Chabarovsk – D. Moskva 1:4 (kon.) | Vladivostok – Viťaz 0:1 (kon.) | Novokuzneck – Kazaň 0:2 (kon.)
Novosibirsk – Novgorod 3:1 (kon.) | Čeljabinsk – Záhreb 5:1 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – S.Moskva 3:2 (kon.)
Ufa – Dinamo Minsk 5:2 (kon.) | Nižnekamsk – Doneck 2:0 (kon.) | CSKA Moskva – Jugra Chanty-Mansijsk 3:4 (po pr.)
Riga – Jekaterinburg 3:1 (kon.) | Lev – Barys 2:3 (po pr.) | HC Slovan – Omsk 3:1 (kon.)
koniec
Metallurg Magnitogorsk
3:2 (0:0, 3:0, 0:2)
Spartak Moskva
Utorok 19.11.2013, 14:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:39
    Spartak Moskva dal gól!
    Vážení, športoví priatelia, máme tu zápletku ! Diváci v aréne stíchli ! Moskovčanom sa podarilo znížiť. Spartaku sa podarilo vyhrať buly, Andrej Sergejev vrátil od modrej puk na ľavý kruh, odkiaľ RASTISLAV ŠPIRKO nahodil puk na Košečkinovu bránu. Na počudovanie všetkých prítomných skončil puk v sieti !
     
    50:02
    Spartak Moskva dal gól!
    Hostia žijú a sú späť v zápase ! Presilovú hru sa im síce nepodarilo využiť, no takmer okamžite po návrate potrestaného hráča znižujú. Po súboji pri mantineli puk získal Wandeel, ktorý krížnou prihrávkou našiel vo výbornej pozícii DERONA QUINTA, a ten sa v tejto situácii zachoval, ako by bol rodeným strelcom – šibol Košečkinovi puk do vinkľa. Asistencia : Tom Wandell.
     
    31:43
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Domáci strieľajú tretí presný zásah v tomto stretnutí a vyzerá to tak, že urobili obrovský krok za víťazstvom. Skvele zapracoval VIKTORL ANTIPIN, ktorý sa dostal do prečíslenia spoločne so Sergejom Mozjakinom. Títo dvaja hráči si vymenili puk a prvý menovaný švihom prekonal Ivanova.
     
    24:53
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Hosťom to v útoku nevyšlo, domáci sa dostali do rýchleho brejku, prečíslenie dvoch proti jednému vyriešil Timkin prihrávkou, ktorú dal síce JAROSLAVOVI KOSOVOVI na dlhú hokejku, no ten puk spracoval a v samostatnom nájazde prekonal Ivanova. Asistencia : Jevgeny Timkin.
     
    21:10
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Domáci sa z kraja druhej časti dostávajú do vedenia ! Hostia si môžu z časti za to sami. Puk mali jasne na hokejke, no v obrannej tretine vymýšľal jeden z ich obrancov prihrávku vzduchom, puk však sklepol Kovář, namazal pred bránu DENISOVI ZARIPOVOVI, ktorý nedal Ivanovovi strelou príklepom šancu. Asistencia : Kovář

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 22. Denis Zaripov (Jan Kovář), 25. Jaroslav Kosov (Jevgeny Timkin), 32. Viktor Antipin (Sergej Mozjakin) – 51. Deron Quint (Tom Wandell), 57. Rastislav Špirko (Andrej Sergejev)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin – Tereščenko, Lee, Birjukov, Antipin, Malenchich, Chabarov, Metľjuk, Ibragimov – Zaripov, Kovář, Mozjakin, Kazjonov, Zdunov, Shenfeld, Ptechin, Brent, Timkin, Grigorenko, Kosov, Platonov.
    Spartak Moskva: Ivanov – Nekolenko, Grišin, Mamkin, Sorokin, Bodrov, Kulik, Quint, Sergejev – Wandell, Anderson, Špirko, Kozlov, Junkov, Krutov, Mikulin, Volkov, Nesterov, Černyk, Bobrov, Pešečkonov.

    Rozhodca: Naumov, Safjullov – Streltsov, Tarasov