Chabarovsk – D. Moskva 1:4 (kon.) | Vladivostok – Viťaz 0:1 (kon.) | Novokuzneck – Kazaň 0:2 (kon.)
Novosibirsk – Novgorod 3:1 (kon.) | Čeljabinsk – Záhreb 5:1 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – S.Moskva 3:2 (kon.)
Ufa – Dinamo Minsk 5:2 (kon.) | Nižnekamsk – Doneck 2:0 (kon.) | CSKA Moskva – Jugra Chanty-Mansijsk 3:4 (po pr.)
Riga – Jekaterinburg 3:1 (kon.) | Lev – Barys 2:3 (po pr.) | HC Slovan – Omsk 3:1 (kon.)
koniec
Metallurg Magnitogorsk
3:2 (0:0, 3:0, 0:2)
Spartak Moskva
Utorok 19.11.2013, 14:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Sergejev sa ešte dostal k nahodeniu od modrej čiary, v hektickom závere zápasu si to schytal aj hlavný arbiter, ktorý sa ocitol na zemi.
     
    58:00
    V závere zápasu sa hrá krásny hokej. Najprv sa do brejku vydal Mozjakin, ktorý neuspel. Následne sa rútili vpred vo štvorici hostia, no na domáce šťastie z toho napokon nič nebolo.
     
    56:39
    Spartak Moskva dal gól!
    Vážení, športoví priatelia, máme tu zápletku ! Diváci v aréne stíchli ! Moskovčanom sa podarilo znížiť. Spartaku sa podarilo vyhrať buly, Andrej Sergejev vrátil od modrej puk na ľavý kruh, odkiaľ RASTISLAV ŠPIRKO nahodil puk na Košečkinovu bránu. Na počudovanie všetkých prítomných skončil puk v sieti !
     
    55:30
    Domáci krásne zakombinovali počas presilovej hry v útočnom pásme, chýbal tomu už len gól, ktorý však po strele zo stredu neprišiel.
     
    53:42
    Hostia sa navyše okracujú o dve minúty zo svojho času. budú hrať totiž v oslabení. Domáci to spravili skvele, dlho sa točili s pukom v strednom pásme, potom prišla rýchla prihrávka na modrú čiaru, kde sa krásne uvoľnil domáci útočník, no bol faulvoaný Kulikom.
     
    50:02
    Spartak Moskva dal gól!
    Hostia žijú a sú späť v zápase ! Presilovú hru sa im síce nepodarilo využiť, no takmer okamžite po návrate potrestaného hráča znižujú. Po súboji pri mantineli puk získal Wandeel, ktorý krížnou prihrávkou našiel vo výbornej pozícii DERONA QUINTA, a ten sa v tejto situácii zachoval, ako by bol rodeným strelcom – šibol Košečkinovi puk do vinkľa. Asistencia : Tom Wandell.
     
    47:53
    Malechin si odsedí na trestnej lavici menší trest za držanie.
     
    42:30
    Domáci sa vo svojom obrannom pásme dopustili hrubice ako hrom. Prihrávkou našli pred bránou Černykova, ktorý zakončil pohotovo, no Košečkina neprekonal.
     
    36:13
    V momente, kedy sa vracal potrestaný hráč z trestnej lavice sa domácim takmer podarilo zvýšiť svoj náskok. Ibragimovovu strelu vyrazil Ivanov rovno pred Birjukova, no ten z bezprostrednej vzdialenosti pred bránou Spartaku neuspel.
     
    34:13
    Početná výhoda pre Magnitku. Pešečkonov už sedí na lavici hanby.
     
    31:43
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Domáci strieľajú tretí presný zásah v tomto stretnutí a vyzerá to tak, že urobili obrovský krok za víťazstvom. Skvele zapracoval VIKTORL ANTIPIN, ktorý sa dostal do prečíslenia spoločne so Sergejom Mozjakinom. Títo dvaja hráči si vymenili puk a prvý menovaný švihom prekonal Ivanova.
     
    27:51
    Malenchin dostáva dvoj minútový trest, po tom, čo po kontakte s ním padol jeden z hráčov hostí v rohu na ľadovú plochu.
     
    24:53
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Hosťom to v útoku nevyšlo, domáci sa dostali do rýchleho brejku, prečíslenie dvoch proti jednému vyriešil Timkin prihrávkou, ktorú dal síce JAROSLAVOVI KOSOVOVI na dlhú hokejku, no ten puk spracoval a v samostatnom nájazde prekonal Ivanova. Asistencia : Jevgeny Timkin.
     
    21:10
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Domáci sa z kraja druhej časti dostávajú do vedenia ! Hostia si môžu z časti za to sami. Puk mali jasne na hokejke, no v obrannej tretine vymýšľal jeden z ich obrancov prihrávku vzduchom, puk však sklepol Kovář, namazal pred bránu DENISOVI ZARIPOVOVI, ktorý nedal Ivanovovi strelou príklepom šancu. Asistencia : Kovář
     
    19:55
    Veľmi aktívny bol v záverečnej minúte Quint, ktorý v momente, kedy sa už domáci obrancovia videli asi v kabíne, prenikol až do dobrej streleckej pozície, no na zakončenie mu už neostali sily, respektíve bol dobre tiesnený.
     
    17:50
    Fantasticky to urobil Kovář, ktorý zadovkou nechal puk Zaripovovi. Jeho tiahlu strelu vytesnil Ivanov do rohu.
     
    15:07
    Podrazením sa previnil Kovář, ktorý si posedí na trestnej lavici dve minúty.
     
    14:30
    V útočnej tretine Spartaku sa teraz pekne predviedol Rastislav Špirko, ktorý sa krásne uvoľnil, možno bol aj sám prekvapený, že sa ocitol priamo v strede útočného pásma, odkiaľ napálil svoju delovku do brániaceho hráča, V následnom pokračovaní akcie sa slovenský útočník dostal k strele backhandom, no Košečkin ju pokryl.

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 22. Denis Zaripov (Jan Kovář), 25. Jaroslav Kosov (Jevgeny Timkin), 32. Viktor Antipin (Sergej Mozjakin) – 51. Deron Quint (Tom Wandell), 57. Rastislav Špirko (Andrej Sergejev)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin – Tereščenko, Lee, Birjukov, Antipin, Malenchich, Chabarov, Metľjuk, Ibragimov – Zaripov, Kovář, Mozjakin, Kazjonov, Zdunov, Shenfeld, Ptechin, Brent, Timkin, Grigorenko, Kosov, Platonov.
    Spartak Moskva: Ivanov – Nekolenko, Grišin, Mamkin, Sorokin, Bodrov, Kulik, Quint, Sergejev – Wandell, Anderson, Špirko, Kozlov, Junkov, Krutov, Mikulin, Volkov, Nesterov, Černyk, Bobrov, Pešečkonov.

    Rozhodca: Naumov, Safjullov – Streltsov, Tarasov