Chelsea – Everton 2:0 (kon.) | West Bromwich – Stoke City 1:1 (kon.) | Liverpool – Arsenal 4:0 (kon.)
Tottenham – Burnley 1:1 (kon.)
koniec
West Bromwich Albion
1:1 (0:0)
Stoke City FC
Nedeľa 27.08.2017, 14:30 • The Hawthorns, West Bromwich • Anglická Premier League • 3. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Aj v druhom polčase sme sledovali vyrovnané stretnutie a konečne sme videli aj góly. V 61. minúte išli domáci do vedenia zásluhou Rodrigueza, ale v 77. minúte zariadil remízu 1:1 striedajúci Crouch.

    Ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok víkendu! (16:23:12)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Hostia ešte získavajú autové vhadzovanie na útočnej polovičke, ale veľa času už do konca tohto zápasu neostáva.
     
    90+2
    Fletcher sa napokon dostal k zakončeniu na bránu domácich, ale jeho strela úspešná nebola. Zápas tak už pomaličky smeruje k remíze.
     
    90+1
    WBA sa snažilo o útočný výpad, futbalisti tohto celku sa však napokon prezentovali iba faulom. Zaútočiť tak teraz môžu skúsiť hostia.
     
    90
    Druhý polčas sa napokon predĺži o 4 minúty!
     
    89
    Čakáme na údaj o nastavenom čase, v závere zápasu sledujeme aktivitu na oboch stranách.
     
    88
    Striedanie v tíme West Bromwich Albion: z ihriska odchádza Jay Rodriguez, prichádza Oliver Burke.
     
    88
    Žltú kartu dostáva Joe Allen (Stoke City FC).
     
    87
    Ani tento rohový kop napokon zmenu skóre nepriniesol a domáci sa ubránili bez náznaku problému. Do konca riadneho hracieho času už veľa času neostáva.
     
    87
    Choupo-Moting sa dostal k nebezpečnej strele, ale jeho pokus napokon obrana domáceho tímu zblokovala na rohový kop. Stoke sa tak dostáva do menšieho tlaku.
     
    86
    Pri lopte sú momentálne hostia a postupnými prihrávkami sa snažia usadiť na útočnej polovičke. Domáci sa tak teraz musia mať na pozore.
     
    85
    Z hranice 16-tky sa teraz k strele dostal Zouma, ale jeho pokus išiel iba tesne vedľa ľavej tyčky domácej brány. Foster sa tak postará o výkop od svojej brány.
     
    84
    Žltú kartu dostáva José Salomón Rondón (West Bromwich Albion).
     
    83
    Domáci sa takisto postarali o útočnú akciu, k hlavičke sa dostal Rondón, ale jeho pokus letel iba mimo bránu hostí. Uvidíme, či sa podarí ešte jednému z tímov streliť gól, alebo toto stretnutie skončí remízou 1:1!
     
    82
    Hostia napokon založili rýchly protiútok a z uhla sa k tvrdej strele dostal Allen, brankár Foster bol však pripravený a tento pokus dokázal vyraziť do bezpečia.
     
    81
    Pri lopte sú momentálne domáci futbalisti a už sa snažia preniknúť na polovičku svojho dnešného súpera. Hostia ich však ďaleko nepúšťajú a znepríjemňujú im život vysokým napádaním.
     
    80
    Máme však možnosť sledovať aktivitu na oboch stranách, zrejme sa ešte niečoho zaujímavého v tomto zápase dočkáme.
     
    79
    Pomaly sa blíži záverečná časť tohto zápasu, stav je napokon vyrovnaný 1:1! Remíza by bola v tomto zápase zrejme spravodlivá, ale oba tímy majú ešte nejaký ten čas aby strhli víťazstvo na svoju stranu.
    77. Peter Crouch (STK) - 1:1
     
    77
    Stoke City FC dalo gól!
    A je vyrovnané! Hostia dostali domáci tím pod menší tlak a napokon sa im podarilo stav zápasu vyrovnať na 1:1! Domáci teraz chybovali v obrane, k úspešnej hlavičke sa dostal PETER CROUCH a ten rozjasal svoje mužstvo keď loptu poslal do odkrytej časti domácej brány.
     
    77
    Po výkope sa k lopte dostávajú hostia a snažia sa už preniknúť na útočnú polovičku. Domáci sa tak teraz musia brániť.
     
    76
    WBA zahrávalo ďalší rohový kop, ale ani táto situácia nič zaujímavého domácim nepriniesla a hostia sa ubránili bez problémov.
     
    75
    Pomaličky sa začína hosťom už čas krátiť. Domáci celok si aj naďalej drží svoje tesné vedenie 1:0 a je bližšie k zisku trom bodom z tohto zápasu.
     
    74
    Striedanie v tíme West Bromwich Albion: z ihriska odchádza Matt Phillips, prichádza James McClean.
     
    73
    Rohový kop pre hostí napokon žiadne nebezpečenstvo neznamenal, domáci sa dostali iba k nepresnému zakončeniu.
     
    72
    Do pokutového územia hostí teraz smerovala nenápadná prihrávka, Butland však mal problémy pri prebratí lopty a domáci získavajú rohový kop.
     
    71
    Martins Indi potiahol loptu pred bránu domácich a vyslal aj center, avšak brankár Foster s touto situáciou problémy nemal a loptu si prebral do svojich rukavíc.
     
    70
    Striedanie v tíme West Bromwich Albion: z ihriska odchádza James Morrison, prichádza Claudio Yacob.
     
    69
    Striedanie v tíme Stoke City FC: z ihriska odchádza Geoff Cameron, prichádza Ramadan Sobhi.
     
    68
    Na druhej strane sme mali možnosť sledovať rýchly protiútok zo strany hostí, v rozhodujúcej chvíli sa však hosťujúci futbalisti dopustili iba nepresnej prihrávky.
     
    67
    WBA tak zahrávalo rohový kop, ale táto situácia už nič zaujímavého nepriniesla a hostia sa bez problémov ubránili.
     
    66
    Veľa nechýbalo a domáci mohli vyhrávať o dva góly! Hegazi si dobre nabehol na center a prezentoval sa nebezpečnou hlavičkou, brankár Butland ale predviedol výborný zákrok!
     
    65
    Domáci podnikli rýchly útočný výpad a na súperovej polovičke získavajú priamy kop. Stoke sa tak bude musieť teraz brániť.
     
    64
    Stoke sa usadilo na útočnej polovičke, dlhá lopta smerom dopredu našla Choupo-Motinga, ale ten už nedokázal nič zaujímavého vymyslieť a loptu stratil.
     
    63
    Tak snáď gól domáceho tímu prinesie potrebné oživenie do tohto zápasu. Hostia budú teraz musieť zabrať a častejšie útočiť, ak chcú z tohto zápasu niečo vyťažiť.
     
    62
    Striedanie v tíme Stoke City FC: z ihriska odchádza Jesé, prichádza Peter Crouch.
    61. Jay Rodriguez (WBA) - 1:0
     
    61
    West Bromwich Albion dal gól!
    Je tu prvý gól tohto stretnutia! Domáci boli teraz častejšie pri lopte a usadili sa aj na útočnej polovičke. Pred bránu hostí prišiel úspešný center z ľavej strany od Nyoma, lopta padla presne na hlavu JAY RODRIGUEZ a ten otvára skóre tohto zápasu – 1:0!
     
    59
    Tento útok domácich sa snažil potiahnuť Brunt, jeho prihrávku pred pokutové územie hostí však Stoke odpratalo do bezpečia. Domáci však ešte na útočnej polovičke ostávajú.
     
    58
    Oba tímy teraz predviedli dva útočný výpady, ale nič zaujímavého nepriniesli. Momentálne tak opäť sledujeme skôr boj o loptu niekde v strede poľa.
     
    57
    Sledovali sme rýchly útok domácich futbalistov, Barry sa dostal k zaujímavému centru do pokutového územia hostí, ale brankár Butland dobre čítal hru a loptu už má vo svojej moci.
     
    56
    Oba tímy navyše chybujú vo finálnej fáze a tak často sledujeme zbytočné straty lôpt a nepresné prihrávky. Zápas tak aj naďalej smeruje k spravodlivej remíze.
     
    55
    Domáci sa presunuli na útočnú polovičku a získavajú autové vhadzovanie. Útoky sa aj naďalej striedajú na oboch stranách, ale nič zaujímavého neprinášajú.
     
    54
    Ani tento ďalší útočný výpad hostí nič nezmenil, Choupo-Moting si pri spracovaní lopty v pokutovom území domácich pomohol rukou.
     
    53
    Hostia toho teraz v útoku veľa nepredviedli a pri lopte sú už domáci futbalisti. Druhý polčas zatiaľ veľa futbalových situácii neponúka.
     
    52
    Žltú kartu dostáva Jay Rodriguez (West Bromwich Albion).
     
    51
    Rohový kop nič zaujímavého nepriniesol, domáci sa následne previnili ofsajdom. Uvidíme, či sa teraz podarí niečo vymyslieť hosťujúcemu mužstvu.
     
    50
    Teraz sa v útočnej snahe predviedol domáci Brunt a vybojoval pre svoj tím rohový kop. Hostia sa tak budú musieť teraz brániť.
     
    49
    Sledovali sme útočný výpad domácich futbalistov, Rodriguez sa však obranou hostí nepredral, domáci ale ostávajú aj naďalej na útočnej polovičke.
     
    48
    Pri lopte sú momentálne hostia a snažia sa postupnými prihrávkami preniknúť na súperovu polovičku. Domáci celok ich však ďaleko nepúšťa a všetko má pod kontrolou.
     
    47
    Aj úvod druhého polčasu je opatrí z oboch strán, žiaden z tímov nechce spraviť výraznejšiu chybu a darovať tak šancu svojmu dnešnému súperovi.
     
    46
    Druhý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop patril domácim futbalistom. Ani jeden z trénerov nespravil zmenu v základnej zostave.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    V prvom polčase sme napokon toho veľa nevideli, najväčšiu príležitosť mali hostia, ale brankár domácich predviedol výborný zákrok. Hrá sa vyrovnané stretnutie. Uvidíme, čo nám ponúkne druhý polčas.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Hlavný rozhodca tohto zápasu Anthony Taylor pridáva ešte jednu minútu!
     
    44
    Čakáme už aj na údaj o nastavenom čase, zrejme sa moc nastavovať nebude, hra sa nijak výrazne neprerušovala.
     
    43
    Ani rohový kop nič zaujímavého nepriniesol a do rýchleho brejku skúšajú ísť hosťujúci futbalisti.
     
    42
    Teraz pred bránu hostí smeroval nebezpečný center z pravej strany, do zakončenia išiel Phillips, ale pred ním dobre zasiahla obrana Stoke a loptu odvrátila na rohový kop.
     
    41
    Hostia teraz predviedli sériu úspešných prihrávok, ale žiadnu zaujímavú situáciu im to neprinieslo. Zatiaľ to vyzerá, že v prvom polčase sa presného zásahu nedočkáme.
     
    40
    Domáci ale zakrátko zaútočili znova, Nyomov center však brankár Butland prebral do svojich rukavíc. Do konca prvého polčasu už veľa času neostáva.
     
    39
    Následne si však domáci vybojovali na útočnej polovičke priamy kop. Loptu pred bránu hostí centroval Brunt, jeden z domácich futbalistov však vo vzduchu fauloval brankára Butlanda a tak sa WBA k zakončeniu nedostalo.
     
    38
    Hostia sa snažili o prechod na útočnú polovičku, domáci však túto snahu prerušili obranným faulom. Útok Stoke je tak spomalený.
     
    36
    Rohový kop napokon hostia aj s menšou námahou ubránili a domáci sa k zakončeniu nedostali. Pomaličky sa už blíži aj záverečná časť prvého polčasu.
     
    35
    Po rýchlom prechode na útočnú polovičku získali domáci futbalisti priamy kop, hostia loptu zblokovali na rohový kop. WBA tak ešte v útoku ostáva.
     
    34
    Tentokrát sa o individuálnu akciu postaral Jesé, ale ani tento jeho prienik do pokutového územia domácich úspešný nebol a bude to len odkop od domácej brány.
     
    33
    Žltú kartu dostáva Erik Pieters (Stoke City FC).
     
    32
    Shaqiri rozohral priamy kop, ale nevydarený center nenašiel nikoho z jeho spoluhráčov a tak sa domáci do nebezpečenstva nedostali. Práve West Bromwich Albion môže teraz zaútočiť.
     
    31
    Hosťujúci futbalisti však ešte ostávajú na útočnej polovičke a po faule získavajú priamy kop. Domáci sa však aj naďalej bránia úspešne a tak to Stoke bude mať veľmi náročné.
     
    30
    Z pravej strany smeroval do pokutového územia center, ale Choupo-Moting nemieril presne a lopta opustila hraciu plochu. O výkop sa tak postará brankár Foster.
     
    29
    Aj naďalej sú však pri lopte hostia a môžme ich tak označiť za aktívnejší celok. Ale ani tento fakt im nijak nepomáha a už dlhšiu dobu sme nevideli zakončenie na jednu či druhú bránu.
     
    28
    Do kombinácie hostí sa zapája aj brankár Butland, opäť tak nič zaujímavého nesledujeme, prebieha taký boj o loptu z oboch strán.
     
    27
    Ani rýchly protiútok domácich k zmene skóre neprispel a pri lopte sú už opäť hostia. Momentálne však kombinujú na svojej polovičke a nikam sa neponáhľajú.
     
    26
    Napokon sa im to aj podarilo a sledovali sme aj ďalšie zakončenie na bránu domáceho tímu. Cameron však mieril veľmi nepresne a Fostera tak tento pokus nezamestnal.
     
    25
    Pri lopte je opäť hosťujúce mužstvo a už sa opäť snaží prebojovať na útočnú polovičku. Domáci sa tak teraz musia brániť.
    24. Kurt Zouma (STK)
     
    24
    Konečne prišla aj zaujímavá situácia v tomto zápase! Zouma mal dostatok priestoru na zakončenie, následne vyslal nebezpečnú strelu pod brvno domácej brány a brankár Foster musel vytiahnuť vynikajúci zákrok.
     
    23
    Zakrátko opäť zaútočilo domáce mužstvo, ale pri tejto prihrávke pred pokutové územie hostí bol skorej brankár Butland a loptu odkopol do bezpečia.
     
    22
    West Bromwich Albion založil rýchly útočný výpad, pred pokutovým územím hostí však dobre zasiahla obrana Stoke a loptu bezpečne upratala ďaleko od svojej brány.
     
    21
    Zmeniť sa to teraz snažil Shaqiri, jeho nevydarený pokus bol však ľahkou korisťou pre brankára domáceho tímu Fostera.
     
    20
    Napokon sme sledovali center z pravej strany, lopta ale skončila iba za bránou hostí. Stále tak čakáme na niečo poriadne v tomto stretnutí.
     
    19
    Domáci sa tak už snažia presunúť aj na útočnú polovičku, zvolili však postupný a pomalší útok založený na krátkych prihrávkach.
     
    18
    Tento útok hostí už následne bol úspešnejší, ale loptu si v pokutovom území domáci postrážili a následne ju dostali do bezpečia.
     
    17
    Momentálne sa nič zaujímavého nedeje, sledujeme skôr boj o loptu z oboch strán. Veľmi atraktívne stretnutie sme tak doposiaľ nesledovali.
     
    16
    O rýchly protiútok sa teraz snažilo hosťujúce mužstvo, v strede poľa však po chybnej prihrávke loptu stratilo a tak sme opäť nič zaujímavého nevideli.
     
    15
    Sledovali sme útok domácich futbalistov, do zakončenia sa následne dostal Nyom, ale brankár Butland úspešne zasiahol.
     
    14
    Po rýchlom útoku a po realizácii rohového kopu sa k hlavičke na domácu bránu dostal Zouma, ale jeho pokus len letel vysoko nad. Odkop od brány zaobstará brankár Foster.
     
    13
    Útoky sa prelievajú zo strany na stranu, stále však čakáme na prvú vážnejšiu situáciu. Zatiaľ je to tak ako sa predpokladu, sledujeme vyrovnané stretnutie.
     
    12
    Napokon ani táto situácia nič zaujímavého neponúkla, center preletel až na druhú stranu. Loptu tak získavajú hostia a už sledujeme ich snahu prepracovať sa na útočnú polovičku.
     
    11
    A opäť budeme svedkami rohového kopu, avšak ten si tentoraz vybojovali domáci futbalisti. Uvidíme, ako s ním napokon naložia.
     
    10
    Hostia rozohrali rohový kop, po ňom sa do zakončenia dostal Martins Indi, jeho pokus napokon len tesne minul bránu domácich.
     
    9
    Sledovali sme individuálnu akciu v podaní Fletchera, po jeho prieniku do pokutového územia získava Stoke prvý rohový kop v tomto zápase.
     
    8
    Úvod zápasu sa zatiaľ nesie v opatrnejšom tempe, útočné výpady však sledujeme na oboch stranách. Uvidíme, kedy príde prvá zaujímavejšia situácia v tomto zápase.
     
    7
    Do útoku sa tak teraz po dlhšej dobe mohli vydať aj hostia, Shaqiriho center pred bránu domácich ale brankár Foster bezpečne vyboxoval mimo svoju bránu.
     
    6
    Po tomto rohovom kope sa už do zakončenia hlavou dostal Morrison, ale jeho hlavička smerovala iba nad bránu hosťujúcehu mužstva.
     
    5
    Lopta od rohovej zástavky smerovala na bližšiu tyč, hosťujúca obrana tento center odvracia na ďalší rohový kop. Domáci celok sa tak dostáva do menšieho tlaku.
     
    4
    Domáci sa opäť dostali k lopte a po rýchlom útočnom výpade získavajú prvý rohový kop v zápase. Pre zmenu sa tak teraz budú musieť brániť aj hosťujúci futbalisti.
     
    3
    Zaútočiť sa už podarilo aj domácim futbalistom, obrana na čele s brankárom Stoke všetko poriešila a nebezpečnú prihrávku odpratala do bezpečia.
     
    2
    Aj naďalej sú pri lopte hostia a úspešnou kombináciou sa usadili na útočnej polovičke. Domáci celok sa tak teraz musí mať na pozore.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop malo hosťujúce mužstvo, ktoré sa už snaží o prienik na útočnú polovičku.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, zápas sa tak už čoskoro začne!
     
    Príjemné futbalové popoludnie prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku tohto zápasu už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch mužstiev. Zápas z pozície rozhodcov povedú páni Anthony Taylor – Gary Beswick, Lee Betts. Na štadióne The Hawthorns je už všetko pripravené, čaká sa už len na príchod hráčov a rozhodcov tohto stretnutia. Pri sledovaní tohto prenosu Vám prajem príjemný športový zážitok.
     
    Úvodné zostavy:

    West Bromwich Albion: Foster – Nyom, C. Dawson, Hegazy, Brunt – Phillips, Livermore (C), Barry, J. Morrison – Jay Rodriguez, Rondón

    Náhradníci: Myhill – Chadli, McClean, Field, Burke, Yacob, Ka. Wilson

    Stoke City FC: Butland – K. Zouma, Shawcross (C), Cameron – Martins Indi, D. Fletcher, Allen, Pieters – Shaqiri, Jesé – Choupo-Moting

    Náhradníci: Grant – Johnson, Sobhi, Adam, Berahino, Krkić, Crouch

    Rozhodca: Anthony Taylor – Gary Beswick, Lee Betts
     
    Pekné popoludnie prajem všetkým fanúšikom anglického futbalu!

    Anglická Premier League má pred sebou druhé kolo. V zápase, ktorý má výkop o 14:30 sa stretnú West Bromwich Albion a Stoke City FC. Miernym favoritom bude domáce mužstvo, na ktorého výhru vypísali stávkové kancelárie kurz približne 2,3. Na výhru Stoke si môžete podať v kurze približne 3,63. Stretnutím vás bude sprevádzať Patrik Porubský. Prajem príjemný športový zážitok.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 14:30.

    Miroslav Revaj

    Góly: 61. Jay Rodriguez – 77. Crouch

    Karty:   52. Jay Rodriguez (WBA), 84. Rondón (WBA) – 33. Pieters (STK), 88. Allen (STK)


    West Bromwich Albion: Foster – Nyom, C. Dawson, Hegazy, Brunt – Barry, Livermore (C) – Phillips (74. McClean), Jay Rodriguez (88. Burke), J. Morrison (70. Yacob) – Rondón.
    Náhradníci: Myhill – Chadli, McClean, Field, Burke, Yacob, Ka. Wilson.

    Stoke City FC: Butland – K. Zouma, Shawcross (C), Martins Indi – Cameron (69. Sobhi), Allen, D. Fletcher, Pieters – Shaqiri, Choupo-Moting, Jesé (62. Crouch).
    Náhradníci: Grant – Johnson, Sobhi, Adam, Berahino, Krkić, Crouch.

    Rozhodca: Anthony Taylor – Gary Beswick, Lee Betts