Swansea – Liverpool 1:2 (kon.) | Hull City – Chelsea 0:2 (kon.) | Sunderland – West Bromwich 1:1 (kon.)
Watford – Bournemouth 2:2 (kon.) | West Ham – Middlesbrough 1:1 (kon.)
koniec
Swansea City
1:2 (1:0)
Liverpool FC
Sobota 01.10.2016, 13:30 • Liberty Stadium, Swansea • Anglická Premier League • 7. kolo
Predzápasové kurzy

     
    Sledovali sme len priemerný futbal. Oba celky mali na to, aby nám toho ukázali viac. Hostia dnes boli lepším tímom, čo nám dokazovali svojou kombinačnou hrou a naopak domáci dnes stavili na pevnú defenzívu a následné rýchle kontry. Odo mňa to je všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. Zápasom vás sprevádzal Róbert Gašpárek. (15:24:07)
     
    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 3:6.
    Střely mimo: 3:3.
    Rohy: 3:10.
    Ofsajdy: 1:2.
    Fauly: 11:9.
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Van der Horn teraz spálil zlatú príležitosť. Dokázal si pekne nabehnúť do priestoru, kde dostal prihrávku. Bol úplne voľný, napriek tomu nedokázal loptu ideálne trafiť z prvej a tak jeho zakončenie smerovalo vedľa ľavej tyčky.
     
    90+3
    Origi skúsil šťastie strelou z väčšej diaľky, čo mu neprinieslo želané ovocie. Jeho strelecký pokus smeroval len do stredu bránky, kde stál pripravený Fabiański a ten loptu dokázal zachytiť.
     
    90+2
    Barrow sa hnal po pravej strane ihriska dopredu, keď sa dostal už na hranicu šestnástky rozhodol sa centrovať, ale jeho center bol veľmi nepresný. Nasleduje odkop od bránky hostí.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca nadstavuje v druhom polčase ešte štyri minútky navyše. Nechajme sa prekvapiť, či domáci dokážu ešte vyrovnať.
     
    89
    Cork si takmer vsietil vlastný gól. Daniel Sturridge poslal prudký center do pokutového územia domácich, kde sa ho sklzom snažil zachytiť Cork, ktorý poslal loptu presne do stredu brány, kde stál pripravený Fabiański, ktorý toto nebezpečie zlikvidoval.
     
    88
    Hlásateľ oznámil, že na dnešné stretnutie sa prišlo pozrieť 20 862 platiacich divákov.
     
    87
    Sledovali sme ďaľší center Daniela Sturridga, ktorý hľadal rozbehnutého Origiho, ale ten sa nakoniec ku hlavičke nedostal, pretože loptu dokázal zachytiť brániaci hráč.
     
    86
    Hostia zakladali rýchly útok po ľavej strane ihriska, ale celú rozbiehajúcu sa akciu prekazil Daniel Sturridge, ktorého sklamal prvý dotyk s loptou a o loptu nakoniec prišiel.
     
    85
    Striedanie v tíme Liverpool FC: z ihriska odchádza Georginio Wijnaldum, prichádza Emre Can.
    Striedanie v tíme Liverpool FC: z ihriska odchádza Roberto Firmino, prichádza Divock Origi.
    84. James Milner (LIV) - 1:2
     
    84
    Liverpool dal gól! Autorom gólu z pokutového kopu je JAMES MILNER, ktorý to technickým spôsobom poslal presne do stredu brány. Stav stretnutia je 1:2!
     
    83
    Hostia budú zahrávať pokutový kop po nedovolenom zákroku Barrowa!
     
    83
    Ale ani rohový kop číslo dva nebol úspešný. Defenzíva Swansea City si postrážila všetkých potrebných hráčov a loptu poslala za hranicu vlastnej šestnástky.
     
    82
    Na center po rohovom kope si najvyššie vyskočil Matip, ale jeho hlavičkové zakončenenie smerovalo mimo bránky. Postranný rozhodca ukazuje na rohovú zástavku. Hostia si rohový kop zopakujú.
     
    81
    Milner prihrával Coutinhovi do lepšieho streleckého uhla. Coutinho to skúsil z väčšej vzdialenosti, ale jeho strelecký pokus bol zblokovaný. Hostia budú zahrávať rohový kop.

    Róbert Gašpárek

    Góly: 8. Fer – 54. Firmino, 84. Milner (pen.)

    Karty:   38. Cork (SWN), 53. Britton (SWN) – 26. Henderson (LIV), 39. Sturridge (LIV)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 3:3. Rohy: 3:10. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 11:9.
    Swansea City: Fabiański – Rangel, van der Hoorn, Amat, Naughton – Britton (C) (63. Ki Song-jung), Cork, Fer (72. Fulton) – G. Sigurdsson, Bastón, Routledge (62. Barrow).
    Náhradníci: Nordfeldt – Mawson, Taylor, Fulton, Ki Song-jung, Barrow, McBurnie.

    Liverpool FC: Karius – Clyne, Lovren, Matip, Milner – Henderson (C), Wijnaldum (85. Can) – Lallana (24. Sturridge), Coutinho, Mané – Firmino (85. Origi).
    Náhradníci: Mignolet – Klavan, A. Moreno, Lucas Leiva, Can, Origi, Sturridge.

    Rozhodca: Michael Oliver

    Diváci: 20 862