Brugge – Liége 4:0 (kon.) | Gent – Anderlecht 0:0 (kon.) | Oostende – Antverpy 3:4 (kon.)
koniec
Club Bruggy KV
4:0 (2:0)
Standard Liége
cz Nedeľa 27.08.2017, 14:30 • Jan Breydelstadion, Bruggy • Belgická Jupiler Pro League • 5. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (16:21:28)
     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 4:6. Rohy: 1:12.
     
    Je konec! Domácí Bruggy vlétly do utkání jako velká voda! Už ve 4. minutě otevřel skóre po chybě hostujícího stopera Hans Vanaken ! O tři minuty později utekl obraně Wesley , který uklidil balón k tyči. Také hosté si poté vypracovali šance. Dosseviho technickou střelu však zastavila tyč. Ve 37. minutě si Bokadi naskočil na krásný centr, jenže z dobré pozice hlavičkoval nad branku. Po přestávce navíc přidal svou druhou branku v utkání Hans Vanaken a o vítězi bylo prakticky rozhodnuto. Deset minut před koncem ještě napsal gólovou tečku Brandon Mechele .
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90
    Střídání v týmu Standard Lutych: ze hřiště odchází Paul-José Mpoku, přichází Moussa Djenepo.
     
    90
    Utkání se už pouze dohrává. Dá se předpokládat, že hlavní rozhodčí nebude nastavovat.
     
    89
    Laurens De Bock ještě potáhl míč po levé straně, předal jej Vossenovi, který se pokusil vypálit z otočky, ale obrana hostů jeho pokus zastavila.
     
    88
    Domácí brankář Horvath si vychutnal zákrok po střele z úctyhodné vzdálenosti. Brankář Brugg je velmi blízko čistému kontu.
     
    87
    Stefano Denswil podpořil ofenzívu domácího celku náběhem po pravé straně a dokonce se dostal do zakončení. Jeho dělovka prosvištěla vysoko nad břevnem.
     
    86
    Bruggy se usadily na polovině svého soupeře a domácí fotbalisté si užívají závěr dnešního utkání. Fanoušci stojí a odměňují své oblíbence potleskem.
     
    85
    Collins Fai přenesl hru na levou stranu. Paul-José Mpoku poté obelstil jednoho z obránců a dokázal odcentrovat. Saulo Decarli jeho pobídku ve skluzu poslal do autu.
     
    84
    Vanaken vyslal zajímavý centr na hranici pokutového území, kam si naběhl Jelle Vossen, který vypálil z voleje, jenže jeho ránu zablokoval obránce.
     
    83
    Domácí fanoušci už na tribunách rozjeli bujaré oslavy. Bruggy svého soupeře smetly vysokým rozdílem a přečkaly také šance soupeře.
    81. Brandon MECHELE - 4:0
     
    81
    Bruggy právě vstřelily branku!
    A další branka domácího celku! To je demolice! Ruud Vormer si naběhl na pěknou přihrávku do pokutového území, rozhlédl se a našel osamoceného BRANDONA MECHELEHO, který měl snadnou práci!
     
    80
    Exekuce přímého kopu se chopil Ruud Vormer. Domácí fotbalista rozehrál na hranici pokutového území. Vossen se sice nechal vytlačit, ale byl také faulován.
     
    79
    Dieumerci Ndongala fauloval v blízkosti pokutového území a za svůj zákrok vidí žlutou kartu! Bruggy navíc budou zahrávat přímý kop.
     
    78
    Centr z přímého kopu přiletěl na přední tyč, kam spěchal Fai. Před hostujícím zadákem odkopl balón na roh pozorný Denswil.
     
    77
    Dieumerci Ndongala se pěknou kličkou na pravé straně zbavil Denswila, který svého soupeře poslal loktem k zemi. Standard má k dispozici přímý kop.
     
    76
    Dion Cools dostal moře volného prostoru na pravé straně hřiště, prohnal se na hranici pokutového území, ale jeho přízemní pokus těsně minul zadní tyč!
     
    75
    Střídání v týmu Standard Lutych: ze hřiště odchází Benito Raman, přichází Renaud Emond.
    Střídání v týmu Club Bruggy KV: ze hřiště odchází Anthony Limbombe, přichází Laurens De Bock.
     
    74
    Standard zahodil další vyloženou šanci! Horvath neudržel střelu zpoza hranice pokutového území. K dorážce se prodral Benito Raman, ale domácí brankář zastavil i jeho pokus!
     
    73
    Střídání v týmu Club Bruggy KV: ze hřiště odchází Wesley, přichází Jelle Vossen.
     
    72
    Do rozehrávky domácího celku se zapojil také brankář Horvath. Domácí gólman nakopl balón na polovinu Standardu, kde neuspěl nikdo v modrém.
     
    71
    Lior Refaelov se dral do útoku, ale obránce Scholz se mu položil pod nohy a balón odkopl do bezpečí. Bruggy přesto zůstávají u balónu.
     
    70
    Benito Raman obelstil domácí obránce rychlou kličkou na hranici pokutového území. Jeho následnou přihrávku však přečetl Refaelov.
     
    69
    Dieumerci Ndongala motal hlavy domácím obráncům na pravé straně hřiště. Hostující fotbalista se zbavil Denswila, jenže Decarli jej obral o balón.
     
    68
    Dieumerci Ndongala odcentroval z pravé strany do pokutového území. Na jeho pobídku si naskakoval Agbo, ale centr byl příliš vysoký.
     
    67
    Dieumerci Ndongala táhl útok Standardu po pravé straně hřiště. Hostující hráč chtěl roztáhnout hru až k lajně, ale Lior Refaelov se dokázal vrátit.
     
    66
    Domácí zadáci se snaží uklidnit hru kombinací na vlastní polovině hrací plochy. Rozehrávku domácího celku neatakuje nikdo v bílém.
     
    65
    Hostující trenér se snaží své svěřence vyhecovat. Standard tady dnes nepředvedl špatný výkon, jenže nedokázal proměnit své šance.
     
    64
    Střídání v týmu Club Bruggy KV: ze hřiště odchází Abdoulay Diaby, přichází Lior Refaelov.
     
    63
    Anthony Limbombe spěchal do pokutového území, kam přiletěla nádherná přihrávka. Před domácím hráčem stačil zasáhnout Laifis.
     
    62
    A hosté si také vypracovali příležitost! Carlinhos se z pravé strany pokutového území opřel do odraženého míče, ale jeho pokus rozvlnil jen boční síť!
     
    61
    Po delší době se do útoku vydali také hosté. Uche Henry Agbo operoval s míčem na pravé straně hřiště, kde jej faulem zastavil Saulo Decarli.
     
    60
    Střídání v týmu Standard Lutych: ze hřiště odchází Mathieu Dossevi, přichází Carlinhos.
     
    59
    Po následném přímém kopu se k hlavičce tlačil Denswil. Před domácím obráncem přizvedl balón do bezpečí obránce Sébastien Pocognoli.
     
    58
    Další žlutá karta pro Standard! Za zatažení Wesleyho za dres ji vidí Fai.
    57. Hans VANAKEN - 3:0
     
    57
    Bruggy právě vstřelily branku!
    Zřejmě je rozhodnuto! Domácí celek totiž přidává třetí branku! Wesley dohnal přihrávku do pokutového území, nabil HANSI VANAKENOVI, jehož rána se štěstím skončila v síti!
     
    56
    Na světě je další žlutá karta. Constantinos Laifis fauloval loktem v hlavičkovém souboji a je potrestán.
     
    55
    Bruggy zahrávaly přímý kop na polovině soupeře. Vanaken vyslal zajímavý centr na malé vápno, kde hlavičkoval Brandon Mechele, ale jeho pokus byl hodně nepřesný.
     
    54
    Z následného rohového kopu už hosté nezahrozili. Vysoký centr se snesl na malé vápno, kde si pro míč došel brankář Ethan Horvath.
     
    53
    Standard zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území soupeře. Paul-José Mpoku odcentroval na zadní tyč, kde se pokusil zakončit Uche Henry Agbo, jehož rána z ostrého úhlu nebyla nebezpečná.
     
    52
    Anthony Limbombe si z levé strany navedl míč na pravačku a vyslal prudkou střelu. Limbombeho ránu však připravený Guillermo Ochoa schoval do rukavic.
     
    51
    Wesley znovu vletěl do souboje na polovině Standardu. Obránce Scholz se stačil vrátit na poslední chvíli a zakopl balón do bezpečí.
     
    50
    Brandon Mechele přečetl úmysl hostujícího celku a uspěl v souboji na polovině hřiště. Domácí celek po přestávce nepustil Standard na svou polovinu.
     
    49
    Wesley sprintoval za dlouhou přihrávkou na polovinu hostujícího celku. Před rozběhnutým útočníkem domácího celku zasáhl obránce Fai.
     
    48
    Mathieu Dossevi uspěl v dalším souboji na vlastní polovině. Hostující fotbalista poté přenesl hru na levé křídlo, kde balón pro Bruggy vybojoval Saulo Decarli.
     
    47
    Constantinos Laifis si pohlídal náběh jednoho z domácích útočníků. Hostující stoper uspěl v hlavičkovém souboji a dopravil míč do bezpečí.
     
    46
    Domácí celek obstaral výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Bruggy se ihned vydaly do útoku. Dlouhý nákop na levou stranu Abdoulay Diaby nedostihl.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je minulostí! Domácí Bruggy vlétly do utkání jako velká voda! Už ve 4. minutě otevřel skóre po chybě hostujícího stopera Hans Vanaken ! O tři minuty později utekl obraně Wesley , který uklidil balón k tyči. Také hosté si poté vypracovali šance. Dosseviho technickou střelu však zastavila tyč. Ve 37. minutě si Bokadi naskočil na krásný centr, jenže z dobré pozice hlavičkoval nad branku.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Po dalším rohu se domácí dožadovali pokutového kopu! Wesley totiž upadl po souboji s Laifisem, ale také tentokrát se penalta nepíská!
     
    44
    Bruggy zahrávaly rohový kop. Ruud Vormer poslal parádní centr na přední tyč, kde si Wesley pomohl útočným faulem. Hlavní rozhodčí ještě musí uklidňovat emoce.
     
    43
    Hosté se dožadovali odpískání pokutového kopu! Dieumerci Ndongala totiž upadl po souboji s Denswilem, ale hlavní rozhodčí nechal pokračovat ve hře.
     
    42
    Wesley si zpracoval prudkou přihrávku na polovinu Lutychu. Domácí útočník se chtěl otočit kolem Scholze, který jej loktem poslal k zemi.
     
    41
    Mathieu Dossevi se na hranici pokutového území uvolnil bleskovou kličkou a pohotově zakončil pravačkou. Jeho technický pokus zablokoval Mechele.
     
    40
    Přímý kop zahrával také domácí celek. Saulo Decarli si v pokutovém území naskočil na vysoký centr, jenže z těžké pozice daroval hostujícímu brankáři snadný zákrok.
     
    39
    Hosté v posledních minutách zařadili vyšší rychlostní stupeň. Další centr od rohového praporku tentokrát odvrátil Saulo Decarli.
     
    38
    Standard opět zahrával rohový kop. Na povedený centr si v pokutovém území naběhl Benito Raman, jehož hlavičku schoval Horvath do rukavic.
    37. Bokadiho nebezpečná hlavička
     
    37
    Merveille Bokadi si v pokutovém území naskočil na nadýchaný centr z levé strany. Hostující záložník hlavičkoval v dobré pozici, ale poslal balón nad břevno!
     
    36
    Hosté zahrávali další rohový kop. Centr od rohového praporku přiletěl na malé vápno, kde zasáhl přirpavený obránce Decarli. Standard přesto zůstává u míče.
     
    35
    Dieumerci Ndongala se po levé straně tlačil do pokutového území. Hostující fotbalista hlavičkoval z malého vápna, ale Decarli jeho pokus srazil na roh.
     
    34
    Další akci hostujícího celku zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Mathieu Dossevi si nepohlídal své postavení a ocitl se v ofsajdu.
     
    33
    Na světě je další žlutá karta! Saulo Decarli zastavil rodící se akci hostujícího celku a je správně potrestán.
     
    32
    Ruud Vormer dostal zajímavou přihrávku na střed hřiště, bleskově se otočil a jeden z hráčů Standardu jej poslal k zemi. Bruggy budou rozehrávat.
     
    31
    Další prudkou přihrávku za obranu domácího celku pohlídal obránce Saulo Decarli. Domácí stoper zachytil náběh Ramana a nechal míč prosvištět do zámezí.
     
    30
    Hosté zahrávali další rohový kop. Paul-José Mpoku zkoušel překvapit Horvatha centrem přímo do branky. Domácí gólman pohlídal cestu míče za brankovou čáru.
     
    29
    Na světě je první žlutá karta dnešního utkání! Dion Cools fauloval rozběhnutého Agba a je zaslouženě potrestán.
     
    28
    Uche Henry Agbo se středem hřiště tlačil do pokutového území. Deset metrů před šestnáctkou k němu přistoupil Nakamba, který jej připravil o míč.
     
    27
    Domácí zadáci si zahráli bago s napadajícími útočníky. Zadáci vedoucího celku si kombinaci užili a přenesli míč na levou stranu hřiště.
     
    26
    Saulo Decarli si nedokázal zpracovat přihrávku svého kolegy ze stoperské dvojice a balón mu uskočil do zámezí. Standard bude vhazovat.
     
    25
    Ruud Vormer se ujal rozehrávky přímého kopu. Na jeho nadýchaný centr si naskočil Stefano Denswil, jehož hlavička proletěla vysoko nad břevnem.
     
    24
    Anthony Limbombe se po levém křídle prosmýkl až na hranici pokutového území, kde se rychlou kličkou zbavil obránce, ale místo centru rozehrál na zadáky.
     
    23
    Mohlo to být 3:0! Wesley postupoval sám na Ochou. Domácí útočník totiž vystihl chybu stopera, jenže poté se nechal vytlačil do ostrého úhlu a Ochoa mu zamezil v zakončení!
     
    22
    Paul-José Mpoku se ve skluzu pokoušel procedit míč za obranu domácího celku. Včas proti němu vyběhl Decarli, který balón poslal do bezpečí.
     
    21
    Fotbalisté Standardu se usadili v blízkosti pokutového území. Paul-José Mpoku se dokonce uvolnil k odcentrování, ale na jeho pobídku nedoskočil nikdo v bílém dresu.
     
    20
    Anthony Limbombe si při průniku na polovinu soupeře pomohl nedovoleným způsobem v souboji se Scholzem. Standard může pokračovat v kombinaci.
     
    19
    Do rozehrávky hostů se zapojil také brankář Guillermo Ochoa. Hostující gólman nakopl míč na polovinu soupeře. Dieumerci Ndongala se snažil odcentrovat, ale neuvolnil se kolem Mecheleho.
     
    18
    Standard zahrával další přímý kop. Jeho exekuce se znovu ujal Paul-José Mpoku, jehož centr se snášel na přední tyč, kde byli jen připravení obránci.
     
    17
    Mathieu Dossevi se vydal na individuální průnik po pravé straně. Dossevi se však rychle otočil a přenesl hru na opačnou stranu hrací plochy.
     
    16
    Až nyní se domácí po delší době podívali na polovinu soupeře. Wesley spěchal za dlouhou přihrávkou, ale míč mu uskočil do zámezí.
    15. Dosseviho rána do tyče
     
    15
    Další šance hostujícího celku! Mathieu Dossevi se parádní kličkou na hranici pokutového území zbavil obránce a technickou střelou orazítkoval tyč!
     
    14
    Stefano Denswil předvedl v defenzívě parádní obranný zákrok. Denswil musel odkopnout skákavý míč. Povedlo se mu to akrobatickým způsobem.
     
    13
    Po něm už hosté zahrozit nedokázali. Agbo napřáhl z úctyhodné vzdálenosti, jenže rána mu vůbec nesedla a míč prosvištěl do zámezí.
     
    12
    Exekuce přímého kopu se zhostil Paul-José Mpoku, který vyslal parádní technickou střelu. Ethan Horvath však vytasil parádní zákrok a míč vyrazil na roh!
     
    11
    Benito Raman prošel s míčem až na hranici pokutového území, kde se natlačil mezi dva obránce a Abdoulay Diaby jej poslal k zemi. Hosté mají k dispozici přímý kop.
     
    10
    Standard zahrával rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na bližší tyč, kde byl Paul-José Mpoku, který zakončoval patičkou. Jeho ránu zablokovala obrana.
     
    9
    Na stadionu panuje po skvělém vstupu domácího celku do utkání fantastická atmosféra. Bruggy vlétly do dnešního utkání v opravdu velkém stylu.
    7. WESLEY - 2:0
     
    7
    Bruggy právě vstřelily branku!
    Parádní vstup domácího celku do utkání! Bruggy navyšují své vedení na 2:0! Vanaken poslal parádní přihrávku za obranu. Na míč si naběhl WESLEY, který se natlačil před obránce a přízemní střelou uklidil míč k tyči!
     
    6
    Vanaken napadal jednoho z hostujících stoperů na hranici pokutového území. Hlavní rozhodčí si v souboji všiml faulu domácího hráče.
    4. Hans VANAKEN - 1:0
     
    4
    Bruggy právě vstřelily branku!
    Bruggy se hned v úvodu dnešního duelu ujímají vedení! Abdoulay Diaby odcentroval do pokutového území. Jeho centr odvrátil stoper jen k HANSI VANAKENOVI, který dělovkou otevřel skóre!
     
    3
    Stefano Denswil rozjel kombinaci domácího celku na vlastní polovině. Hráči v modrém si vyměnili několik přihrávek. Hosté jejich akci zatím neatakují.
     
    2
    Hans Vanaken postupoval s míčem vpřed po pravé straně. Vracející se Agbo jej zatažením za dres poslal k zemi a dopustil se faulu.
     
    1
    Hosté obstarali výkop do dnešního utkání. Standard se ihned vydal do útoku. Po pravé straně se do něj hnal Dieumerci Ndongala, ale Denswil mu míč uzmul.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Domácí budou hrát v modrém, zatímco Standard přijel v bílých dresech.
     
    Úvodní sestavy:

    Club Bruggy KV: Horvath – Mechele, Decarli, Denswil – D. Cools, Vormer (C), Nakamba, Limbombe – Wesley, Vanaken, Diaby.
    Náhradníci: Hubert – Vossen, Simons, De Bock, Palacios, Perbet, Refaelov.

    Standard Lutych: Ochoa – Scholz, Laifis, Fai, Pocognoli (C) – Ndongala, Agbo, Mpoku, Bokadi, Dossevi – Raman.
    Náhradníci: J-F. Gillet – Carlinhos, Luyindama Nekadio, Lučkevič, Marin, Djenepo, Emond.

    Rozhodčí: Laforge – de Rocker, Godelaine.
     
    Club Bruggy KV
    Club Bruggy prošel v týdnu velkým zklamáním, když nepostoupil do pohárové Evropy. Po prohře 3:0 na půdě AEK Athény se musí spokojit pouze s domácí soutěží. V té se slavnému celku daří, ve třech zápasech vybojoval devět bodů a drží první pozici. V minulém kole zvítězily Bruggy na půdě Kortrijku 2:1.
     
    Standard Lutych
    Lutychu se vstup do sezóny moc nepovedl. V úvodních čtyřech kolech nasbíral jen čtyři body a v posledních dvou utkáních odešel jako poražený. Po porážce 4:0 od Waregemu spadl na dvanáctou pozici. Dnes navíc hostující trenér bude postrádat Goreuxe a Orlanda Sa.
     
    Dobré odpoledne všem fanouškům a fanynkám fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z belgické ligy. Dnes se zaměříme na duel mezi Club Bruggy KV a Standard Lutych. Výkop je stanoven na 14:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.

    Tomáš Kubečka

    Góly: 4. Vanaken, 7. Wesley, 57. Vanaken, 81. Mechele

    Karty:   29. D. Cools (BGY), 33. Decarli (BGY) – 56. Laifis (STA), 58. Fai (STA), 79. Ndongala (STA)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 4:6. Rohy: 1:12.
    Club Bruggy KV: Horvath – Mechele, Decarli, Denswil – D. Cools, Vormer (C), Nakamba, Limbombe (75. De Bock) – Wesley (73. Vossen), Vanaken, Diaby (64. Refaelov).
    Náhradníci: Hubert – Vossen, Simons, De Bock, Palacios, Perbet, Refaelov.

    Standard Liége: Ochoa – Scholz, Laifis, Fai, Pocognoli (C) – Ndongala, Agbo, Mpoku (90. Djenepo), Bokadi, Dossevi (60. Carlinhos) – Raman (75. Emond).
    Náhradníci: J-F. Gillet – Carlinhos, Luyindama Nekadio, Lučkevič, Marin, Djenepo, Emond.

    Rozhodca: Laforge – de Rocker, Godelaine