Kadaň – Havířov 4:2 (kon.) | Třebíč – Beroun 4:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 3:2 (kon.)
Motor ČB – Benátky n/J 1:2 (kon.) | Šumperk – Litoměřice 2:1 (po pr.) | Olomouc – Most 4:2 (kon.)
Ústí n/L – Mladá Boleslav 1:3 (kon.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
3:2 (0:1, 2:0, 1:1)
HC Dukla Jihlava
cz Pondelok 11.11.2013, 17:30 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 Adresa: U stadionu 3570, H. Brod • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    59:35
    Rebelové dostali puk do střední třetiny a Rittich se vrací do kasy. Kotlina slaví, protože hostující kapitán Tomáš Čachotský (JIH) dostává dvě minuty za útočný faul na zadním mantinelu....
     
    42:42
    Velká nepříjemnost pro domácí! Minutu a šest vteřin budou hrát ve třech! Nejprve se jim povedlo vyhodit puk ven a následně podrazil u mantinelu pronikajícího Michala Důrase Jan Milfait (HBR).
     
    41:48
    Bude se trestat. Za hákování je vykázán na lavici pro hříšné muže David Stach (HBR). Ten svůj přestupek provedl v útočné třetině.
     
    32:28
    Havlíčkův Brod se bude moci vrátit do svého náporu. Martin Jícha (JIH) totiž míří na lavici hříšníků po útočném faulu vysokou holí.
     
    26:14
    Jihlava nyní tlačila a několikrát nebezpečně zahrozila, ale bez efektu. Když už to vypadalo, že padne branka zatáhl za záchranou brzdu Lukáš Havel (HBR), když podrazil soupeře.
     
    19:27
    Druhá přesilovka pro Jihlavu. Bohumil Jank (HBR) přerušil akci soupeře jen za cenu faulu. Rozhodčí jej vykazuje ven za podražení.
     
    10:34
    Máme zde trest i na straně domácích. Na lavici hanby míří Martin Vágner (HBR) za držení protihráče. Velká nepříjemnost pro výběr Jiřího Mičky.
     
    08:00
    Máme zde první trest zápasu. A inkasují jej hosté. Na dvě minuty míří za hákování jeden z Jihlavských. Je jím Oldrich Kotvan (JIH).

    Richard Wagner

    Góly a asistencie: 24. Stach (Semrád, Korím), 29. Číp (Havel, Polodna), 59. Tomi (Říha) – 1. Kadlec (Čachotský, Seman), 54. Hubáček (Čachotský, Čáp)


    BK Havlíčkův Brod: Šindelář (Opršal) – Kolafa "A", Drtina, Vágner "A", Jank, Semrád, Korím, Beneš, Zítka – Havel, Polodna "C", Číp – Říha, Tomi, Berger – Dvořáček, Stach, Maliník – Chlubna, Stehlík, Milfait.
    Trenér: Jiří Mička.

    HC Dukla Jihlava: Rittich (Sáblík) – Štebih, Dobrovolný "A", Kaláb, Kotvan, Čáp, Podlipnik, M. Jícha – Kadlec, Čachotský "C", Mikeš – Hubáček, Seman, Důras – Vysloužil, L. Jícha, Malec – Krupka, Kuřítko, Přidal.
    Trenér: Petr Vlk.

    Rozhodca: Martin Fraňo, Petr Úlehla – Jan Čížek, Petr Křivohlavý

    Diváci: 2743