Chabarovsk – D. Moskva 1:4 (kon.) | Vladivostok – Viťaz 0:1 (kon.) | Novokuzneck – Kazaň 0:2 (kon.)
Novosibirsk – Novgorod 3:1 (kon.) | Čeljabinsk – Záhreb 5:1 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – S.Moskva 3:2 (kon.)
Ufa – Dinamo Minsk 5:2 (kon.) | Nižnekamsk – Doneck 2:0 (kon.) | CSKA Moskva – Jugra Chanty-Mansijsk 3:4 (po pr.)
Riga – Jekaterinburg 3:1 (kon.) | Lev – Barys 2:3 (po pr.) | HC Slovan – Omsk 3:1 (kon.)
koniec
Metallurg Magnitogorsk
3:2 (0:0, 3:0, 0:2)
Spartak Moskva
Utorok 19.11.2013, 14:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Po druhej tretine sa nám zdalo, že už je definitívne rozhodnuté. Do polovice tretej časti nič nenapovedalo tomu, že uvidíme drámu, no najprv v 51. minúte znižoval Quint a kontaktný zásah zaznamenal tri minúty pred koncom Rastislav Špirko. Aj napriek obrovskej a vehementnej snahe sa už hosťom v závere nepodarilo vyrovnať. Ďakujeme vám za pozornosť pri prenose zo zápasu, ktorý rozhodne ponúkal to, čo od KHL očakávame. Ja sa s vami lúčim, no nie na dlho. Od 19:00 sa spolu stretneme pri zápase Levu Praham, ku ktorého sledovaniu vás srdečne pozývam. (16:07:44)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:55
    Domáci to napokon zvládli, ubránili sa.
     
    59:45
    Sergejev sa ešte dostal k nahodeniu od modrej čiary, v hektickom závere zápasu si to schytal aj hlavný arbiter, ktorý sa ocitol na zemi.
     
    59:30
    Puk sa síce nachádza v útočnom pásme hostí, no je v rohu, kde sa ho snaží domáca obrana aj udržať.
     
    59:00
    Posledná minúta zápasu je tu. Puk je za Ivanovovou bránou, ten sa teda logicky nemôže vydať smer striedačka.
     
    58:00
    V závere zápasu sa hrá krásny hokej. Najprv sa do brejku vydal Mozjakin, ktorý neuspel. Následne sa rútili vpred vo štvorici hostia, no na domáce šťastie z toho napokon nič nebolo.
     
    57:00
    Hostia majú ešte tri minúty na vyrovnanie, čo je dostatočne dlhá doba.
     
    56:39
    Spartak Moskva dal gól!
    Vážení, športoví priatelia, máme tu zápletku ! Diváci v aréne stíchli ! Moskovčanom sa podarilo znížiť. Spartaku sa podarilo vyhrať buly, Andrej Sergejev vrátil od modrej puk na ľavý kruh, odkiaľ RASTISLAV ŠPIRKO nahodil puk na Košečkinovu bránu. Na počudovanie všetkých prítomných skončil puk v sieti !
     
    55:42
    Hostia sú v plnom počte. Do konca zápasu im však už ostáva žalostne málo času.
     
    55:30
    Domáci krásne zakombinovali počas presilovej hry v útočnom pásme, chýbal tomu už len gól, ktorý však po strele zo stredu neprišiel.
     
    54:28
    Hostia posielajú puk za Košečkinovu bránu. Prioritným cieľom tejto početnej prevahy domácich určite nie je navyšovanie stavu zápasu.
     
    53:42
    Hostia sa navyše okracujú o dve minúty zo svojho času. budú hrať totiž v oslabení. Domáci to spravili skvele, dlho sa točili s pukom v strednom pásme, potom prišla rýchla prihrávka na modrú čiaru, kde sa krásne uvoľnil domáci útočník, no bol faulvoaný Kulikom.
     
    52:40
    Hosťom sa do útočného pásma veľmi ťažké preniká, ak sa im to už aj podarí, je to tam príliš prehustené a priestoru na kombinácie je málo.
     
    51:30
    Momentálne sa puk pohybuje v útočnom pásme domácich, čo sa určite nepáči hosťujúcim fanúšikom.
     
    50:02
    Spartak Moskva dal gól!
    Hostia žijú a sú späť v zápase ! Presilovú hru sa im síce nepodarilo využiť, no takmer okamžite po návrate potrestaného hráča znižujú. Po súboji pri mantineli puk získal Wandeel, ktorý krížnou prihrávkou našiel vo výbornej pozícii DERONA QUINTA, a ten sa v tejto situácii zachoval, ako by bol rodeným strelcom – šibol Košečkinovi puk do vinkľa. Asistencia : Tom Wandell.
     
    49:53
    Quintova prihrávka bola nepresná. Domáci sú kompletní.
     
    47:53
    Malechin si odsedí na trestnej lavici menší trest za držanie.

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 22. Denis Zaripov (Jan Kovář), 25. Jaroslav Kosov (Jevgeny Timkin), 32. Viktor Antipin (Sergej Mozjakin) – 51. Deron Quint (Tom Wandell), 57. Rastislav Špirko (Andrej Sergejev)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin – Tereščenko, Lee, Birjukov, Antipin, Malenchich, Chabarov, Metľjuk, Ibragimov – Zaripov, Kovář, Mozjakin, Kazjonov, Zdunov, Shenfeld, Ptechin, Brent, Timkin, Grigorenko, Kosov, Platonov.
    Spartak Moskva: Ivanov – Nekolenko, Grišin, Mamkin, Sorokin, Bodrov, Kulik, Quint, Sergejev – Wandell, Anderson, Špirko, Kozlov, Junkov, Krutov, Mikulin, Volkov, Nesterov, Černyk, Bobrov, Pešečkonov.

    Rozhodca: Naumov, Safjullov – Streltsov, Tarasov