Swansea – Liverpool 1:2 (kon.) | Hull City – Chelsea 0:2 (kon.) | Sunderland – West Bromwich 1:1 (kon.)
Watford – Bournemouth 2:2 (kon.) | West Ham – Middlesbrough 1:1 (kon.)
koniec
Watford FC
2:2 (0:1)
AFC Bournemouth
Sobota 01.10.2016, 16:00 • Vicarage Road • Anglická Premier League • 7. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Fanúšikovia, ktorý sa rozhodli sledovať tento duel musia byť maximálne spokojný. Bol to futbal plný akcií a zaujímavých momentov. Domáci tím s veľkým počtom prihrávok a snahou o držanie lopty. Hosťujúca strana vsádza na brejky. Odo mňa to je na dnes všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. Zápasom vás sprevádzal Róbert Gašpárek. (17:57:31)
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 7:2.
    Střely mimo: 5:6.
    Rohy: 4:5.
    Ofsajdy: 0:2.
    Fauly: 17:11.
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Cook posielal do vápna súpera dlhé outové vhadzovanie, ktoré dokázal zachytiť Kaboul, ktorý sa snažil rozbehnúť rýchly protiútok, ale ten v strede pola stroskotal.
     
    90+3
    Adam Smith sa snažil prihrávať loptu lepšie postavenému spoluhráčovi do veľkého vápna, čo sa mu nepodarilo, po výbornej práci Prodla, ktorý tento pokus dokázal zachytiť skôr, než by z toho bolo väčšie nebezpečenstvo.
     
    90+2
    Isaac Success dokázal pre svoj tím vybojovať rohový kop, ale center po rohovom kope bol príliš slabý a dokázal ho zachytiť hneď prvý brániaci hráč.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca nadstavuje v druhom polčase esťe štyri minútky navyše.
     
    90+1
    Striedanie v tíme AFC Bournemouth: z ihriska odchádza Callum Wilson, prichádza Benik Afobe.
     
    90
    Žltú kartu dostáva Junior Stanislas (AFC Bournemouth).
     
    89
    Po súboji ostáva ležať na trávniku so škaredou grimasou na tvári Isaac Success. Dúfajme, že to nebude nič vážne a v hre bude aj naďalej pokračovať bez nejakého obmedzenia.
     
    88
    Center po voľnom kope dopadol presne na hlavu brániaceho hráča, ktorý ihneď zakladal protiútok. Isaac Success sa s loptou dostal na polovicu súpera, kde príliš nepremýšľal a poslal svoj tvrdý projektil medzi tri žrde. Jeho strelecký pokus dokázal Boruc zachytiť.
     
    87
    Wilson sa previnil voči pravidlám, čo si Michael Dean všimol a ihneď fúkol do píšťaľky. Wilson svojim nedovoleným zákrokom dal súperovi možnosť skórovať po voľnom kope, ktorý sa rozohraje z väčšej vzdialenosti.
     
    86
    Amrabat si narazil loptu so svojim spoluhráčom a následne poslal do pokutového územia hostí prudký prízemný center, ale úspešný nebol. Ako prvý bol pri lopte Cook, ktorý loptu poslal do bezpečnej vzdialenosti.
     
    85
    Stanislas to skúsil na Gomesovú bránku znovu, ale jeho zakončenie približne z dvadsiatich metrov skončilo len medzi divákmi.
     
    84
    Hraje sa zo strany na stranu. To je presne to, čo fanúšikovia potrebujú vidieť. Sledujeme zatiaľ veľmi atraktívny druhý polčas.
     
    83
    Pri lopte bol Isaac Success, ktorý sa snažil skórovať z väčšej vzdialenosti. Dnes už sa mu skórovať podarilo, ale v tomto prípade to opäť nedosiahne. Jeho strelecký pokus skončil mimo bránky.
     
    82
    Stanislas bol tým mužom, ktorý sa snažil ohroziť Gomesa priamo z voľného kopu a takmer bol úspešný. Jeho zakončenie skončilo na spojnici. Veľké šťastie pre domáci celok.
     
    81
    Adam Smith prešiel cez prvého brániaceho hráča, ale po súboji s tým druhým spadol na trávnik. hlavný arbiter ukázal, že sa bude kopať voľný kop, ktorý sa odohraje približne zo sedemnástich metrov.
     
    80
    Hlásateľ oznámil, že na dnešný zápas sa prišlo pozrieť 20 575 platiacich divákov.

    Róbert Gašpárek

    Góly: 50. Deeney, 65. Success – 31. C. Wilson, 62. J. King

    Karty:   12. Prödl (WAT), 28. Pereyra (WAT) – 20. Wilshere (BTH), 42. A. Smith (BTH), 45. Francis (BTH), 90. Stanislas (BTH)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 5:6. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 17:11.
    Watford FC: Gomes – Holebas, Prödl, Kaboul, Zúñiga – N. Amrabat, Behrami, Capoue (79. Guedioura), Pereyra – Ighalo (58. Success), Deeney.
    Náhradníci: Pantilimon – Success, Kenedy, Doucouré, Guedioura, Watson, Kabasele.

    AFC Bournemouth: Boruc – A. Smith, Francis, S. Cook, Daniels – Surman, Arter – Stanislas, Wilshere (75. Gosling), Ibe (62. J. King) – C. Wilson (90+1. Afobe).
    Náhradníci: Federici – Gosling, Aké, Afobe, Gradel, B. Smith, J. King.

    Rozhodca: Michael Dean

    Diváci: 20 575