Barcelona – Granada 4:0 (kon.) | Sociedad – Vigo 4:3 (kon.) | Almería – Real Madrid 0:5 (kon.)
Atlético Madrid – Getafe 7:0 (kon.)
koniec
Real Sociedad San Sebastian
4:3 (1:2)
Celta Vigo
Sobota 23.11.2013, 18:00 • Estadio Municipal de Anoeta • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    90
    Neskutočné, čo teraz Griezmann nedokázal využiť! Domáci sa dostali na do brejku 3 na 2, v ktorom celú akciu riadil štvorgólový Carlos Vela, ktorý sa neulakomil a prihral Griezmannovi, no ten Yoela neprekonal. Lopta sa odrazil naspäť ku Velovi, ktorý našiel osamoteného Griezmanna no nedokázal trafiť odkrytú bránu! Tomuto hráčovi dnes asi nie je dopriate, kedže zahodil už asi štvrtú vážnu šancu.
     
    81
    Real Sociedad San Sebastian dal gól!

    Neskutočné! Domáci otáčajú skóre zápasu z 1:3 na 4:3! Štvrtý gól svojho celku vsietil opäť CARLOS VELA, ktorý zúžitkoval presnú nahrávku z kopačky Griezmanna.
     
    80
    Posledné striedanie Realu Sociedadu San Sebastianu: z trávnika ide Zaldúa, nahradí ho Ros.
     
    78
    Real Sociedad San Sebastian dal gól!

    CARLOS VELA vyrovnáva na 3:3 a zároveň kompletizuje svoj hattrick! Celú akciu však skvele začal Bergara, ktorý našiel Velu rýchlou prihrávkou, ktorá zaskočila hosťujúcu obranu.
     
    74
    Domáci Griezmann vidí žltú kartu.
     
    72
    Hostia striedajú druhý raz v krátkom slede: Z ihriska ide Charles, ktorého nahradí Mina.
     
    70
    V posledných minútach môžeme na ihrisku sledovať poriadne nervy hráčov oboch tímov. Bergara teraz strkol do Charlesa začo vidí žltú kartu.
     
    70
    Striedanie hostí: V zápase končí Nolito, do hry ide Costas, ktorý by mal zalepiť dieru v obrane hostí po Fontásovej červenej karte.
     
    68
    Carlos Vela sa v šestnástke hostí zvalil na zem a snažil sa vypýtať si penaltu, no nepodarilo sa mu to. Jeho divadielko sa nepáčilo Yoelovi, ktorý sa s ním pustil do strkanice a obaja si vyslúžili žltú kartu.
     
    66
    Domáci striedajú: V dnešnom zápase končíM. González, na plac ide Agirretxe.
     
    65
    Domáci budú hrať do konca zápasu v početnej prevahe, pretože Fontás po faule na Velu zozadu vidí druhú žltú kartu, ktorá znamená, že ide predčasne pod sprchy!
     
    61
    Real Sociedad San Sebastian dal gól!

    Domáci znižujú na rozdiel jedného gólu! Po faule zahrávali domáci štandardnú situáciu a na vzdušný center si najvyššie vyskočil CARLOS VELA, ktorý druhým gólom dáva domácim nádej. 2:3!
     
    56
    Celta Vigo dalo gól!

    Hostia zasadili domácim studenú sprchu! RAFINHA skvele vystihol rozohrávku domácich obrancov, hlavou zachytil letiacu loptu a následne vypálil na Brava z asi 15 metrov. Jeho volej bol mierený presne ku pravej tyčke a Bravo nemal žiadnu šancu zachrániť svoj tím. 1:3!
     
    48
    Hostia mohli skórovať po tretí raz, po tom čo si Bravo zle načasoval výskok na loptu. Ku hlavičke sa následne dostal Charles, no ten veľkú príležitosť nedokázal využiť a mieril len nad!
     
    44
    Griezmann teraz zahodil to čo sa azda ani nedá nepremeniť! Po Bergarovej prihrávke sa ocitol sám pred prázdnou bránou, no z hranice malého vápna minul! Domácich toto v konečnom dôsledku môže mrzieť, pretože stále prehrávajú 1:2!
     
    41
    Carlos Vela teraz predviedol svoju šikovnosť v plnej paráde! Vela si loptu prebral asi 50 metrov od brány, kde sa rozbehol smerom na bránu a cestou stihol zosmiešniť troch brániacich hráčov, no aj napriek tomu loptu do brány nedokázal dopraviť, keď na jeho strelu Rodríguez dotiahol končekmi prstov a loptu vyrazil mimo ihriska.
     
    38
    Striedanie domácich: Zurutuza ide z hry, nahradí ho Pardo
     
    31
    Za tvrdý zákrok vidí žltú kartu hosťujúci Fontás.
     
    28
    Celta Vigo dalo gól!

    ÁLEX LÓPEZ posiela hostí do vedenia! LÓPEZ dostal nádhernú prihrávku od Fernándeza, po ktorej už nemal problém streliť svoj piaty gól v sezóne. 1:2!
     
    26
    Griezmann sa postavil ku lopte a jeho rana skončila na pripravenom gólmanovi hostí! Skvelá strela, no ešte krajší zákrok.
     
    24
    Cabral sa teraz previnil faulom tesne pred svojou šestnástkou. Domáci budú mať skvelú príležitosť dostať sa naspäť do jedno-gólového vedenia.
     
    21
    Celta Vigo dalo gól!

    Hostia vyrovnávajú! Na center z kopačky Jonnyho Castra najvyššie vyskočil RAFINHA, ktorý loptu usmernil do brány nechytateľnou hlavičkou!
     
    7
    Hostia však mohli ihneď vyrovnať! López potiahol loptu dopredu a asi z dvadsiatich metrov sa odhodlal ku ďalekonosnej strele, ktorá len tesne presvišťala povedľa ľavej tyčky Bravovej brány.
     
    6
    Real Sociedad San Sebastian dal gól!

    Domáci sa napokon dostávajú do vedenia a po druhý gól CARLOSA VELU bol uznaný! Všetko to začalo zlou rozohrávkou hostí, ktorú zachytil Griezmann, ten loptu posunul do behu de la Bellovi, ktorí spätnou prihrávkou našiel Velu, ktorý loptu usmernil ku pravej žrdi.
     
    4
    Domáci hráč Carlos Vela teraz rozvlnil sieť za Rodríguezovim chrbtom, no gól nebol uznaný, pretože bol signalizovaný dosť diskutabilný ofsajd.

    Roland Hric

    Góly: 6. Vela, 61. Vela, 78. Vela, 81. Vela – 21. Rafinha, 28. Á. López, 56. Rafinha

    Karty:   68. Vela (RSS), 70. Bergara (RSS), 74. Griezmann (RSS) – 24. Cabral (VIG), 31. Fontás (VIG), 68. Y. Rodríguez (VIG)   65. Fontás (VIG)


    Real Sociedad San Sebastian: Bravo – Zaldúa, M. González, I. Martínez, de la Bella – G. Castro, Bergara, Prieto (C), Zurutuza, Griezmann – Vela
    Náhradníci: Zubikarai – Ansotegi, Ángel, Pardo, Ros, Seferović, Agirretxe

    Celta Vigo: Y. Rodríguez – Mallo (C), Cabral, Aurtenetxe, Castro – Fontàs, Á. López, Rafinha – Augusto Fernández, Charles, Nolito
    Náhradníci: S. Álvarez – Costas, Madinda, Orellana, Toni, Krohn-Dehli, Mina

    Rozhodca: Muñiz – J. Fernández, V. Fernández – Fuente