KHL
Novokuzneck – Omsk 3:4 (1:2 po s.n.) | Novosibirsk – Barys 5:1 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Viťaz 2:3 (kon.)
Metallurg Magnitogorsk – Petrohrad 4:5 (kon.) | Záhreb – Dinamo Minsk 3:2 (po pr.) | Čeljabinsk – D. Moskva 4:3 (po pr.)
Ufa – S.Moskva 1:2 (kon.)
koniec
Metallurg Magnitogorsk
4:5 (1:2, 0:3, 3:0)
SKA Petrohrad
cz Štvrtok 24.12.2015, 15:00 • Metallurg Ice Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    53:22
    To je velká šance pro domácí celek! Na trestnou lavici míří hostující obránce Dinar Chafizullin, který poslal na brankovišti nedovoleným způsobem k zemi Berglazova!
     
    49:26
    Uběhly tři sekundy, a máme tady další vyloučení! Jarno Koskiranta podrazil u mantinelu Sergeje Mozjakina, a Metallurg bude mít k dispozici dlouhou přesilovku pět na tři!
     
    49:24
    Hned poté byl ve středním pásmu podražen Chris Lee, a domácí celek si zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Jevgenij Arťuchin!
     
    45:58
    Petrohrad si zahraje přesilovou hru! Oskar Osala velmi agresivně bojoval o kotouč před brankou Koskinena. Finský útočník však následně trefil svou hokejkou do obličeje Šipačjova, a odchází na trestnou lavici!
     
    39:59
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Kablukov - 2 min., držení hole).
     
    18:26
    Tak teď to však udělal velmi chytře Honza Kovář, který si nabruslil do útočného pásma přes levou stranu. Hned po přejezdu modré byl však podražen Ketovem, a vybojoval pro svůj tým přesilovou hru!
     
    16:07
    Oba hlavní rozhodčí si zatím dnešní utkání musí užívat, faulů je totiž požehnáno! Hned po vypršení trestu Danise Zaripova míří na trestnou také Honza Kovář, který sekl Dadonova!
     
    14:04
    No jo, to by ale domácí obrana nesměla zapomenout na unikajícího Jevgenije Ketova, který se dostal do úniku. V zakončení mu však zabránil dotírající Zaripov. Ruský útočník však obkroužil branku, a přitom zavadil o Košečkina, a spadl. Na trestnou lavici nakonec míří Danis Zaripov!
     
    13:22
    Ruský obránce Maxim Čudinov je také zcela zaslouženě potrestán, a míří na trestnou lavici za hákování! To je velká šance pro domácí celek na srovnání stavu!
     
    06:43
    Tak hlavní rozhodčí se dnes na Štědrý den rozhodně nenudí! Konstantin Olenin posílá na trestnou lavici domácího Batyršina za podražení!
     
    04:07
    Druhým vyloučeným dnešního zápasu je Jarno Koskiranta. Finský útočník nedovoleně bránil Viktora Antipina, a odchází na trestnou lavici za sekání!
     
    01:31
    První vyloučení dnešního utkání je tady! Na trestnou lavici míří domácí Alexander Sjomin, který v rohu kluziště poslal k zemi Sergeje Širokova!

    Jan Havlovic

    Góly a asistencie: 13. Zaripov (Antipin, Kajgorodov), 51. Zaripov (Kovář, Lee), 52. Kovář (Mozjakin, Lee), 57. Mozjakin (Antipin, Kovář) – 3. Kovalčuk (Šipačjov, Dadonov), 8. Gusev (Šipačjov, Kovalčuk), 22. Moses (Kovalčuk, Kadějkin), 27. Gusev (Dadonov, Bučněvič), 31. Koskiranta (Chafizullin, Enlund)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (od 27.Zagidulin) – Lee (A), Antipin, Batyršin, Osipov, Těreščenko, Chabarov, Bereglazov – Wolski, Kovář, Mozjakin (C) – Zaripov (A), Filippi, Potěchin – Sjomin, Osala, Kajgorodov – Timkin, Kaletnik, Kosov – Platonov
    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – Jakovlev, Bělov, Kalinin, Čudin (A), Judin, Kutějkin, Chafizullin – Kovalčuk (C), Moses, Kadějkin – Gusev, Šipačjov (A), Dadonov – Enlund, Koskiranta, Širokov – Arťjuchin, Kablukov, Ketov – Bučněvič

    Rozhodca: Gašilov, Olenin – Musjur, Šikchanov