Bayern – Kolín nad Rýnom 1:1 (kon.) | Hertha – Hamburger 2:0 (kon.) | Ingolstadt – Hoffenheim 1:2 (kon.)
Darmstadt – Brémy 2:2 (kon.) | Freiburg – Frankfurt 1:0 (kon.) | Leverkusen – Dortmund 2:0 (kon.)
koniec
Bayern Mníchov
1:1 (1:0)
1. FC Kolín nad Rýnom
Sobota 01.10.2016, 15:30 • Allianz Arena, München • Nemecká Bundesliga • 6. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Bayern Mníchov prišiel o svoju víťaznú šnúru v Bundeslige. Po prvom polčase síce viedol najtesnejším rozdielom, no v druhom dejstve napriek viacerým šanciam ďalší presný zásah nepridal. Naopak, chybu v defenzíve Bavorov potrestal Anthony Modeste a svojim piatym gólom v sezóne stanovil konečné skóre na 1:1. Domáci v závere tlačili, žrď okrem Javiho Martíneza trafili aj Thomas Müller a Juan Bernat, ale loptu už do siete nedostali. Kolín tak naďalej ostáva neporazený a poskočil už na štvrté miesto tabuľky. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok dňa. (17:26:43)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Domáci mali v závere ešte výhodu priameho kopu. Zodpovednosť na svoje plecia zobral David Alaba, no svojou ľavačkou minul bránu.
     
    90+2
    Bayern nezahral priamy kop najlepšie a hostia sa dostali do rýchleho brejku. Po prihrávke Artjomsa Rudņevsa sa rútil sám na bránu Simon Zoller, ale v stopercentnej šanci tesne minul svätyňu Manuela Neuera.
     
    90+1
    Frederik Sørensen fauloval Thomasa Müllera, a tak budú mať domáci výhodu priameho kopu. Ten zahrá španielsky záložník Xabi Alonso.
     
    90
    V poslednej minúte riadneho hracieho času vystrelil volejom Arturo Vidal. Jeho strelecký pokus ale mieril vedľa brány. Nadstavovať sa budú ešte tri minúty.
     
    89
    Thomas Müller sa dostal k centru z pravej strany. Prudkou prihrávkou hľadal svojich spoluhráčov, ale loptu odkopol do bezpečia Dominique Heintz.
     
    88
    Posledné striedanie v podaní Kolína. Na záverečné minúty prichádza aj rýchlonohý Artjoms Rudņevs, ktorý nahradil Juju Osaka.
    86. Juan Bernat (BAY)
     
    86
    Obrovské šťastie na strane hostí. Juan Bernat sa dostal k odrazenej lopte, prudko vystrelil spoza šestnástky, ale trafil len pravú tyč súperovej brány.
     
    85
    K strele z vnútra pokutového územia sa dostal aktívny Thomas Müller. Jeho pokus bol ale zblokovaný a dokonca nebude nasledovať ani rohový kop.
     
    84
    Robert Lewandowski bol s loptou v šestnástke. Bol ale aj dobre bránený, a tak sa snažil vymodliť si pokutový kop. Daniel Siebert mu ale na jeho pád neskočil.
     
    83
    Ofsajd vidíme aj na druhej strane. Juja Osako prestrčil loptu na Anthonyho Modestea, no tomu zmarila šancu zástavka postranného rozhodcu.
     
    82
    Bavori si akoby v zakončení dávali prednosť, a tak z toho nič nebolo. O niekoľko sekúnd neskôr stál v ofsajde Juan Bernat, a tak sú pri lopte hostia.
     
    81
    Frederik Sørensen zblokoval center z pravej strany, ktorého autorom bol Joshua Kimmich. Xabi Alonso tak bude rozohrávať desiaty roh domáceho tímu.
     
    80
    Thomas Müller centroval z pravej strany. V hlavičkovom súboji sa stretli Robert Lewandowski a Frederik Sørensen, ale po ňom budeme svedkami len odkopu od brány.
     
    78
    Gólman Timo Horn sa opäť veľmi neponáhľal s rozohrávkou. Daniel Siebert ho výrazne napomína, ale zatiaľ mu žltú kartu neudelil.
    77. Thomas Müller (BAY)
     
    77
    Xabi Alonso poslal od rohovej zástavky skvelý center. Našiel ním osamoteného Thomasa Müllera, ale jeho pohotové zakončenie vyrazil do žrde brankár Timo Horn.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 40. Kimmich – 63. Modeste

    Karty:   67. Javi Martínez (BAY) – 65. F. Sørensen (KLN), 67. Zoller (KLN)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 18:3. Rohy: 10:3. Ofsajdy: 4:4. Fauly: 3:11.
    Bayern Mníchov: Neuer – Rafinha, Javi Martínez, Hummels, Bernat – Kimmich, Alonso, Sanches (71. Arturo Vidal) – Robben (46. T. Müller), Lewandowski, Coman (71. Alaba).
    Náhradníci: Ulreich – J. Boateng, Lahm, Arturo Vidal, T. Müller, Alaba, Green.

    1. FC Kolín nad Rýnom: Horn – F. Sørensen, Mavraj, Heintz, Hector – Risse, Höger (62. S. Özcan), Lehmann, Rausch (62. Zoller) – Osako (88. Rudņevs), Modeste.
    Náhradníci: Müller – Jojić, Rudņevs, Zoller, Olkowski, S. Özcan, Mladenović.

    Rozhodca: Daniel Siebert