AS Rím – Hellas Verona 2:1 (kon.) | Udinese – AC Miláno 2:3 (kon.)
koniec
Udinese Calcio
2:3 (1:1)
AC Miláno
cz Sobota 20.01.2024, 20:45 • Dacia Arena, Udine • Talianska Seria A • 21. kolo
Predzápasové kurzy
    90+3. Noah OKAFOR - 2:3
     
    90+3
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Obrat dokonán, tři body dnes pravděpodobně poputují do Milána! Hosté následný roh zahráli bravurně a ve vápně se následně k míči dostal trestuhodně nestřežený NOAH OKAFOR, jehož zakončení, které zamířilo k bližší tyči, vedlo k explozi radosti v hostujícím sektoru – 2:3!
    83. Luka JOVIĆ - 2:2
     
    83
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Udinese už poněkolikáté v této sezóně ztrácí velmi slibně rozehraný zápas, Rossoneri necelých sedm minut před koncem základní hrací doby vyrovnávají! Giroudova střela se od břevna odrazila do vápna k volnému LUKU JOVIĆOVI, jenž neváhal a nataženou hlavou balón nasměroval za bezmocného Okoyeho – 2:2!
    62. Florian THAUVIN - 2:1
     
    62
    Udinese právě vstřelilo branku!
    Rozháraná obrana Milána se nedokázala včas zacelit a to se jí stává osudným, Udinese kompletuje obrat a jde do vedení! Obrovský výbuch radosti v ochozech odšpuntoval FLORIAN THAUVIN, který se ve vápně dostal před Hernándeze a Maignana následně překonal pěknou střelou do horní části branky – 2:1!
    42. Lazar SAMARDŽIĆ - 1:1
     
    42
    Udinese právě vstřelilo branku!
    Tak pozor, po velmi nenápadné domácí akci máme vyrovnáno! Přes střed hřiště se až na hranu milánské šestnáctky prodral LAZAR SAMARDŽIĆ, přičemž cestou za sebou nechal bránícího Kjaera, a následnou skákající střelou na přední tyč překonal zjevně nepřipraveného Maignana. Začínáme od začátku – 1:1!
    31. Ruben LOFTUS-CHEEK - 0:1
     
    31
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Hostům se nakonec přeci jen daří přetavit aktivitu v gól a po půlhodině hry jdou v Udine do vedení! Hernández přesnou pozemní přihrávkou z křídla připravil zakončení z voleje pro RUBENA LOFTUSE-CHEEKA, který se z bezprostřední blízkosti svatyně nemýlil a obral dosud skvělého Okoyeho o neprůstřelnost – 0:1!

    Vojtěch Martinek

    Góly: 42. Samardžić (Lucca), 62. Thauvin – 31. Loftus-Cheek (Hernández), 83. Jović, 90+3. Okafor (Giroud)

    Karty:   45+1. Kamara (UDI), 52. Ebosele (UDI), 56. Thauvin (UDI), 65. Walace (UDI), 71. Lucca (UDI), 78. Ferreira (UDI) – 88. Hernández (ACM)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 3:3. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 12:9.
    Udinese Calcio: Okoye – Ferreira, Pérez, T. Kristensen – Ebosele (60. Ehizibue), Samardžić (60. Payero), Walace, Lovrić, Kamara (84. Zarraga) – Pereyra (C) (46. Thauvin), Lucca (76. Success).
    Náhradníci: Silvestri, Padelli – Masina, Tikvić, Kabasele, Giannetti, Zemura, Camara, Brenner.

    Tréner: Gabriele Cioffi.

    AC Miláno: Maignan – Calabria (C) (75. Florenzi), Gabbia, Kjaer, Hernández – Adli, Reijnders (68. Okafor) – Pulišić (75. Jović), Loftus-Cheek, Leão (90+5. Musah) – Giroud.
    Náhradníci: Sportiello, Mirante – Jiménez, Simić, Romero, F. Terracciano, Zeroli, Traoré.

    Tréner: Stefano Pioli.

    Rozhodca: Maresca – Di Iorio, Scatragli.