Kadaň – Havířov 4:2 (kon.) | Třebíč – Beroun 4:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 3:2 (kon.)
Motor ČB – Benátky n/J 1:2 (kon.) | Šumperk – Litoměřice 2:1 (po pr.) | Olomouc – Most 4:2 (kon.)
Ústí n/L – Mladá Boleslav 1:3 (kon.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
3:2 (0:1, 2:0, 1:1)
HC Dukla Jihlava
cz Pondelok 11.11.2013, 17:30 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 Adresa: U stadionu 3570, H. Brod • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    58:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je velký šok pro hostující kabinu a fanouškovský sektor! Mno, tak v kabině Rebelů poteče sekt proudem! Lepší křest mužským hokejem si VOJTĚCH TOMI ani nemohl přát! Poté, co vybojoval Vladimír Říha v rohu pásma kotouč, si sjel mladičký štírek z Vítkovic na pravý kruh, dostal kotouč a ranou z první propálil Davida Ritticha pod rukávem! Havlíčkobrodský stadion je u vytržení! Asistence: Vladimír Říha.
     
    53:51
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nápor celku z města, které je jen cca dvacet kilometrů od Kotliny, byl nakonec přetaven v branku! Jeden z jihlavských hráčů nahazoval kotouč zpoza brány. Puk byl tečován a Filip Šindelář jej tak tak zastavil betony. Následně ale nevěděl, kde se černá pryž nalézá. To však věděl RADEK HUBÁČEK a prostrčil mu ji tečovanou střelou od mantinelu mezi betony! Asistence: Tomáš Čachotský a Zdeněk Čáp.
     
    28:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí družina otáčí vývoj zápasu a domácí fanoušci jsou v extázi! Nejprve to zkoušel ze spodku pravého kruhu Petr Polodna, jeho pokus byl ale zablokovaný. Za bránou ale sebral hrací gumu Lukáš Havel, naservíroval ji na bod vhazování na pravém kruhu, kde se do kotouče opřel RADEK ČÍP a svou premiérovou trefou poslal svůj tým do vedení! Asistence: Lukáš Havel a Petr Polodna.
     
    23:25
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové srovnávají a Kotlina se otřásá v základech! Parádní sólo domácího mladíčka, který si udělal z hostujících hráčů kužely! Celá jihlavská armáda pouze sekundovala šikovným rukám DAVIDA STACHA, který přebral od Tomáše Semráda černou pryž, prošel přes čtyři protivníky a nakonec z téměř nulového úhlu zavěsil přesně nad rameno klečícího Davida Ritticha! Asistence: Tomáš Semrád a Karol Korím.
     
    00:41
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak to je bleskový start v podání jihlavské Dukly! Ta se rychle dostala před Filipa Šindeláře a premiérový start před novým vlastním publikem tak zkušenému gólmanovi pořádně zhořkl! Nejprve to výběru Petra Vlka nevyšlo střelou z mezikruží. Následně sebral mezi kruhy kotouč Tomáš Čachotský. Ten jej poslal za kasu, kde si před domácího muže s maskou vybruslil JAKUB KADLEC a střelou z brankové čáry nachytal Šindeláře na hruškách. Ten si srazil puk holí mezi betony do brány. Asistence: Tomáš Čachotský a Filip Seman.

    Richard Wagner

    Góly a asistencie: 24. Stach (Semrád, Korím), 29. Číp (Havel, Polodna), 59. Tomi (Říha) – 1. Kadlec (Čachotský, Seman), 54. Hubáček (Čachotský, Čáp)


    BK Havlíčkův Brod: Šindelář (Opršal) – Kolafa "A", Drtina, Vágner "A", Jank, Semrád, Korím, Beneš, Zítka – Havel, Polodna "C", Číp – Říha, Tomi, Berger – Dvořáček, Stach, Maliník – Chlubna, Stehlík, Milfait.
    Trenér: Jiří Mička.

    HC Dukla Jihlava: Rittich (Sáblík) – Štebih, Dobrovolný "A", Kaláb, Kotvan, Čáp, Podlipnik, M. Jícha – Kadlec, Čachotský "C", Mikeš – Hubáček, Seman, Důras – Vysloužil, L. Jícha, Malec – Krupka, Kuřítko, Přidal.
    Trenér: Petr Vlk.

    Rozhodca: Martin Fraňo, Petr Úlehla – Jan Čížek, Petr Křivohlavý

    Diváci: 2743