Carolina – Boston 1:4 (kon.) | Pittsburgh – Anaheim 3:1 (kon.) | Winnipeg – Calgary 4:5 (2:3 po s.n.)
koniec
Pittsburgh Penguins
3:1 (0:0, 0:0, 3:1)
Anaheim Ducks
cz Utorok 19.11.2013, 01:30 • Consol Energy Center, Pittsburgh • NHL
Partner:
     
    47:56
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Ryan Getzlaf pouze nevěřícně a hlavně znechuceně kroutí hlavou na lavičce Ducks, souboj dvou kapitánů je srovnaný, nyní se trefuje i SIDNEY CROSBY, kterému nedokázal nikdo odebrat kotouč a ten končí, po střele z pravé strany, "pod víkem" branky Ducks. Asistence: Jevgenij Malkin a Joe Vitale.
     
    45:20
    Anaheim právě vstřelil branku!
    No vida, to se nám to rozstřílelo! RYAN GETZLAF zůstal zcela osamocen před Fleurym a pohotovou střelou překonává zblízka gólmana Penguins, hosté snižují na 1:2. Asistence: Ben Lovejoy a Corey Perry.
     
    44:54
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Devatenáctiletý Fin Olli Maatta pálí z levé strany a před brankou puk za záda Fastha tečuje BRANDON SUTTER, domácí vedou již o dva góly. Asistence: Olli Maatta a Brian Gibbons.
     
    43:52
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Malkin obkroužil celou třetinu a z pravé strany přihrává dobře postavenému BRIANU GIBBONSOVI, který se ve svém premiérovém utkání v NHL zapisuje poprvé v kariéře mezi střelce. Asistence: Jevgenij Malkin a Tanner Glass.

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 44. Gibbons (Malkin, Glass), 45. Sutter (Maatta, Gibbons), 48. Crosby (Malkin, Vitale) – 46. Getzlaf (Lovejoy, Perry)


    Pittsburgh Penguins: Fleury (Zatkoff) – Martin, Orpik, Engelland, Letang, Maatta, Niskanen – Kunitz, Crosby, Bennett – Dupuis, Malkin, Neal – Jokinen, Sutter, Gibbons – Glass, Vitale, Adams
    Anaheim Ducks: Fasth (Hiller) – Beauchemin, Sbisa, Fowler, Lovejoy, Allen, Lindhölm – Penner, Getzlaf, Perry – Beleskey, Bonino, Selänne – Etem, Perreault, Palmieri – Smith-Pelly, Cogliano, Winnik

    Rozhodca: L'Ecuyer, Lee – Murchison, Murray

    Diváci: 18 614