Spišská N. Ves – Lipt. Mikuláš 2:4 (kon.) | Topoľčany – Trenčín 2:3 (kon.) | Zvolen – Skalica 9:2 (kon.)
B. Bystrica – HC Slovan 2:1 (kon.) | Poprad – Košice 5:3 (kon.) | Nitra – Žilina 11:2 (kon.)
koniec
HK Poprad
5:3 (2:3, 2:0,1:0)
HC Košice
Nedeľa 15.12.2013, 11:30 • Zimný štadión mesta Poprad • Extraliga juniorov
Partner:
     
    Máme tu koniec zápasu!
    V tretej tretine ešte pridal gól do siete Michal Babinský v 44. minúte. Popradčania si ustrážili svoju svätyňu, a tak si odnášajú z tohto zápasu plný bodový zisk. Košičanom vyšla bohužiaľ len prvá tretina zápasu, a tak odchádzajú bodov naprázdno.

    Dovidenia aj pri ďalších prenosoch z popradského zimného štadióna.
    Lúči sa s Vami Lukáš R. Ovšonka, ďakuje za pozornosť a želá pekný deň. (13:37:28)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:57
    V závere ešte pavúk predviedol riskantnú prihrávku Vargovi pred vlastnou bránou, ale našťastie k nemu sa neskoro už dostal korčuľujúci Štrauch.
     
    59:31
    Kramárovu delovku po buly v útočnom pásme vyrazila hokejka brankára Chmaru a následne puk putoval na ochrannú sieť.
     
    59:15
    Jakub Varga vyslal strelu švihom od modrej, no puk zblokovali popradskí obrancovia.
     
    58:40
    Delovka od Fedorka z medzikružia nebola presná, keďže trafila zadný mantinel, a tak nemusel gólman Sedlačko zasahovať.
     
    58:15
    Schnellyho strelu vyrazil pozorný brankár Sedlačko svojou vyrážačkou do rohu klziska.
     
    57:40
    Štrauch prihrával v útočnom pásme Jenčovi, no ten nedokázal ohroziť bránu hostí, keďže ho košická defenzíva odstavila od puku tesne pred bránou.
     
    56:29
    Stanislavova prudká strela z vrchola pravého kruhu opečatila len pleksisklo za Chmarovou bránou. Následne strieľal aj Kramár, ktorý už síce trafil priestor brány, ale gólman "havranov" strelu vyrazil do rohu klziska.
     
    55:39
    Jakub Varga strieľal od modrej čiary. Jeho strela ťahom bola však prikrytá Sedlačkom. Varga klepol hokejkou o ľad a tým chcel naznačiť, že z jeho počtu striel ešte nedokázal skórovať.
     
    55:10
    Lenďák a Drábik bojovali o puk s popradskými obrancami. Následne tento súboj vyhrali Popradčania, ale Igor Ďurčo poslal puk len cez všetky čiary.
     
    54:12
    Štrauch si vymenil párkrát puk s Vojsovičom, ale jeho poslednú prihrávku zachytili Košičania smerovali dopredu. Boreckého blafák na Sedlačka však neprekvapil popradského gólmana, ktorý zákrokom lapačkou puk prikryl.
     
    54:01
    Popradčania sa dopustili postavenia mimo hry.
     
    53:41
    Kramár svojimi dvoma kľučkami sa postupne zbavoval dvoch košických hráčov a vytvoril si streleckú pozíciu, ale nakoniec mu puk vzal z moci Ondrej Briják.
     
    53:08
    Paczkowskeho strela z ľavej strany opečatila len pleksisklo, po ktorom puk šiel po mantineli von z útočného pásma.
     
    52:32
    Peter Kaszonyi chvíľu držal svojou hokejkou na ľade Emila Kramára, ktorý mal už náznak potýčky, ale nakoniec Kaszonyi dal svoju hokejku z tela Kramára preč a hra pokračuje ďalej.
     
    52:00
    Marek Borecký dostal prihrávku od Denisa Markuša a šiel do samostatného úniku. Jeho blafák na ľavú stranu skončil strelou bekhendm na ľavej žrdke popradskej brány!
     
    51:33
    Obrovská šanca hostí! Po prihrávke spoza brány od Boreckého stál osamotený Ladislav Zikmund, ale nedokázal prekonať strelou zblízka domáceho gólmana Sedlačka, ktorý si pripísal ďalší skvelý zákrok!
     
    50:42
    Kramárovu prihrávku na Ďurča vypichol dobre forčekujúci Branislav Pavúk, ktorý okamžite rozohrával ďalšiu akciu svojho tímu.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 2. Kasanický (Tomečko, Ženčuch), 18. Štrauch (Hrehorčák, Kasanický), 25. Jenčo (Ženčuch, Babinský), 33. Jenčo (Hrehorčák, Štrauch), 44. Babinský (Ďurčo, Kasanický) – 1. Briják (Borecký), 15. Borecký, 20. Markuš (Briják)


    HK Poprad: Sedlačko – Babinský, Varholík, Kasanický, Pitka, Kramár – Hrehorčák (C), Jenčo, Pavličko, Štrauch, Tomečko, Ženčuch (A), Kasaj, J. Lapšanský (A), Stanislav, Paczkowski, Ďurčo, Vojsovič
    HC Košice: Chmara (Somoši) – Varga, Buraľ, Briják (A), Pavúk, Lenďák, Pribula – Markuš (C), Zikmund, Borecký, Stupeň, Drábik, Kaszonyi, Fedorko, Dimun, Schnelly, Mikula

    Rozhodca: Ľuboš Jakubec – Ľudovíť Šoltés, Adam Štofančík

    Diváci: 201