Kometa Brno – Zlín 4:3 (kon.)
koniec
HC Kometa Brno
4:3 (0:1, 2:1, 2:1)
Berani Zlín
cz Streda 07.09.2016, 18:00 • DRFG Arena • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 4. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:59
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Libor Zábranský – 2 min., vražení na hrazení).
     
    56:30
    A čeká nás drama až do konce, hosté budou hrát přesilovku! Podražením se provinil Aleš Trnka, který bude nyní trnout na trestné lavici.
     
    51:40
    Přesilovka pro Brno 4 na 3! Hákováním se provinil Viktor Bainar, který si taktéž odsedí na trestné lavici dvouminutový trest.
     
    50:34
    Uvidíme hru ve čtyřech. Nejprve fauloval brněnský Hasoň, který se provinil krosčekem, a při ponechané výhodě hostů naopak fauloval vysokou holí Petr Miko. Oba borci si odsedí dvouminutové tresty.
     
    39:32
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Marek Škvrně – 2 min., hákování).
     
    38:04
    Daniel Gazda atakoval v obranné třetině rozjíždějícího se Nováka a zaslouženě si odpyká dvě minuty na trestné lavici.
     
    26:48
    Luboš Horký nyní zahákoval jednoho ze Zlínských při nápřahu a také on si odsedí dvouminutový trest za hákování.
     
    22:14
    Znovu budou mít Brňané k dispozici přesilovku 5 na 3. Potrestána byla hráčská lavice PSG Zlín za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odsedí Štěpán Fryšara.
     
    21:39
    Vyloučení v týmu PSG Zlín (Vladimír Váňa – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    17:57
    A navíc je zde další přesilovka pro PSG. Tentokrát si Kometa nepohlídali střídání, hrála v šesti a jde znovu do čtyř. Trest odpyká Dominik Knap.
     
    15:48
    Ale pozor! Brno bude mít k dispozici krátkou přesilovku 5 na 3. Vyloučen je Lukáš Horváth za hákování, který byl až příliš aktivní při napadání.
     
    14:13
    Vyloučení v týmu PSG Zlín (Petr Miko – 2 min., hákování).
     
    07:25
    Uvidíme první přesilovku zápasu a zahrají si ji hosté. Zlínští ujeli do brejku 2 na 1, který sice stačil Petr Kratochvíl dobruslit, nicméně si pomohl hákováním a jde si odsedět dvouminutový trest.

    Daniel Kinc

    Góly a asistencie: 39. Kratochvíl (Zábranský, Mikyska), 40. Čejka (Furch, Ferda), 44. Čejka (Hasoň), 57. Havlát (Horký) – 15. Gago (Procházka), 35. Gazda (Stiksa), 60. Gazda (Procházka, Václavek)


    HC Kometa Brno: Dostál (Krček) – Trnka, Slabý, Furch, Sedláček, Zábranský, Mikyska, Kabelka – Novák, Havlát, Hasoň, Gajarský, Škvrně, Čejka, Horký, Knap, Hroudný, Kratochvíl (C), Ferda.
    Berani Zlín: Šimonů (Huf) – Váňa, Prcoházka, Budil, Padrnos (C), Gazda, Kolařík – Kotek, Fryšara, Gago, Kenša, Miko, Václavek, Mikulec, Karafiát, Bainar, Strmiska, Stiksa, Horváth.

    Rozhodca: Král – Otáhal, Zedník.