Clermont Foot – Paríž 0:0 (kon.) | Monaco – Marseille 3:2 (kon.)
koniec
AS Monaco
3:2 (2:2)
Olympique Marseille
cz Sobota 30.09.2023, 21:00 • Stade Louis-II, Monaco • Ligue 1 Uber Eats • 7. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 2:3. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 17:15. (23:05:04)
     
    Zápas mezi Monacem a Marseille přinesl parádní podívanou. Vítězství pro sebe v pětigólovém dramatu urvalo domácí mužstvo, které oslavilo tříbodový zisk výsledkem 3:2.

    Reklamou na fotbal byl především první poločas. Hosté se dvakrát dostali do vedení zásluhou tref Ilimana Ndiayeho a Samuela Gigota, ovšem domácí v obou případech našli odpověď, do černého mířili Maghnes Akliouche i Folarin Balogun. Rozhodující okamžik nastal v 52. minutě, kdy po přiťuknutí od Baloguna vypálil Maghnes Akliouche tvrdou střelou k pravé tyči a svým druhým zásahem v utkání poprvé posunul do vedení Monaco. Marseille se ve zbývajících minutách snažilo urvat alespoň jeden bod za remízu, potřetí však na Köhna nevyzrálo.

    Svěřenci trenéra Hüttera pokračují ve výborném vstupu do sezónu, polepšili si na čtrnáct bodů a vyskočili dokonce do čela ligy o bod před Brest. Marseille zůstává na devíti bodech osmé.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Arbitr Bastien dal fotbalistům v modrých dresech ještě jednu příležitost útoku, střílený centr od levé lajny ovšem Chancel Mbemba netrefil vůbec dobře.
     
    90+5
    Zřejmě poslední příležitost hostů zabojovat o bodový zisk zhatil Samuel Gigot nepovedeným centrem do rukavic připraveného Köhna.
     
    90+4
    Volný přímý kop z pravé strany rozehrával Jordan Veretout. Velmi dobře si počínal Guillermo Maripán, hrací předmět hlavou prodloužil do zámezí.
     
    90+2
    Střídání v týmu AS Monaco:
    ze hřiště odchází Denis Zakaria, přichází Mohamed Camara.
     
    90+2
    Velké nedorozumění v hostující rozehrávce. Amir Murillo tak dlouho otálel, až přihrál Vitinhovi za paty, balón bez problémů získal Diatta.
     
    90+1
    Dalším hráčem se žlutou kartou na kontě se stává Soungoutou Magassa, po špatném zpracování dost nevybíravým způsobem poslal na trávník Amína Haríta.
     
    90+1
    Středopolař Jordan Veretout posunul balón na levou stranu šestnáctky do běhu Vitinhovi, tvrdá křižná střela z úhlu se mezi tři tyče nevešla, domácí dokonce budou vhazovat.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby pět minut.
     
    89
    Po ztrátě soupeře uspěchal řešení situace dvou proti dvěma Eliot Matazo, když přízemním pasem z levého křídla do středu trefil jenom clonícího beka Murilla.
     
    88
    Útočný faul odpískán Krépinu Diattovi, jemuž u levé lajny vůbec nevyšlo zpracování, následně takticky a správně fauloval Gigota.
     
    87
    Jonathan Clauss dobře viděl středem do vápna nabíhajícího Vitinhu, Portugalec ovšem na příliš dlouhý nákop nedosáhl ani akrobatickým způsobem.
     
    86
    Pojistku na vítězství Monaca se pokusil přidat Myron Boadu, technickým obstřelem zleva na zadní tyč zasáhl pouze clonícího Clausse.
     
    85
    A do kombinace se dokonce zapojil i domácí gólman Philipp Köhn, jenž zvládl nelehké zpracování, načež povedeným nákopem na polovinu hřiště našel Mataza.
     
    84
    Domácí nemají kam spěchat. Když Krépin Diatta pochopil, že proti třem konkurentům neuspěje, nezdráhal se nahrát na polovinu hřiště k osamocenému Maripánovi.
     
    83
    Střídání v týmu Olympique Marseille:
    ze hřiště odchází Azzáedín Únáhí, přichází Vitinha.
     
    83
    Střídání v týmu AS Monaco:
    ze hřiště odchází Folarin Balogun, přichází Myron Boadu.
     
    82
    Na podobné zákroky by si měl dávat Youssouf Fofana velký pozor. Tvrdě narazil do Gigota, přitom jednu žlutou kartu už na kontě má.
     
    81
    Z osmnácti metrů vypálil tvrdou, ale nepřesnou střelu Jonathan Clauss, balón proletěl poměrně vysoko nad břevnem.
     
    80
    Pod tlakem Krépin Diatta naslepo nakopával k pravé lajně, kam měl shodou namířeno Folarin Balogun, avšak míč na hrací ploše nestihl.
     
    79
    Wilfried Stephane Singo vymýšlel zajímavý oblouček za obranu do prostoru, kam nabíhal Folarin Balogun, dobře ale zareagoval i Pau López a k míči přiběhl jako první.
     
    78
    Prostor se otevřel před Folarinem Balogunem, který vyzkoušel průnik levou stranou. Daleko se nedostal, pod tlakem Gigota přihrával dozadu Matazovi.
     
    77
    Žlutý trest okamžitě i na druhé straně. V souboji kapitánů Valentin Rongier neodhadl správně Ben Yedderovu kličku, konkurenta posléze zezadu objal a držel ho tak dlouho, dokud jej nezastavil.
     
    77
    Po pouhých dvou minutách pobytu na trávníku se Eliot Matazo dočkal žluté karty, a to za nevybíravý šlapák na Jonathana Clausse.
     
    76
    Pierre-Emerick Aubameyang si chtěl narazit s Amínem Harítem, ale zpětnou nahrávku přečetl Denis Zakaria a balón získal do vlastního držení.
     
    75
    Střídání v týmu Olympique Marseille:
    ze hřiště odchází Joaquín Correa, přichází Ismaïla Sarr.
     
    75
    Střídání v týmu AS Monaco:
    ze hřiště odchází Ismail Jakobs, přichází Krépin Diatta.
     
    75
    Střídání v týmu AS Monaco:
    ze hřiště odchází Maghnes Akliouche, přichází Eliot Matazo.
     
    74
    Centrovaný balón z přímého kopu směřoval až příliš blízko bráně. Této skutečnosti využil Pau López, vystartoval z brankové čáry a míč odvrátil mimo šestnáctku.
     
    73
    Sprint Jakobse nezachytil Jonathan Clauss, jenž vzápětí zatáhl za záchrannou brzdu v podobě soupeřova dresu, žlutá karta je logickým vyústěním situace.
     
    72
    Amín Harít si rozmyslel útok do dvou protihráčů, místo toho po levé ruce posunul míč na Correu, ale až příliš před něj, pro hrací předmět si vyběhl brankář Köhn.
     
    71
    Útočná snaha Marseille pokračovala rohem rozehraným nakrátko. Následně Azzáedín Únáhí centroval na přední tyč, před Aubameyangem úřadoval Vanderson.
     
    70
    Hosté se dožadovali odpískání pokutového kopu po střetu Azzáedína Únáhího s Ismailem Jakobsem. Rozhodčí Bastien viděl celou situaci velmi dobře a gestem okamžitě dával najevo, že ve hře byl balón.
     
    69
    Domácí stoper Guillermo Maripán musel pořádně zabrat, aby za sebou udržel Aubameyanga, kterého posléze nastřelil ve snaze o obranný odkop, takže na míči znovu působí hosté.
     
    68
    Poslední minuty patří hostujícímu celku. Z hranice velkého vápna teď levačkou vystřelil nepřesně střední záložník Jordan Veretout.
     
    67
    Jonathan Clauss zkontroloval postavení spoluhráčů, aby nakonec vyzkoušel nákop za obranu na Pierre-Emericka Aubameyanga, Gabonec hlavou zakončoval nepřesně a z ofsajdu.
     
    66
    Volnějšího středu si všiml Pierre-Emerick Aubameyang, avšak využít jej nedokázal, v plném sprintu nechal míč za sebou.
     
    65
    Chancel Mbemba vyzkoušel dlouhý průnikový pas na levé křídlo. Ke sprintu vybídl Joaquína Correu, který nezvládl přetlačit Vandersona.
     
    64
    Ve středu hřiště Azzáedín Únáhí úplně nevěděl, co si počít, situaci mu výrazně usnadnil Soungoutou Magassa podražením zezadu.
    63. López podržel Olympique po střele Ben Yeddera
     
    63
    Málem udeřilo na druhé straně! Folarin Balogun potáhl balón po levé straně a v pravý moment volil přízemní pas na opačnou stranu, odkud střílel Wissam Ben Yedder na zadní tyč, Pau López udržel bodové naděje Marseille výborným zákrokem rukou.
     
    62
    Do úniku mířil Pierre-Emerick Aubameyang. K zakončení se ovšem gabonský forvard nedostal z důvodu skvělého obranného skluzu Vandersona.
     
    61
    Amín Harít přenášel balón k levé lajně na připraveného Azzáedína Únáhího, centr do vápna před Aubameyangem odvracel Guillermo Maripán hlavou.
     
    60
    Špatné zpracování Valentina Rongiera chtěl potrestat a potrestal Soungoutou Magassa, když balón zvednul do ruky konkurenta, Monaco tedy bude rozehrávat z klidné pozice.
     
    59
    Samuel Gigot se krátce po přerušené hře zbytečně pustil do faulujícího Denise Zakarii, arbitr Bastien si bez milosti oba hráče zavolal a potrestal je žlutým kartónkem.
     
    58
    Do přehuštěného prostoru vyslal z levého křídla balón Amín Harít. Měl jenom smůlu, že spoluhráč tam byl jediný, zatímco protihráči tři, ti zabránili bezprostřednímu nebezpečí.
     
    57
    Roh rozehrál Jonathan Clauss přetaženým centrem na Valentina Rongiera, slabou hlavičku do středu brány podržel včas reagující Philipp Köhn v rukavicích.
     
    56
    Pierre-Emerick Aubameyang si naběhl do pokutového území, kde ho svým centrem hledal Azzáedín Únáhí, Guillermo Maripán vyskočil včas a zažehnal nebezpečí za cenu rohového kopu.
     
    55
    Odvážnou kličkovanou na polovině hřiště absolvoval Youssouf Fofana, nakonec těsně podél levé nohy Haríta dostal hrací předmět k pravé lajně na Ben Yeddera.
     
    54
    Arbitr Bastien dal Joaquínu Correovi jasně najevo, že mu sečetl všechny drobné fauly z dosavadního průběhu, po tom posledním již Argentinci udělil žlutou kartu.
    52. Maghnes AKLIOUCHE - 3:2
     
    52
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Hütterova družina poprvé v zápase vede! Ben Yedderovo prodloužení hlavou si našel Balogun a hrudí ještě posunul balón doleva MAGHNESI AKLIOUCHEMU do palebné pozice, marně pak López natahoval pravou ruku za dostatečně prudkou a i výborně umístěnou střelou.
     
    51
    Individuálně si věřil Joaquín Correa, jenž si chtěl na dlouhou nohu píchnout balón kolem Magassy, protihráče však smolně trefil do pravé nohy.
     
    50
    Centr od praporku doputoval k osamocenému Pierre-Emerickovi Aubameyangovi, jemuž nevyšlo těžké zpracování, míč posunul k protihráči Maripánovi.
     
    49
    Dlouhý nákop gólmana Paua Lópeze prodlužoval Pierre-Emerick Aubameyang za sebe do prostoru, kde se nacházel jenom protihráč Vanderson.
     
    48
    Střídání v týmu Olympique Marseille:
    ze hřiště odchází Iliman Ndiaye, přichází Amín Harít.
     
    47
    Středem hřiště postupoval vstříc velkému vápnu Azzáedín Únáhí. Až do něj se neprocpal, tělem konkurenta odstavil Guillermo Maripán.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 22:04.
     
    Úvodní dějství střetnutí mezi Monacem a Marseille rozhodně nenudilo. Diváci viděli čtyři góly, po dvou na obou stranách. Hosté odstartovali perfektně, hned v 1. minutě otevřel skóre Iliman Ndiaye. Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat, o sedm minut později srovnal Maghnes Akliouche. Hráčům v modrých dresech vrátil v 18. minutě povedenou ránou z voleje stoper Samuel Gigot, ovšem i na tuto trefu domácí našli výbornou reakci, za pět minut stanovil současnou podobu výsledku Folarin Balogun tvrdou ránou k levé tyči.
     
    45+5
    První poločas skončil.
     
    45+4
    Kombinačně Olympique neuspěl. Domácí se rozhodli podniknout rychlý protiútok, nahrávku Baloguna na levé křídlo odvrátil skluzující Gigot do zámezí.
     
    45+3
    Aby toho nebylo málo, tak fauloval i Vanderson, u pravé lajny nechtěl podstupovat riskantní a férový souboj s Jonathanem Claussem, soka proto postrčil k zemi.
     
    45+2
    A zase se hra rozkouskovala. Důvodem je nedovolený zákrok Azzáedína Únáhího, jenž podrazil po pravé čáře sprintujícího Jakobse.
     
    45+1
    Folarin Balogun se vydal napadat rozehrávajícího gólmana Lópeze, přičemž ve skluzu minul balón a špičkou kopačky podle všeho lehce atakoval kopačku gólmana. Píská se faul.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu čtyři minuty.
     
    44
    Samuel Gigot po kontaktu s Jakobsem teatrálně padl k zemi. Arbitr Bastien paradoxně odpískal faul hostujícímu stoperovi, ten simulování předcházel.
     
    43
    Pomezní rozhodčí se v prvním poločase nenudí. Ve statistikách přibyl další ofsajd, za obránci se zapomněl Pierre-Emerick Aubameyang.
     
    42
    První žlutou kartu střetnutí obdržel domácí středopolař Youssouf Fofana, který chytře dal před míč tělo, jenže přitom se nešikovně ohnal pravou rukou a tou tvrdě zasáhl Mbembu do oblasti hrudi.
     
    41
    Vysokou rychlost nabral středem hřiště Azzáedín Únáhí. Youssouf Fofana konkurenta nezachytil, proto jej zezadu takticky potáhl za dres.
     
    40
    Tradiční exekutor rohů Jonathan Clauss centroval do přehuštěného prostoru. Míč se k němu o pár vteřin později vrátil a obratem jej poslal do Köhnových rukavic.
     
    39
    Na malém prostoru se velmi dobře zorientoval Iliman Ndiaye a průnikovým pasem středem vybídl ke skórování Aubameyanga, Zakaria šel odvážně do skluzu a střelu Gabonce perfektně zblokoval.
     
    38
    Volný přímý kop rozehrával Jordan Veretout zajímavým centrem na Samuela Gigota, ten na dlouhou nohu střílel nepřesně, navíc z ofsajdu.
     
    37
    Ideální palebnou pozici měl Valentin Rongier, jenže zaváhal, nechal se dohnat Denisem Zakariou a právě tohoto hráče vzápětí nastřelil.
     
    36
    Amir Murillo příliš dlouho dopředu avizoval přihrávku po levé lajně na Joaquína Correu, Vanderson nataženou nohou píchnul hrací předmět do autu.
     
    35
    Kolem Maripána dokázal z levého křídla odcentrovat Jonathan Clauss, Pierre-Emerick Aubameyang se nedokázal protlačit do střelecké pozice přes dvojici stoperů.
     
    34
    Ofenzivní složku mužstva podpořil Vanderson, který si na pravé straně velkého vápna vytvořil palebnou pozici, slabou střelu placírkou po zemi Pau López skryl do rukavic.
     
    33
    Hodně vidět je v dosavadním průběhu Maghnes Akliouche. Útočně laděný fotbalista Monaca zkoušel střílený centr zprava, našel jenom konkurenta Gigota.
     
    32
    Do defenzivy zafungoval velmi dobře rovněž Jonathan Clauss, stáhl se společně s Ben Yedderem a ze vzduchu hlavou přihrával za sebe osamocenému Gigotovi.
     
    31
    Ismail Jakobs zkoušel pas za obranu pro změnu na Folarina Baloguna, na amerického reprezentanta míč nepustil Amir Murillo.
     
    30
    Do vápna dostal od Jakobse nahrávku Wissam Ben Yedder, jenž šikovným prvním dotekem zkoušel přelobovat Lópeze, ale zkušený Španěl se nenechal, pomezní následně útočníkovi odmával ofsajd.
     
    29
    Domácí pokračovali rohovým kopem. Přízemní centr proskákal až na značku penalty, odtud odkopával daleko od brány Jonathan Clauss.
     
    28
    Zdvojený Maghnes Akliouche propasíroval míč k nohám Folarina Baloguna, střelu bez přípravy úspěšně zblokoval pozičně dobře stojící Samuel Gigot.
     
    27
    Hru otočil Guillermo Maripán. Svým nákopem si vybral Maghnese Akliouche, který kličkou jeden na jednoho neuspěl proti Claussovi.
     
    26
    Do pokutového území dostal nahrávku Pierre-Emerick Aubameyang. Vzrušení bylo zbytečné, protože pomezní gabonskému útočníkovi správně odmával ofsajd.
    25. Akliouche nepropálil Lópeze ani nadvakrát
     
    25
    K bleskovému obratu moc nechybělo! Do vysokého pasu do vápna se Maghnes Akliouche opřel z první. Pau López předvedl výborný zákrok, ještě o něco lepší vytasil hned vzápětí proti dorážce téhož fotbalisty.
    23. Folarin BALOGUN - 2:2
     
    23
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Parádní podívaná pokračuje, domácí znovu vrací stav do nerozhodné podoby! Akliouche středem přihrál FOLARINU BALOGUNOVI, jenž kličkou do protipohybu na pravou ruku vyřadil ze hry Murilla a už z vnitra šestnáctky vypálil nechytatelnou ránu k bližší tyčce.
     
    22
    Taktický faul vyrobil na polovině hřiště Chancel Mbemba, nedovolenými prostředky si pomohl proti rychlost nabírajícímu Balogunovi.
     
    21
    Pod tlakem si Soungoutou Magassa nepočínal vůbec dobře, čitelnou přihrávku po levé lajně zachytil dobře pracující Azzáedín Únáhí.
     
    20
    Guillermo Maripán volil zajímavé přenesení míče doprava. Jonathan Clauss vystoupil proti Vandesonovi a míč prodloužil do zámezí.
    18. Samuel GIGOT - 1:2
     
    18
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Akce hostujícího mužstva pokračovala a výsledkem je druhý vstřelený gól! Veretout nahrál na pravé křídlo Ndiayemu a ten vymyslel dokonalý centr na stopera SAMUELA GIGOTA, který se zdržel ve vápně a na povedené zakončení z voleje Köhn levou rukou nedosáhl.
     
    18
    Standardku v podobě rohového kopu Monaco ubránilo. Vysoko se vyšplhal Denis Zakaria a hrací předmět odehrál mimo bezprostřední nebezpečí.
     
    17
    Středopolař Azzáedín Únáhí vyzkoušel polovysoký centr, s nímž si Wilfried Stephane Singo neporadil úplně ideálně, balón prodloužil na roh.
     
    16
    Hosté se rozhodli vyzkoušet štěstí kombinačně. Zatím se míč pohybuje převážně kolem poloviny, vlastní vápno mají červeno-bílí velmi dobře pokryté.
     
    15
    Standardku domácího mužstva rozehrával Vanderson. Proti vysokému míči vystartoval Pau López a hrací předmět vyboxoval mimo velké vápno.
     
    14
    Teď si Maghnes Akliouche, když si u levé lajny vytvořil prostor a zvládl odcentrovat, Ben Yeddera těsně přeskočil Samuel Gigot.
     
    13
    Na pozici levého křídla obdržel přihrávku Maghnes Akliouche, načež si balón posunul až moc před sebe, ten opustil hrací plochu.
     
    12
    Přenesení doleva byla pro Ismaile Jakobse příliš vysoký, přes veškerou snahu domácí halfbek balón na hrací ploše nestihl.
     
    11
    Přes osobního strážce si udělal prostor Folarin Balogun, aby následně po levé ruce posunul míč na Ismaila Jakobse, jehož křižná střela prosvištěla o kus vedle brány.
     
    10
    Z velké vzdálenosti vypálil Youssouf Fofana. Rána mu vůbec nevyšla, hrací předmět se vznesl vysoko nad horní tyčku. López bude odkopávat.
    8. Maghnes AKLIOUCHE - 1:1
     
    8
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Odpověď Monaca na sebe nenechala dlouho čekat! Oblouček do vápna Ben Yedder sklepl parádním prvním dotekem pod sebe na MAGHNESE AKLIOUCHE, který si vytvořil palebnou pozici mezi třemi protihráči a nártem skóroval prudkou ránou do bližšího, pravého dolního rohu.
     
    7
    Fotbalisté domácího celku vyzkoušeli štěstí pravou stranou. Nakonec Ismail Jakobs volil střílený pas do vápna, adresát Maghnes Akliouche dostal míč za paty.
     
    6
    Skákavý balón si za velkým vápnem našel Joaquín Correa, avšak slabou střelu poslal přímo do středu brány, Philipp Köhn zasáhl bez problémů.
     
    5
    Pohybem si řekl o pas znovu Joaquín Correa, ovšem Azzáedín Únáhí dal míči malou výšku a Vanderson zvládl sklepnout balón hlavou pro Jakobse.
     
    4
    Středem neuspělo ani Marseille. Pierre-Emerick Aubameyang hledal Joaquína Correu, pas na jeho osobu zastavil Guillermo Maripán.
     
    3
    S rychlou odpovědí chtěl přispěchat Denis Zakaria, který vyzkoušel kolmici za obranu na Wissama Ben Yeddera, Francouz si nepohlídal ofsajd.
    1. Iliman NDIAYE - 0:1
     
    1
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Kouč Gattuso zažívá v novém působišti fantastický start! Rongier vyslal hlavou po levé lajně Aubameyanga, jenž s hlavou nahoře odcentroval do prostoru, kam si naběhl osamocený ILIMAN NDIAYE a ten zakončoval levou placírkou z první sice ne podle svých představ, ale dostatečně přesně. Gólman Köhn si na míč sáhl, odrazem o pravou tyč ovšem zapadl za jeho záda.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    AS Monaco: Köhn – Singo, Magassa, Maripán – Vanderson, Zakaria, Yo. Fofana, Jakobs – Balogun, Akliouche, Ben Yedder (C).
    Náhradníci: Majecki – Boadu, Mo. Camara, Diatta, E. Diop, Efekele, Matazo, Matsima, Cartillier.
    Trenér: Adi Hütter

    Olympique Marseille: López – Murillo, C. Mbemba, Gigot, Clauss – Únáhí, Veretout, Rongier (C) – I. Ndiaye, Aubameyang, Correa.
    Náhradníci: Blanco – Balerdi, Harít, Meïté, Mughe, Nadir, I. Sarr, Vitinha, Mayoka-Tika.
    Trenér: Gennaro Gattuso

    Rozhodčí: Bastien – Zakrani, Berthomieu.
     
    Olympique Marseille

    Olympique Marseille by určitě rádo zabojovalo o příčky zajišťující místenku do pohárové Evropy pro příští sezóny. Úvod sezóny lze hodnotit jako průměrný, v šesti zápasech získala devět bodů a figuruje na osmé pozici. Do utkání v Monacu mužstvo poprvé povede v roli hlavního kouče Gennaro Gattuso, jenž naposledy absolvoval ne úplně povedenu roční štaci ve španělské Valencii. Zatím dva hráči vstřelili po dvou gólech, jsou jimi Vitinha a Ismaïla Sarr.
     
    AS Monaco

    Fotbalisté Monaca prožívají poměrně solidní vstup do sezóny, když v dosavadních šesti zápasech posbírali jedenáct bodů, s nimiž se nachází v tabulce na čtvrtém místě s dvoubodovým mankem na vedoucí Brest. Svěřenci trenéra Hüttera minulý týden poprvé v sezóně prohráli, na domácím stadiónu padli těsným výsledkem 0:1 s Nice. Nejlepším střelcem týmu je Wissam Ben Yedder se čtyřmi trefami.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný sobotní večer. Vítám vás při sledování 7. kola francouzské Ligue 1, u zápasu mezi Monacem a Marseille.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

    Milan Huppert

    Góly: 8. Akliouche, 23. Balogun (Akliouche), 52. Akliouche (Balogun) – 1. I. Ndiaye (Aubameyang), 18. Gigot (I. Ndiaye)

    Karty:   42. Yo. Fofana (ASM), 59. Zakaria (ASM), 77. Matazo (ASM), 90+1. Magassa (ASM) – 54. Correa (OMA), 59. Gigot (OMA), 73. Clauss (OMA), 77. Rongier (OMA)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 2:3. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 17:15.
    AS Monaco: Köhn – Singo, Magassa, Maripán – Vanderson, Zakaria (90+2. Mo. Camara), Yo. Fofana, Jakobs (75. Diatta) – Balogun (83. Boadu), Akliouche (75. Matazo), Ben Yedder (C).
    Náhradníci: Majecki – E. Diop, Efekele, Matsima, Cartillier.

    Tréner: Adi Hütter

    Olympique Marseille: López – Murillo, C. Mbemba, Gigot, Clauss – Ounahi (83. Vitinha), Veretout, Rongier (C) – I. Ndiaye (48. Harit), Aubameyang, Correa (75. I. Sarr).
    Náhradníci: Blanco – Balerdi, Meïté, Mughe, Nadir, Mayoka-Tika.

    Tréner: Gennaro Gattuso

    Rozhodca: Bastien – Zakrani, Berthomieu

    Diváci: 9 912