Vítkovice – Krefeld 5:3 (kon.) | Pardubice – Wolfsburg 6:1 (kon.) | Salzburg – HV71 2:5 (kon.)
Lugano – Mannheim 4:3 (po pr.) | Skellefteå – Vienna 2:5 (kon.)
koniec
HC Dynamo Pardubice
6:1 (1:0, 2:0, 3:1)
Grizzlys Wolfsburg
cz Streda 07.09.2016, 18:00 • Tipsport arena • Liga majstrov • Skupina A
Predzápasové kurzy
Partner:
    54:33 BÁRTA - 6:1
     
    54:33
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    V pohodě hrající domácí se ale rázem vrací zpět do vedení o pět branek! MICHAL BÁRTA vybojoval kotouč v útočném pásmu a bekhendem zacílil přesně, čímž napodobil kolegu Schause v počtu gólů v dnešním utkání. Bez asistence.
    52:48 FOUCAULT - 5:1
     
    52:48
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Wolfsburgu se podařilo vstřelit alespoň čestnou branku! Brent Aubin našel na ose hřiště najetého KRISE FOUCAULTA, který se postaral o zatím jediný záporný záznam na čistém účtu Martina Růžičky. Asistence: Brent Aubin, Björn Krupp.
    50:44 RAPÁČ - 5:0
     
    50:44
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubičtí fanoušci si žádali „bůra“ a jejich prosba byla vyslyšena! Po vyhraném vhazování se do puku opřel BRANISLAV RAPÁČ a trefil se opravdu náramně – přímo do pravého horního rohu Brückmannovy brány. Asistence: Tomáš Kaut.
    45:26 HODGMAN - 4:0
     
    45:26
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tentokrát už spolupráce vyšla na jedničku! Schaus vyslal přesný pas do jízdy a JUSTIN HODGMAN pohledným blafákem do bekhendu překonal hostujícího brankáře! Asistence: Nicholas Schaus a Jan Ščotka.
    39:50 SCHAUS - 3:0
     
    39:50
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Branka opravdu platí a Pardubice si připisují další parádu! Tentokrát na trase Petr Sýkora – Tomáš Rolinek – NICHOLAS SCHAUS. Trojice hráčů vlétla do útočného pásma, kde dokonale rozložila obranu Wolfsburgu a poslední jmenovaný neměl problém zakončit, když dostal nabídku před poloodkrytou klec. Asistence: Tomáš Rolinek a Petr Sýkora.
    27:34 BÁRTA - 2:0
     
    27:34
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Jako blesk z čistého nebe udeřili domácí a dostávají se do dvoubrankového vedení! Po Tomáškově pasu se ke kotouči dostal MICHAL BÁRTA, nádherně si obhodil německého obránce a přesným příklepem pomohl paní uklízečce úklidem v pravém horním růžku. Hotová pastva pro hokejové oko! Asistence: David Tomášek.
    04:56 SCHAUS - 1:0
     
    04:56
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pár chvil po vypršení přesilovky se Pardubice přece jen dostávají do vedení! Tomáš Rolinek posunul kotouč na Petra Sýkoru, jenž ještě prodloužil trajektorii černé pryže na hůl NICHOLASE SCHAUSE a jeho velmi opatrná střela nakonec propadla hostujícímu brankáři do sítě – 1:0! Asistence: Petr Sýkora a Tomáš Rolinek.

    Marek Votke

    Robert Novotný

    Góly a asistencie: 5. Schaus (Sýkora, Rolinek), 28. Bárta (Tomášek), 40. Schaus (Rolinek, Sýkora), 46. Hodgman (Schaus, Ščotka), 51. Rapáč (Kaut), 55. Bárta – 53. Foucault (Aubin, Krupp)


    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Klouček) – Schaus, Ščotka, Leduc, Havlík, Rýgl, Ovčačík, Bokroš – Sýkora, Hodman, Rolinek – Zadina, Nahodil, Hubáček – Bárta, Tomášek, Klimenta – Rapáč, T. Kaut, Mallet – M. Kaut.
    Grizzlys Wolfsburg: Brückmann (Vogl) – Likens, Wurm, Sharrow, Dotzler, Dehner, Krupp – Aubin, Voakes, Fauser – Foucault, Haskins, Furchner – Weiss, Pfohl, Hoehenleitner – Dibelka, Mulock, Riefers – Karachun.

    Rozhodca: Hallin, Hribik – Hynek, Ondráček.

    Diváci: 2 085