Kometa Brno – Zlín 4:3 (kon.)
koniec
HC Kometa Brno
4:3 (0:1, 2:1, 2:1)
Berani Zlín
cz Streda 07.09.2016, 18:00 • DRFG Arena • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 4. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:41
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté nakonec snižují! Po přihrávce Procházky se dostal na modré k puku DANIEL GAZDA, který prudký švihem trefil naprosto přesně levou šibenici – 4:3! Asistence: Petr Procházka, Jan Václavek.
     
    59:27
    Hosté nyní rozjeli velký kolotoč, Dostál však všechny šance zatím ustál a několikrát vyrazil puk z vlastního brankoviště!
     
    58:59
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Libor Zábranský – 2 min., vražení na hrazení).
     
    58:49
    Zatímco Šimonů opustil branku a hosté se rozhodli pro hru v šesti, vypálil Kenša, ale jeho skvělou ránu zastavila levá tyč!
     
    56:42
    Kometa právě vstřelila branku!
    Zřejmě je rozhodnuto! Při oslabení skvěle ujel Luboš Horký, který bekhendovým pasem nabídl puk před prázdnou branku ROBERTU HAVLÁTOVI, který jemně usměrnil kotouč do odkryté části branky Zlína – 4:2! Asistence: Luboš Horký.
     
    56:30
    A čeká nás drama až do konce, hosté budou hrát přesilovku! Podražením se provinil Aleš Trnka, který bude nyní trnout na trestné lavici.
     
    53:19
    Mohlo být opět srovnáno! Obraně Komety zcela ujel Kotek, který zkusil Dostála překonat střelou na lapačku, ale domácí brankáře se zaskvěl povedeným zákrokem!
     
    51:40
    Přesilovka pro Brno 4 na 3! Hákováním se provinil Viktor Bainar, který si taktéž odsedí na trestné lavici dvouminutový trest.
     
    50:34
    Uvidíme hru ve čtyřech. Nejprve fauloval brněnský Hasoň, který se provinil krosčekem, a při ponechané výhodě hostů naopak fauloval vysokou holí Petr Miko. Oba borci si odsedí dvouminutové tresty.
     
    48:22
    A málem bylo vyrovnáno! Gazda dostal krásnou pobídku po ledě z rohu hřiště puk však usměrnil jen do špičky levého betonu brankáře Dostála!
     
    46:47
    Obrovská šance Komety! Nejprve při přečíslení trefil Horký pouze rameno brankáře hostů, dorážka Kratochvíla před prázdnou brankou mířila vedle!
     
    43:28
    Kometa právě vstřelila branku!
    Obrat je dokonán! Po akci na pravé straně ujel svému strážci Jan Hasoň, který nabídl puk na druhou tyč JAKUBU ČEJKOVI, jenž v těžké pozici poslal puk do Šimonů, kterému mu kotouč propadl a ačkoliv se branka hostů posunul, puk přešel čáru již před vychýlením – 3:2! Asistence: Jan Hasoň.
     
    43:28
    Tak pozor! Kometa docílila branky, nicméně rozhodčí se ještě radí, jak k celé situaci došlo a k ledové ploše je přivolán videorozhodčí.
     
    39:32
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Marek Škvrně – 2 min., hákování).
     
    39:09
    Kometa právě vstřelila branku!
    No vida, je vyrovnáno! Ferda nechal rozjet obránce Furcha, který krásným pasem nabídl puk na teč JAKUBU ČEJKOVI, který umně nastavenou hokejkou usměrnil kotouč přesně pod víko – 2:2! Asistence: Michal Furch, Radim Ferda.
     
    38:44
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané se konečně dočkali a je sníženo! Na modré čáře poslal puk jeden z beků na levou stranu PATRU KRATOCHVÍLOVI, který ještě hledal před brankou Havláta, nicméně přihrávku srazil jeden z bránících hráčů a Šimonů byl na změnu směru krátký – 1:2! Asistence: Libor Zábranský, Dalimil Mikyska.
     
    38:04
    Daniel Gazda atakoval v obranné třetině rozjíždějícího se Nováka a zaslouženě si odpyká dvě minuty na trestné lavici.
     
    36:27
    Další dobrá možnost Brna! Při rychlém kontru nabídl svou čepel do rychlé přihrávky Kratochvíl, který ale puk tečoval jen nad branku!
     
    34:56
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nyní už byl ale na akci Ševců krátký! Po rychlé akci na pravé straně posunul Stiksa puk do mezikruží DANIELU GAZDOVI, který z první po ledě propálil Dostála v brance Komety – 0:2! Asistence: Filip Stiksa.
     
    33:08
    Stiksa nyní dobře vystřelil kolem beka, jeho pokus zápěstím lehce škrtl o levou tyč Dostálovy branky.
     
    27:35
    Další velká šance Brna! Při oslabení ujel Jan Hasoň, který hledal skulinku mezi betony hostujícího brankáře, který však své betony secvakl včas!
     
    26:48
    Luboš Horký nyní zahákoval jednoho ze Zlínských při nápřahu a také on si odsedí dvouminutový trest za hákování.
     
    22:43
    Kometa skvěle rozebrala obranu PSG na jeden dotek, Kratochvíl nastavil před prázdnou brankou hokejku, ovšem kotouč poslal těsně vedle!
     
    22:14
    Znovu budou mít Brňané k dispozici přesilovku 5 na 3. Potrestána byla hráčská lavice PSG Zlín za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odsedí Štěpán Fryšara.
     
    22:00
    Novák po dvaceti vteřinách natáhl ke krásné ráně z kruhu, jeho pokus však zastavilo břevno! Kometa pokračuje v tlaku.
     
    21:39
    Vyloučení v týmu PSG Zlín (Vladimír Váňa – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    17:57
    A navíc je zde další přesilovka pro PSG. Tentokrát si Kometa nepohlídali střídání, hrála v šesti a jde znovu do čtyř. Trest odpyká Dominik Knap.
     
    15:48
    Ale pozor! Brno bude mít k dispozici krátkou přesilovku 5 na 3. Vyloučen je Lukáš Horváth za hákování, který byl až příliš aktivní při napadání.
     
    14:13
    Vyloučení v týmu PSG Zlín (Petr Miko – 2 min., hákování).
     
    14:02
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! Puk po skrumáži u mantinelu vyplaval do skvělé střelecké pozice k Procházkovi, který se však v mezikruží nerozpakoval a nabídl kotouč doprava zcela volnému MICHALU GAGOVI, jenž z první po ledě propálil přesunujícího se Dostála – 0:1! Asistence: Petr Procházka.
     
    12:14
    Obrovská šance Brna! Matěj Novák ujel všem beků Zlína, ale dostal se do těžkého úhlu, z pravé strany si nakonec dokázal puk hodit na dlouhou hokejku do bekhendu, ale svým pokusem po ledě trefil jen beton perfektně nataženého brankáře Šimonů!
     
    07:25
    Uvidíme první přesilovku zápasu a zahrají si ji hosté. Zlínští ujeli do brejku 2 na 1, který sice stačil Petr Kratochvíl dobruslit, nicméně si pomohl hákováním a jde si odsedět dvouminutový trest.

    Daniel Kinc

    Góly a asistencie: 39. Kratochvíl (Zábranský, Mikyska), 40. Čejka (Furch, Ferda), 44. Čejka (Hasoň), 57. Havlát (Horký) – 15. Gago (Procházka), 35. Gazda (Stiksa), 60. Gazda (Procházka, Václavek)


    HC Kometa Brno: Dostál (Krček) – Trnka, Slabý, Furch, Sedláček, Zábranský, Mikyska, Kabelka – Novák, Havlát, Hasoň, Gajarský, Škvrně, Čejka, Horký, Knap, Hroudný, Kratochvíl (C), Ferda.
    Berani Zlín: Šimonů (Huf) – Váňa, Prcoházka, Budil, Padrnos (C), Gazda, Kolařík – Kotek, Fryšara, Gago, Kenša, Miko, Václavek, Mikulec, Karafiát, Bainar, Strmiska, Stiksa, Horváth.

    Rozhodca: Král – Otáhal, Zedník.