Swansea – Liverpool 1:2 (kon.) | Hull City – Chelsea 0:2 (kon.) | Sunderland – West Bromwich 1:1 (kon.)
Watford – Bournemouth 2:2 (kon.) | West Ham – Middlesbrough 1:1 (kon.)
koniec
Watford FC
2:2 (0:1)
AFC Bournemouth
Sobota 01.10.2016, 16:00 • Vicarage Road • Anglická Premier League • 7. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.
     
    Vážení diváci! Vitajte pri sledovaní on-line textového prenosu! Dnes máme na programe 7. kolo Premier League, kde Watford FC privíta na svojom trávniku AFC Bournemouth. Poďme si v krátkosti predstaviť aktuálnu formu oboch celkov.

    WATFORD FC: Tento celok sa v aktuálnej sezóne nachádza na 11. priečke so ziskom 7 bodov. To sa im podarilo po dvoch víťazstvách, jednej remíze a po troch prehrách. Dovedna svojim súperom nastrieľali 10 gólov a 11 dokázali aj inkasovať. Posledný zápas odohrali na trávniku Burnley, odkiaľ si nedokázali domov priviesť ani jeden bod po výsledku 2:0. Dnes si určite budú chieť v zápasy s Bournemouthom napraviť streleckú chuť.

    AFC BOURNEMOUTH: Po 6. kole sa hráči Bournemouthu nachádzajú na 15. priečke so ziskom takisto 7 bodov. Bilanciu majú rovnakú, ako ich dnešný súper a to 2-1-3. Veľkým problémom tohto celku je útok. Dovedna sa im podarilo vsietiť iba štyri góly, čo z nich robí najhorší tím, čo sa týka ofenzívy. Dokázali aj deväť gólov inkasovať.

    Zápasom vás bude sprevádzať Róbert Gašpárek.
     
    Úvodné zostavy:

    Watford FC: Gomes – Holebas, Prödl, Kaboul, Zúñiga – N. Amrabat, Behrami, Capoue, Pereyra – Ighalo, Deeney.
    Náhradníci: Pantilimon – Success, Kenedy, Doucouré, Guedioura, Watson, Kabasele.

    AFC Bournemouth: Boruc – A. Smith, Francis, S. Cook, Daniels – Surman, Arter – Stanislas, Wilshere, Ibe – C. Wilson.
    Náhradníci: Federici – Gosling, Aké, Afobe, Gradel, B. Smith, J. King.

    Rozhodca: Michael Dean.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Watford mal možnosť úvodného výkopu. Ihneď po rozohrávke posielal Deeney loptu do zadných rad, odkiaľ lopta smerovala až na polovicu súpera, kde sa domáci snažili usadiť. To im nevyšlo, pri lopte sú hostia.
     
    2
    Precíznu prihrávku po zemi si spracoval Odion Ighalo, vytvoril si priestor a z hranice šestnástky vystrelil. Slabučká rana míňa pravú žrď o niekoľko metrov.
     
    3
    Lopta sa nachádza na polovici domácich, ale vo svojej moci ju majú hráči Watfordu, ktorí už premýšľajú nad založením nejakej útočnej snahy.
     
    4
    Zaujímavá akcia sa rodila na strane domácich, ktorá ale skončila nepresným centrom, ktorý dokázal brániaci hráč pohotovo zachytiť a upratat loptu do bezpečia.
     
    5
    Pri lopte sú domáci, ktorí si na vlastnej polovici medzi sebou vymieňajú série krátkych prihrávok.
     
    6
    Hneď dvaja domáci hráči sa dostali na hranici šestnástky súpera ku zakončeniu, ale oba pokusy boli zblokované, napriek tomu sú stále pri lopte hráči Watfordu, ktorí si vytvárajúci menší tlak.
     
    7
    Troy Deeney dostáva dobrú prihrávku za hranicou šestnástky, strieľa z veľmi nádejnej pozície, ale triafa iba obrancu súpera.
     
    8
    Výborná práca Capoueho v strede pola, keď dokázal vyhrať súboj hneď z dvojicou dotierajúcich protihráčov a loptu udržať na svojej kopačke.
     
    9
    Hlavný arbiter fúkol do píšťaľky a odpískal nedovolený zákrok. Previnilcom sa stal Deeney, ktorý si na svoje konte pripisuje útočný faul.
     
    10
    Surman sa snažil zachytiť dlhý pas, ktorý mu posielal jeho spoluhráč. To sa mu, však nepodarilo a lopta putovala za postrannú čiaru.
     
    11
    Skvelý obranný zákrok Cooka, ktorý zneškodnil rozbiehajúci sa útok súpera a tak zabránil hocikomu zakončiť.
     
    12
    Žltú kartu dostáva Sebastian Prödl (Watford FC) za hranie rukou. Hostia budú zahrávať voľný kop zo sľubnej pozície.
     
    13
    Bolo nakoniec z toho priame ohrozenie, s ktorým si Boruc poradil a loptu vytlačil nad brvno. Hostia budú mať možnosť ohroziť súpera po rohovom kope.
    13.
     
    14
    Francis svojim centrom po rohovom kope našiel Artera, ale jeho zakončenie smerovalo úplne mimo bránky. Nasleduje odkop od bránky domácich.
     
    15
    Pereyra dokázal na vlastnej polovici ihriska zachytiť prihrávku súpera, čo ihneď využil na rýchly protiútok. Ten mu príliš nevyšiel, no napriek tomu sú opäť pri lopte domáci.
     
    16
    Opakovaný záznam ukázal, že sa mala zahrávať penalta po ruke jedného z hosťujúcich hráčov vo vlastnom vápne. Hlavný arbiter si ničoho nevšimol a nechal hru pokračovať bez prerušenia.
     
    17
    Pri lopte sú po dlhšej dobe hostia, ktorý sa snažili usadiť na polovici súpera. Dlho sa tam ale nezdržali, pretože Arter zvolil nepresnú prihrávku, ktorá putovala až za čiaru Gomesovej bránky.
     
    18
    Skvelá práca Smitha, ktorý za seba nepustil rozbiehajúci sa útok hostí. Hráči Bournemouthu budú vhadzovať na polovici súpera.
     
    19
    Pri lopte sú hostia, ktorí si prihrávajú na vlastnej polovici ihriska a snažia sa nájsť medzeru v defenzíve súpera, čo by sa snažili využiť na založenie úspešnej akcie.
     
    20
    Žltú kartu dostáva Jack Wilshere (AFC Bournemouth).
     
    21
    Domáci mali výhodu voľného kopu, ktorý sa rozhodli vyriešiť rozohrávkou nakrátko. Nasledoval dlhý pas do pokutového územia súpera, ale postranný rozhodca ukázal, že Deeney sa včase prihrávky nachádzal v postavení mimo hry.
     
    22
    Pri lopte sú hráči Bournemouthu, ktorí si prihrávajú na polovici súpera. Defenzíva domácich dáva tomuto celku len minimum priestoru na hracej ploche, vďaka čomu sa im tažko vytvárajú lepšie strelecké pozície.
     
    23
    Holebas skúsil šťastie strelou z väčšej vzdialenosti, ale jeho tvrdý projektil skončil úplne mimo brány. V tomto prípade nemusel Boruc absolútne zasahovať. Nasleduje odkop od domácej bránky.
     
    24
    Wilson si v súboji pomáhal nedovolene, čo si hlavný arbiter všimol a ihneď fúkol do píšťaľky.
     
    25
    Sledovali sme ďaľší centrovaný pokus Kaboula, ale ani tento center úspešný nebude. Lopta dopadla na hlavu pripraveného brániaceho hráča, ktorý loptu poslal, čo najďalej od vlastného vápna.
     
    26
    Wilson sa snažil zachytiť Smithovu prihrávku skôr, ako prejde za čiaru, ale jeho prihrávka bola pridlhá a lopta skončila mimo hry. Nasleduje odkop od bránky domácich.
     
    27
    Francis dokázal prejsť v šestnástke domácich hneď cez dvoch brániacich hráčov a nie som si úplne istý, či chcel prihrávať alebo zakončovať, každopádne mu to nevyšlo a loptu dokázal Gomes zachytiť.
     
    28
    Domáci zahrávali voľný kop, ale center po voľnom kope nemal potrebnú výšku a tak ho dokázal zachytiť hneď prvý brániaci hráč.
     
    28
    Žltú kartu dostáva Roberto Pereyra (Watford FC) za podkopnutie.
     
    29
    Capoue sa previnil voči pravidlám. Verdikt hlavné rozhodcu sa mu vôbec nepáči, ale v tomto prípade s protestami nepochodí. Budeme sledovať voľný kop v prospech hostí, ktorý sa rozohraje zo sľubnej pozície.
     
    30
    Center po voľnom kope mal potrebnú výšku aj razanciu, ale ako prvý bol pri lopte Gomes, ktorý loptu vyboxoval za hranicu vlastnej šestnástky.
     
    31
    Tím Bournemouth práve strelil gól!
    Junior Stanislas poslal perfektný center do pokutového územia súpera, kde sanocitol nikým nestrážený CALLUM WILSON, ktorý svojim hlavičkovým pokusom prekonáva bezmocného Gomesa. Stav stretnutia je 0:1!
    31. Callum Wilson (BTH) - 0:1
     
    32
    Pri lopte sú domáci hráči, ktorí sa snažia usadiť na polovici súpera a vytvoriť si nejakú streleckú pozíciu.
     
    33
    Sledovali sme ďaľší center, ale tento raz do vápna Bournemouthu, na ktorý si nabiehal Wilson, ktorý sa však k hlavičke nedostal. Ako prvý bol pri lopte brániaci hráč.
     
    34
    Po zblokovanom pokusy budú hostia zahrávať rohový kop.
     
    35
    Centrovaná lopta po rohovom kope dopadla na hlavu pripraveného obrancu domácich, ktorý loptu odhlavičkoval za hranicu pokutového územia.
     
    36
    Deeney si prevzal prihrávku na hranicu pokutového územia, odkiaľ sa pokúsil zakončiť. Jeho zakončenie bolo zblokované.
     
    37
    Junior Stanislas sa snažil posunúť loptu rozbehnutému spoluhráčovi, ale po skvelej práci Behramiho sa tak nestalo. Ten dokázal tento úmysel prečítať a prihrávku zachytiť.
     
    39
    Jordon Ibe si našiel cestu cez rôzne prekážky, ale napokon jeden z hráčov súpera loptu odkopol preč.
     
    40
    Amrabat to teraz prehnal s razanciou. Na svojho spoluhráča poslal až zbytočne tvrdú prihrávku, ktorú si nedokázal spracovať. Lopta putovala za postrannú čiaru.
     
    41
    Prízemný a presný pas do veľkého vápna si spracoval Amrabat a vystrelil do vrchnej polovice bránky. Nanešťastie pre neho, Artur Boruc strelu zastavil pekným zásahom. Dobre postavený Nordin Amrabat bol prvý pri odrazenej lopte a strieľa smerom k pravej žŕdke. Artur Boruc zareagoval pohotovo a loptu vytesnil. Diváci nemohli uveriť vlastným očiam. Zákrok z inej galaxie! Nasleduje rohový kop pre Watford.
     
    42
    Žltú kartu dostáva Adam Smith (AFC Bournemouth).
     
    43
    Center po rohovom kope neznamenal väčšie nebezpečenstvo pre deenzívu hostí, ktorí si s týmto pokusom bez problémov dokázali poradiť a loptu poslať do bezpečnej vzdialenosti.
     
    44
    Surman musel zniesť vyčítavý pohľad, ktorý mu adresoval Callum Wilson. Zbehol si na jeho presný pas na hranicu šestnástky, ale loptu poslal široko-ďaleko-vysoko nad brvno.
     
    45
    Žltú kartu dostáva Simon Francis (AFC Bournemouth).
     
    45+1
    Štvrtý rozhodca nadstavuje v prvom polčase ešte tri minútky navyše.
     
    45+1
    Domáci budú po nedovolenom zákroku Simona Francisa zahrávať voľný kop asi z osemnástich metrov. Z toho by mohlo niečo byť.
     
    45+2
    Exekútor voľného kopu zvolil prudký prízemný center do hĺbky šestnástky, kde sa nachádzal len obranca Bournemouthu, ktorý sa o loptu postaral.
     
    45+3
    Arter sa po súboji ocitá na trávniku, kde ostáva ležať. Potrebuje opateru lekárnikov. Nechajme sa prekvapiť, či bude v hre pokračovať alebo radšej striedať.
     
    45+4
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Priebeh prvého polčasu možno označiť, ako priemerný. Videli sme len zopár zaujímavých situácii. Dúfajme, že sa to v druhom dejstve zlepší. Cieľ oboch celkov je jasný, držať loptu na svojich kopačkách, tak dlho, ako to len ide. My sa vám opäť hlásime po prestávke, ktorá bude trvať približne 15 minút.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    47
    Hlavný arbiter fúkol do píšťaľky po tom, ako Surman v súboji odohral loptu rukou.
     
    48
    Pri lopte sa nachádzajú hráči Watfordu, ktorí vďaka svojej aktivite vybojovali pre seba rohový kop.
     
    49
    Sledovali sme pekný center ku vzdialenejšej žrdi a následné akrobatické zakončenie Deeneyo, ktorý len tesne míňa Borucovú bránku.
     
    50
    Tím Watford práve strelil gól!
    Amrabat sa dokázal perfektne uvoľniť a následne prihrával úplne voľnému TROY DEENEY, ktorý prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. Stav je vyrovnaný 1:1!
    50. Troy Deeney (WAT) - 1:1
     
    52
    Jack Wilshere prekabátil dvoch brániacich súperov, dostal sa na roh veľkého vápna a vyslal strelu, ktorá smerovala už-už do siete. Ale napokon pristála len na ľavej konštrukcii bránky!
     
    53
    Lopta sa dostala až ku Borucovi, ktorý hral na istotu a zvolil ďaleký odkop, čo najďalej od vlastného vápna.
     
    54
    Francis si prevzal odrazenú loptu, príliš nepremýšľal a snažil sa ju poslať medzi tri žrde, ale jeho strelecký pokus bol zblokovaný brániacim hráčom.
     
    55
    Výborná práca Cooka v zadných radoch, ktorý donútil Deeneyho zahrať loptu mimo hry. Nasleduje odkop od Borucovej bránky.
     
    56
    Obrovská chyba Holebasa, ktorý prihral loptu presne na kopačku voľného Stanislasa, ale ten to nedokázal využiť. Loptu stratil po tom, čo nepresne prihrával na rozbehnutého spoluhráča.
     
    57
    Behrami posiela v súboji Artera na trávnik. Hlavný arbiter stál dostatočne blízko, aby si toho všimol a včas zareagoval. Po protestoch budú hostia zahrávať voľný kop zo strednej vzdialenosti.
     
    58
    Center po voľnom kope neznamenal väčšie nebezpečenstvo, ale to môžu hostia napraviť po následnej výhode rohového kopu.
     
    58
    Striedanie v tíme Watford FC: z ihriska odchádza Odion Ighalo, prichádza Isaac Success.
     
    59
    Wilshere sa postavil ku rohovej zástavke a poslal loptu do hĺbky šestnástky. To mu nebolo k ničomu platné, ako prvý bol pri lopte brániaci hráč, ktorý poslal loptu do bezpečia.
     
    60
    Obrovská príležitosť, do ktorej sa dostal Deeney. Ten sa do centrovanej lopty oprel hlavou a už to vyzeralo tak, že lopta prejde do siete, ale Boruc vytiahol skvelý reflexívny zákrok, vďaka ktorému dokázal zlikvidovať tento pokus, ktorý smeroval ku ľavej žrdi. Stav sa tak meniť nebude.
     
    61
    Chystá sa striedanie aj na strane hostí. Nechajme sa prekvapiť, kto pôjde preč z hracej plochy a koho naopak tréner nasadí.
     
    62
    Striedanie v tíme AFC Bournemouth: z ihriska odchádza Jordon Ibe, prichádza Joshua King.
     
    62
    Tím Bournemouth práve strelil gól! Správna voľba pán tréner. JOSHUA KING si to ihneď po striedaní s loptou namieril smerom dopredu, kde sa doázal zbaviť hneď dvojice brániacich hráčov a následne skúsil šťastie strelou z väčšej diaľky, čo mu vyšlo.
    62. Joshua King (BTH) - 1:2
     
    64
    Pri lopte sú domáci, ktorí sa snažia niečo vymyslieť na polovici súpera. Celá akcia sa končí nedovoleným zákrokom jedného Adama Smitha. Domáci budú zahrávať voľný kop zo strednej vzdialenosti.
     
    65
    Tím Watford práve strelil gól!
    Holebas poslal center z voľného kopu, kde sa najlepšie zorientoval ISAAC SUCCESS a ten nedal svojim hlavičkovým pokusom ku vzdialenejšej žrdi gólmanovi žiadnu šancu. Ten nestihol na tento pokus ani reagovať.
    65. Isaac Success (WAT) - 2:2
     
    67
    GÓÓÓL! No moment, tak nie. Predčasnú radosť domácich z gólu, im prekazil hlavný arbiter, ktorý gól neuznáva z dôvodu faulu na Boruca.
     
    68
    Ďaľší nedovolený zákrok Francisa, po ktorom budú domáci zahrávať voľný kop z väčšej diaľky.
     
    69
    Ale tento voľný kop už úspešný nebol. Center po voľnom kope dokázala defenzíva Bournemouthu odvrátiť bez nejakých problémov.
     
    70
    Isaac Success si už nabiehal na druhý gól v dnešnom zápasy. Sledovali sme center na hranicu malého vápna, kde si Isaac Success spoločne s dvomi brániacimi hráčmi nabiehali na spomínaný center, ale napokon sa ku hlavičke nedostal nikto a lopta smerovala za čiaru.
     
    71
    Domáci mali výhodu rohového kopu, čo nedokázali využiť vo svoj prospech. Defenzíva Bournemouthu si aj s týmto nebezpečenstvom hravo poradila.
     
    72
    Wilson sa pokúšal trafiť centrovanú loptu z prvej, ale jeho strelecký pokus bol zblokovaný. Môže ho tešiť aspoň následná výhoda rohového kopu.
     
    73
    Wilshere bol tým mužom, ktorý poslal centrovanú loptu z rohovej zástavky, ale jeho center nemal potrebnú presnosť, aby našiel tých správnych adresátov.
     
    74
    Adam Smith poslal milimetrovú prihrávku nabiehajúcemu Wilsherovi. Stála pred ním už iba prázdna bránka, ktorú z prvej síce trafil, ale iba do ľavej konštrukcie. Veľká škoda pre domácich.
     
    75
    Striedanie v tíme AFC Bournemouth: z ihriska odchádza Jack Wilshere, prichádza Dan Gosling.
     
    76
    Gosling sa snažil vysunúť nabiehajúceho spoluhráča, ku ktorému sa nakoniec lopta nedostala. Prihrávka bola pridlhá a skončila v rukaviciach pozorného Gomesa.
     
    77
    Adamovi Smithovi sa nepodarilo prejsť cez brániaceho hráča, ale vybojoval pre svoj tím aspoň rohový kop.
     
    78
    Ale center po rohovom kope bol veľmi zle kopnutý. Nemal ani potrebnú výšku, ani razanciu, aby našiel niekoho z tých správnych adresátov.
     
    79
    Striedanie v tíme Watford FC: z ihriska odchádza Étienne Capoue, prichádza Adlène Guedioura.
     
    80
    Hlásateľ oznámil, že na dnešný zápas sa prišlo pozrieť 20 575 platiacich divákov.
     
    81
    Adam Smith prešiel cez prvého brániaceho hráča, ale po súboji s tým druhým spadol na trávnik. hlavný arbiter ukázal, že sa bude kopať voľný kop, ktorý sa odohraje približne zo sedemnástich metrov.
     
    82
    Stanislas bol tým mužom, ktorý sa snažil ohroziť Gomesa priamo z voľného kopu a takmer bol úspešný. Jeho zakončenie skončilo na spojnici. Veľké šťastie pre domáci celok.
     
    83
    Pri lopte bol Isaac Success, ktorý sa snažil skórovať z väčšej vzdialenosti. Dnes už sa mu skórovať podarilo, ale v tomto prípade to opäť nedosiahne. Jeho strelecký pokus skončil mimo bránky.
     
    84
    Hraje sa zo strany na stranu. To je presne to, čo fanúšikovia potrebujú vidieť. Sledujeme zatiaľ veľmi atraktívny druhý polčas.
     
    85
    Stanislas to skúsil na Gomesovú bránku znovu, ale jeho zakončenie približne z dvadsiatich metrov skončilo len medzi divákmi.
     
    86
    Amrabat si narazil loptu so svojim spoluhráčom a následne poslal do pokutového územia hostí prudký prízemný center, ale úspešný nebol. Ako prvý bol pri lopte Cook, ktorý loptu poslal do bezpečnej vzdialenosti.
     
    87
    Wilson sa previnil voči pravidlám, čo si Michael Dean všimol a ihneď fúkol do píšťaľky. Wilson svojim nedovoleným zákrokom dal súperovi možnosť skórovať po voľnom kope, ktorý sa rozohraje z väčšej vzdialenosti.
     
    88
    Center po voľnom kope dopadol presne na hlavu brániaceho hráča, ktorý ihneď zakladal protiútok. Isaac Success sa s loptou dostal na polovicu súpera, kde príliš nepremýšľal a poslal svoj tvrdý projektil medzi tri žrde. Jeho strelecký pokus dokázal Boruc zachytiť.
     
    89
    Po súboji ostáva ležať na trávniku so škaredou grimasou na tvári Isaac Success. Dúfajme, že to nebude nič vážne a v hre bude aj naďalej pokračovať bez nejakého obmedzenia.
     
    90
    Žltú kartu dostáva Junior Stanislas (AFC Bournemouth).
     
    90+1
    Striedanie v tíme AFC Bournemouth: z ihriska odchádza Callum Wilson, prichádza Benik Afobe.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca nadstavuje v druhom polčase esťe štyri minútky navyše.
     
    90+2
    Isaac Success dokázal pre svoj tím vybojovať rohový kop, ale center po rohovom kope bol príliš slabý a dokázal ho zachytiť hneď prvý brániaci hráč.
     
    90+3
    Adam Smith sa snažil prihrávať loptu lepšie postavenému spoluhráčovi do veľkého vápna, čo sa mu nepodarilo, po výbornej práci Prodla, ktorý tento pokus dokázal zachytiť skôr, než by z toho bolo väčšie nebezpečenstvo.
     
    90+4
    Cook posielal do vápna súpera dlhé outové vhadzovanie, ktoré dokázal zachytiť Kaboul, ktorý sa snažil rozbehnúť rýchly protiútok, ale ten v strede pola stroskotal.
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 7:2.
    Střely mimo: 5:6.
    Rohy: 4:5.
    Ofsajdy: 0:2.
    Fauly: 17:11.
     
    Fanúšikovia, ktorý sa rozhodli sledovať tento duel musia byť maximálne spokojný. Bol to futbal plný akcií a zaujímavých momentov. Domáci tím s veľkým počtom prihrávok a snahou o držanie lopty. Hosťujúca strana vsádza na brejky. Odo mňa to je na dnes všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. Zápasom vás sprevádzal Róbert Gašpárek. (17:57:31)

    Róbert Gašpárek

    Góly: 50. Deeney, 65. Success – 31. C. Wilson, 62. J. King

    Karty:   12. Prödl (WAT), 28. Pereyra (WAT) – 20. Wilshere (BTH), 42. A. Smith (BTH), 45. Francis (BTH), 90. Stanislas (BTH)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 5:6. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 17:11.
    Watford FC: Gomes – Holebas, Prödl, Kaboul, Zúñiga – N. Amrabat, Behrami, Capoue (79. Guedioura), Pereyra – Ighalo (58. Success), Deeney.
    Náhradníci: Pantilimon – Success, Kenedy, Doucouré, Guedioura, Watson, Kabasele.

    AFC Bournemouth: Boruc – A. Smith, Francis, S. Cook, Daniels – Surman, Arter – Stanislas, Wilshere (75. Gosling), Ibe (62. J. King) – C. Wilson (90+1. Afobe).
    Náhradníci: Federici – Gosling, Aké, Afobe, Gradel, B. Smith, J. King.

    Rozhodca: Michael Dean

    Diváci: 20 575