Mladá Boleslav – Motor ČB 3:2 (kon.) | Most – Třebíč 3:5 (kon.) | Benátky n/J – Šumperk 3:4 (po pr.)
Jihlava – Kadaň 6:2 (kon.) | Havířov – Olomouc 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Havlíčkův Brod 1:2 (kon.)
Beroun – Litoměřice 3:4 (1:2 po s.n.)
koniec po predl.
HC Benátky nad Jizerou
3:4 (0:1, 2:1, 1:1 - 0:1)
DRACI PARS ŠUMPERK
cz Streda 20.11.2013, 17:301. liga (ČR)
Partner:
     
    61:48
    Draci právě vstřelili branku!
    Tak tohle se hostům opravdu povedlo. Žálčík se za Schwarzovou brankou zbavil Kajínka a poslal naprosto přesnou a překvapivou přihrávku na najíždějícího ONDŘEJE STARÉHO, který se trefuje k levé tyčce. Asistence: Lukáš Žálčík.
     
    53:50
    Benátky právě vstřelily branku!
    Plynul z toho rychlý protiútok, po kterém si nejprve Štůrala připsal úspěšný zákrok, poté ale ani jeho tygří skok nezabránil ve skórování PETRU KICOVI. Asistence: Patrik Maďar, Lukáš Krejčík.
     
    44:20
    Draci právě vstřelili branku!
    Pyrochtovi se nepodařilo rozehrát, kotouč se dostal na hůl ALEŠE STAŇKA, který si vytáhl Schwarze z branky a po rychlé kličce dostává puk za brankovou čáru. Asistence: Lukáš Žálčík.
     
    26:28
    Benátky právě vstřelily branku!
    Benátečtí se prosazují v samém závěru přesilové hry. Až na jejím konci se domácím vydařila kombinace. Po několika přesných přihrávkách se před brankovištěm nejlépe zorientoval JAN PLODEK, který mezi Štůralovými betony dostává puk za brankovou čáru. Nutno dodat, že se kotouč došoural sotva deset centimetrů za liniii, kde ho všichni domácí fandové chtěli vidět. Asistence: Michal Bárta.
     
    23:29
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté se ale brzy dostávají zpět do vedení. Dlouhá Holíkova přihrávka doputovala k najetému JIŘÍMU PŮHONÉMU, jenž blafákem oklamal Schwarze a zavěsil nad jeho beton. Asistence: Aleš Holík, Marek Haas.
     
    21:59
    Benátky právě vstřelily branku!
    Jak důležité je vyhrát buly v útočném pásmu nyní ukázali domácí hokejisté. U modré čáry stojící MICHAL BÁRTA nikterak prudkou střelu zaskočil Štůralu, který odklouzal na zcela opačnou stranu. Asistence: Ján Niko, Filip Pyrochta.
     
    10:25
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté se dostávají do vedení. Mezi benáteckými beky se zjevil Haas, ten ale kotouč za Schwarze ještě nedostal, poté ale adresoval přihrávku zpoza branky před brankoviště na KARLA PLÁŠKA, který se trefil přesně mezi betony benáteckého brankáře. Asistence: Marek Haas, Jiří Půhoný.

    Ondřej Nejedlo

    Góly a asistencie: 22. Bárta (Niko, Pyrochta), 27. Plodek (Bárta), 54. Kica (Maďar, Krejčík) – 11. Plášek (Haas, Půhoný), 24. Půhoný (Holík, Haas), 45. Staněk (Žálčík), 62. Starý (Žálčík)


    HC Benátky nad Jizerou: Schwarz (Jelínek) – Havlín, Niko, Pyrochta, Kolmann, Kajínek, Šefl, Beránek – Bárta, Plodek, Kica – Skalický, Skořepa, Klimt – Krejčík, Zacha, Špaček – Dlouhý, Mikyska, Bittner – Maďar.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Štůrala (Vajner) – Novotný, Holík, Starý, Tesařík, Dudáš, Sedlák, Bail, Gewiese – Půhoný, Plášek, Haas – Červenka, Skoumal, Brunec – Žálčík, Moskal, Staněk – Langr, Chomič, Cink.

    Rozhodca: Grech – Gerát, Hynek

    Diváci: 205