Vítkovice – Krefeld 5:3 (kon.) | Pardubice – Wolfsburg 6:1 (kon.) | Salzburg – HV71 2:5 (kon.)
Lugano – Mannheim 4:3 (po pr.) | Skellefteå – Vienna 2:5 (kon.)
koniec
HC Dynamo Pardubice
6:1 (1:0, 2:0, 3:1)
Grizzlys Wolfsburg
cz Streda 07.09.2016, 18:00 • Tipsport arena • Liga majstrov • Skupina A
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Šedesát minut uplynulo! Z vítězství a vůbec první tříbodové výhry v historii ligy mistrů se může po skvělém výkonu radovat pardubické Dynamo! Wolfsburg se dnes oproti nedělnímu střetnutí prakticky k ničemu nedostal a již ve čtyřicáté minutě prohrával o tři branky. Domácí ještě do konce zápasu přidali další tři zásahy a díky jedné brance hostů se tak skóre nakonec zastavilo na hodnotě 6:1. O druhém postupujícím ze skupiny A se rozhodne v pátek v zápase Frölunda Indians – Wolfsburg Grizzlys. Z pardubické Tipsport areny se s vámi loučí dvojice komentátorů Marek Votke a Robert Novotný. Příště u onlajnu, tentokráte již v rámci české extraligy, na počtenou! (20:21:35)
     
    Konec zápasu.
     
    59:05
    Kris Foucault se už už chystal vystřelit z pravého kruhu pro vhazování, když mu na poslední chvíli puk vypíchl poctivě se vracející Petr Hubáček.
     
    58:26
    Nebezpečná dvojice Aubin-Furchner předvedla pohlednou kombinaci, která ovšem selhala v koncovce druhého jmenovaného – Top Scorera německého Wolfsburgu.
     
    58:16
    Jan Ščotka (PCE) vyloučen na dvě minuty za zdržování hry vyhozením puku.
     
    58:07
    Dynamo se hnalo dopředu ve třech hráčích, ale Filip Zadina se nešťastně dostal do útočné třetiny o vlásek dříve než kotouč a musel se tak pokračování v útočné akci vzdát.
     
    57:50
    Dotzler pálil od modré čáry, ale trefil pouze holenní chrániče Alexandre Malleta a málem z toho byl nebezpečný protiútok Dynama.
     
    57:21
    Po nepřesné rozehrávce z nitra obranného pásma Dynama odpískáno zakázané uvolnění.
     
    56:25
    Likensovu střelu zápěstím tečoval těsně před Růžičkou Gerrit Fauser, pardubický gólman se ale stihl včas přemístit.
     
    55:04
    Martin Rýgl taky prahne po gólů, jeho střela od modré by však sklidila více bodů možná u baseballových rozhodčích.
    54:33 BÁRTA - 6:1
     
    54:33
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    V pohodě hrající domácí se ale rázem vrací zpět do vedení o pět branek! MICHAL BÁRTA vybojoval kotouč v útočném pásmu a bekhendem zacílil přesně, čímž napodobil kolegu Schause v počtu gólů v dnešním utkání. Bez asistence.
    52:48 FOUCAULT - 5:1
     
    52:48
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Wolfsburgu se podařilo vstřelit alespoň čestnou branku! Brent Aubin našel na ose hřiště najetého KRISE FOUCAULTA, který se postaral o zatím jediný záporný záznam na čistém účtu Martina Růžičky. Asistence: Brent Aubin, Björn Krupp.
     
    52:26
    Mallet si svižně vyměnil kotouč se starším z bratrů Kautových Tomášem a už se chystal do zakončení, ale v přílišné rychlosti mu kotouč sklouzl z čepele.
     
    51:48
    Mulock si nádherně zpracoval puk na modré čáře, ale to už byl Karachun v útočném pásmu – ofsajd.
    50:44 RAPÁČ - 5:0
     
    50:44
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubičtí fanoušci si žádali „bůra“ a jejich prosba byla vyslyšena! Po vyhraném vhazování se do puku opřel BRANISLAV RAPÁČ a trefil se opravdu náramně – přímo do pravého horního rohu Brückmannovy brány. Asistence: Tomáš Kaut.
     
    50:41
    Ladislav Havlík se prezentoval skrytou střelou od modré čáry, puk ale skončil v lapačce Felixe Brückmanna.

    Marek Votke

    Robert Novotný

    Góly a asistencie: 5. Schaus (Sýkora, Rolinek), 28. Bárta (Tomášek), 40. Schaus (Rolinek, Sýkora), 46. Hodgman (Schaus, Ščotka), 51. Rapáč (Kaut), 55. Bárta – 53. Foucault (Aubin, Krupp)


    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Klouček) – Schaus, Ščotka, Leduc, Havlík, Rýgl, Ovčačík, Bokroš – Sýkora, Hodman, Rolinek – Zadina, Nahodil, Hubáček – Bárta, Tomášek, Klimenta – Rapáč, T. Kaut, Mallet – M. Kaut.
    Grizzlys Wolfsburg: Brückmann (Vogl) – Likens, Wurm, Sharrow, Dotzler, Dehner, Krupp – Aubin, Voakes, Fauser – Foucault, Haskins, Furchner – Weiss, Pfohl, Hoehenleitner – Dibelka, Mulock, Riefers – Karachun.

    Rozhodca: Hallin, Hribik – Hynek, Ondráček.

    Diváci: 2 085