Kometa Brno – Zlín 4:3 (kon.)
koniec
HC Kometa Brno
4:3 (0:1, 2:1, 2:1)
Berani Zlín
cz Streda 07.09.2016, 18:00 • DRFG Arena • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 4. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:41
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté nakonec snižují! Po přihrávce Procházky se dostal na modré k puku DANIEL GAZDA, který prudký švihem trefil naprosto přesně levou šibenici – 4:3! Asistence: Petr Procházka, Jan Václavek.
     
    56:42
    Kometa právě vstřelila branku!
    Zřejmě je rozhodnuto! Při oslabení skvěle ujel Luboš Horký, který bekhendovým pasem nabídl puk před prázdnou branku ROBERTU HAVLÁTOVI, který jemně usměrnil kotouč do odkryté části branky Zlína – 4:2! Asistence: Luboš Horký.
     
    43:28
    Kometa právě vstřelila branku!
    Obrat je dokonán! Po akci na pravé straně ujel svému strážci Jan Hasoň, který nabídl puk na druhou tyč JAKUBU ČEJKOVI, jenž v těžké pozici poslal puk do Šimonů, kterému mu kotouč propadl a ačkoliv se branka hostů posunul, puk přešel čáru již před vychýlením – 3:2! Asistence: Jan Hasoň.
     
    39:09
    Kometa právě vstřelila branku!
    No vida, je vyrovnáno! Ferda nechal rozjet obránce Furcha, který krásným pasem nabídl puk na teč JAKUBU ČEJKOVI, který umně nastavenou hokejkou usměrnil kotouč přesně pod víko – 2:2! Asistence: Michal Furch, Radim Ferda.
     
    38:44
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané se konečně dočkali a je sníženo! Na modré čáře poslal puk jeden z beků na levou stranu PATRU KRATOCHVÍLOVI, který ještě hledal před brankou Havláta, nicméně přihrávku srazil jeden z bránících hráčů a Šimonů byl na změnu směru krátký – 1:2! Asistence: Libor Zábranský, Dalimil Mikyska.
     
    34:56
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nyní už byl ale na akci Ševců krátký! Po rychlé akci na pravé straně posunul Stiksa puk do mezikruží DANIELU GAZDOVI, který z první po ledě propálil Dostála v brance Komety – 0:2! Asistence: Filip Stiksa.
     
    14:02
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! Puk po skrumáži u mantinelu vyplaval do skvělé střelecké pozice k Procházkovi, který se však v mezikruží nerozpakoval a nabídl kotouč doprava zcela volnému MICHALU GAGOVI, jenž z první po ledě propálil přesunujícího se Dostála – 0:1! Asistence: Petr Procházka.

    Daniel Kinc

    Góly a asistencie: 39. Kratochvíl (Zábranský, Mikyska), 40. Čejka (Furch, Ferda), 44. Čejka (Hasoň), 57. Havlát (Horký) – 15. Gago (Procházka), 35. Gazda (Stiksa), 60. Gazda (Procházka, Václavek)


    HC Kometa Brno: Dostál (Krček) – Trnka, Slabý, Furch, Sedláček, Zábranský, Mikyska, Kabelka – Novák, Havlát, Hasoň, Gajarský, Škvrně, Čejka, Horký, Knap, Hroudný, Kratochvíl (C), Ferda.
    Berani Zlín: Šimonů (Huf) – Váňa, Prcoházka, Budil, Padrnos (C), Gazda, Kolařík – Kotek, Fryšara, Gago, Kenša, Miko, Václavek, Mikulec, Karafiát, Bainar, Strmiska, Stiksa, Horváth.

    Rozhodca: Král – Otáhal, Zedník.