Vladivostok – Ufa 2:4 (kon.) | Chabarovsk – Metallurg Magnitogorsk 0:1 (kon.) | Novokuzneck – Nižnekamsk 1:2 (po pr.)
Novosibirsk – Čeljabinsk 3:1 (kon.) | CSKA Moskva – Soči 1:2 (kon.) | Čerepovec – Jaroslavľ 1:2 (kon.)
D. Moskva – Petrohrad 5:1 (kon.) | Novgorod – Togliatti 4:0 (kon.) | Dinamo Minsk – Kazaň 2:4 (kon.)
Riga – HC Slovan 1:2 (2:3 po s.n.) | Záhreb – Helsinki 2:4 (kon.)
koniec
Dynamo Moskva
5:1 (1:1, 2:0, 2:0)
SKA Petrohrad
cz Pondelok 04.01.2016, 15:00 • VTB Ice Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    50:25 Mat ROBINSON - 5:1
     
    50:25
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Moskva rozvlnila síť za Koskinenem popáté! Další pohlednou akci na straně domácích zakončil do prázdné branky MAT ROBINSON po křižné přihrávce Maxima Karpova. Hosté se tak dnes již podruhé přesvědčili o pravidle nedáš-dostaneš. Asistence: Maxim Karpov.
    45:03 Ivan IGUMNOV - 4:1
     
    45:03
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Tříbrankové vedení domácích je na světě! Do útočného pásma si nabruslil Ilja Šipov, počkal na vhodný okamžik a poté narýsoval nádhernou kolmici na levou stranu, kde si sjel IVAN IGUMNOV, který s přehledem trefuje odkrytou svatyni Koskinena. Asistence: Ilja Šipov.
    35:38 Mat ROBINSON - 3:1
     
    35:38
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Moskva se dokázala vymanit z tlaku a přidává třetí branku! Poté, co byli domácí pod velkým tlakem, našel poslední zbytky sil MAT ROBINSON, který kotouč vyvezl až do útočného pásma a svou střelou překonává Koskinena mezi betony. Asistence: Alexander Osipov.
    24:27 Vladimir BRJUCHVIN - 2:1
     
    24:27
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Domácí se poprvé ujímají vedení! Po pravé straně pronikl do útočného pásma Denis Kokarev, který naservíroval kotouč před prázdnou bránu a VLADIMIR BRJUCHVIN už měl pozici velmi snadnou. Asistence: Denis Kokarev, Alexej Těreščenko.
    15:20 Juuso HIETANEN - 1:1
     
    15:20
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilovou hru! Přihrávka Maxima Pestuška z pravé strany přes šířku kluziště doputovala na stranu levou, kde stál připravený JUUSO HIETANEN a ten přesilovkovou trefou propálil Koskinena. Asistence: Maxim Pestuško, Andrej Mironov.
    01:45 Dinar CHAFIZULLIN - 0:1
     
    01:45
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak to byl úvod jako hrom v podání SKA! Se střelou z pravé strany v podání DINARA CHAFIZULLINA si ještě Lazušin poradil, ale na jeho následnou dorážku již byl krátký a hosté se tak ujímají vedení v tomto zápase. Bez asistence.

    Radomír Fukala

    Góly a asistencie: 16. Hietanen (Pestuško, Mironov), 25. Brjuchvin (Kokarev, Těreščenko), 36. Robinson (Osipov), 46. Igumnov (Šipov), 51. Robinson (Karpov) – 2. Chafizullin


    Dynamo Moskva: Lazušin (Šaryčenkov) – Višněvskij, Nikulin, Mironov, Hietanen, Osipov, Robinson, Korjagin, Barancev – Brjuchvin, Těreščenko, Kokarev (A) – Fjordorov, Gorovikov (A), Pestuško – Markovin, Babenko, Cvetkov – Igumnov, Šipov, Karpov
    SKA Petrohrad: Koskinen (Šestjorkin) – Jakovlev, Bělov, Kalinin, Čudinov (A), Chafizullin, Vojnov, Judin, Kutějkin – Kovalčuk (C), Moses, Kadějkin – Gusev, Šipačjov (A), Dadonov – Koskiranta, Barabanov, Širokov – Bučněvič, Kablukov, Ketov

    Rozhodca: Jeřábek, Ravodin – Zacharenkov, Šeljanin