Spišská N. Ves – Lipt. Mikuláš 2:4 (kon.) | Topoľčany – Trenčín 2:3 (kon.) | Zvolen – Skalica 9:2 (kon.)
B. Bystrica – HC Slovan 2:1 (kon.) | Poprad – Košice 5:3 (kon.) | Nitra – Žilina 11:2 (kon.)
koniec
HK Poprad
5:3 (2:3, 2:0,1:0)
HC Košice
Nedeľa 15.12.2013, 11:30 • Zimný štadión mesta Poprad • Extraliga juniorov
Partner:
     
    43:11
    Poprad dal gól!
    Popradčania využívajú presilovú hru! Po zlej rozohrávke v obrannom pásme od Filipa Stupňa získal puk Ďurčo, ktorý prihrával MICHALOVI BABINSKÉMU ,ktorý sa od modrej čiary priblížil k bráne, zbavil sa protihráča strelou nad rameno brankára Chmaru zvyšuje vedenie svojho tímu.
    Asistenciu si pripisujú hráči Igor Ďurčo a Adam Kasanický.
     
    32:37
    Poprad dal gól!
    Popradčania vedú v tomto zápase! K puku sa v strednom pásme dostal po chybnej rozohrávke Košíc Hrehorčák, ktorý okamžite servíroval RÓBERTOVI JENČOVI pred bránu, ktorý zblízka prekonáva brankára Chmaru, ktorý nemal pri tejto strele žiadnu šancu!
    Asistenciu si pripisujú hráči Peter Hrehorčák a Andreas Štrauch.
     
    24:41
    Poprad dal gól!
    Popradčania vyrovnávjú stav stretnutia. Po prihrávke zo stredného pásma si sklepol puk v medzikruží Ženčuch. Následne prihrával RÓBERTOVI JENČOVI a ten strelou z prvej skóroval k pravej žrdke košickej bránky!
    Asistenciu si pripisujú hráči René Ženčuch a Michal Babinský.
     
    19:40
    Košice dali gól!
    Košičania sa dostávajú do vedenia! Briják korčuľoval do útočného pásma. Následne našiel prihrávkou spoza brány DENISA MARKUŠA, ktorý strelou z prvej prekonáva brankára Sedlačka.
    Asistenciu si pripísal Ondrej Briják.
     
    17:59
    Poprad dal gól!
    Poprad využíva presilovú hru a vyrovnáva stav stretnutia! Hrehorčák prihrával na modrú čiaru ANDREASOVI ŠTRAUCHOVI, ktorý sa priblížil ku bráne a strelou z medzikružia ku pravej žrdke prekonáva brankára Chmaru!
    Asistencie si pripisujú hráči Peter Hrehorčák a Adam Kasanický.
     
    14:08
    Košice dali gól!
    Košičania sa dostávajú do vedenia! Marek Borecký získal puk v strednom pásme. Následne nabral rýchlosť a šiel s pukom do útočného pásma. Popradskí obrancovia ako keby zaspali a nechali MAREKA BORECKÉHO zakončovať samého blafákom!
    Bez asistencie.
     
    01:15
    Poprad dal gól!
    Poprad bleskurýchle vyrovnáva stav stretnutia na 1:1! René Ženčuch smeroval s pukom do útočného pásma, Následne našiel pred bránou Tomečka, ktorý strieľal. Túto strelu brankár Chmara stihol vyrzaziť, ale následnú dorážku ADAMA KASANICKÉHo už nedokázal likvidovať!
    Asistenciu si pripisuje Dávid Tomečko a René Ženčuch.
     
    00:42
    Košice dali gól!
    Košice sa dostávajú v prvej minúte zápasu do vedenia! Po nevydarenej akcie Boreckého zachytil puk našťastie jeho spoluhráč na modrej čiare ONDREJ BRIJÁK, ktorý okamžite pálil a strelou k pravej žrdi prekonáva brankára Sedlačka.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 2. Kasanický (Tomečko, Ženčuch), 18. Štrauch (Hrehorčák, Kasanický), 25. Jenčo (Ženčuch, Babinský), 33. Jenčo (Hrehorčák, Štrauch), 44. Babinský (Ďurčo, Kasanický) – 1. Briják (Borecký), 15. Borecký, 20. Markuš (Briják)


    HK Poprad: Sedlačko – Babinský, Varholík, Kasanický, Pitka, Kramár – Hrehorčák (C), Jenčo, Pavličko, Štrauch, Tomečko, Ženčuch (A), Kasaj, J. Lapšanský (A), Stanislav, Paczkowski, Ďurčo, Vojsovič
    HC Košice: Chmara (Somoši) – Varga, Buraľ, Briják (A), Pavúk, Lenďák, Pribula – Markuš (C), Zikmund, Borecký, Stupeň, Drábik, Kaszonyi, Fedorko, Dimun, Schnelly, Mikula

    Rozhodca: Ľuboš Jakubec – Ľudovíť Šoltés, Adam Štofančík

    Diváci: 201