskinen.
     
    20:47
    Donbass Doneck dal gól!

    Domáci tím sa raduje z vyrovnávajúceho gólu! Goroško školácky chyboval, čo využil VÁCLAV NEDOROST a zblízka strelou pomedzi Lalandeho betóny vyrovnal na 1:1! Bez asistencií, aj keď českému hráčovi podstatnou mierou pomohol chybujúci Goroško.
     
    19:26
    Dinamo Minsk dal gól!

    Dinamo Minsk sa dostáva do vedenia! ALEXEJ KALJUŽNIJ sa dostal do skvelej streleckej pozície a umiestnenou strelou k pravej tyčke prekonal bezmocného Leightona! Asistencie: Andrej Stas.

    Filip Kubaliak

    Góly a asistencie: 21. Nedorost, 24. Silnickij (Kiiskinen), 53. Kašpar (Robitaille) – 20. Kaljužnin (Stas)


    HK Donbass Doneck: Leighton (Jačnyk) – Piganovič, Kolář, Wilson, Podhradský, Silnickij, Razin – Laine, Fedotenko, Virtanen – Jevgenij Dadonov, Nedorost, Jakuceňa – Kiiskinen, Robitaille, Kašpar – Torjanik, Varlamov, Blagoj
    HC Dinamo Minsk: Lalande (Šelepnjov) – Nogačjov, Krajíček, Usenko, Kaznadej, Goroško, Šeleg, Zacharov, Filičkin – Stas, Kaljužnij, Jefimenko – Platt, Surový, Materuchin – Kiratov, Kirjuščenko, Drozd – Lopačuk, Osipov, Jevgenij Dadonov

    Rozhodca: Baluška, Kulakov – Micheľ, Šihanov

    Diváci: 4 043