KHL
Novokuzneck – Omsk 3:4 (1:2 po s.n.) | Novosibirsk – Barys 5:1 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Viťaz 2:3 (kon.)
Metallurg Magnitogorsk – Petrohrad 4:5 (kon.) | Záhreb – Dinamo Minsk 3:2 (po pr.) | Čeljabinsk – D. Moskva 4:3 (po pr.)
Ufa – S.Moskva 1:2 (kon.)
koniec
Jugra Chanty-Mansijsk
2:3 (0:1, 2:1, 0:1)
Viťaz Moskovská oblasť
cz Štvrtok 24.12.2015, 15:00 • Arena Jugra, Chanty-Mansijsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Já se s vámi tedy loučím, dovolím si vám popřát příjemné prožití vánočních svátků a dobrou chuť ke štědrovečerní večeři. U dalších on-line přenosů nashledanou! (17:25:24)
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA V ZÁPASE

    Viťaz Moskevská oblast

    Roman Horák 0+0, 2 střely, čas na ledě 18:57
     
    Utkání je tedy u konce a tři body za vítězství 2:3 si odváží Viťaz Moskevská oblast. Do třetí třetiny šly sice týmy za vyrovnaného stavu, avšak ve 47. minutě bylo nařízeno trestné střílení ve prospěch hostů a Dmitrij Šitikov si s domácím brankářem poradil, díky čemuž si připsal vítěznou branku. V závěru to domácí sice zkusili bez brankáře, ale vyrovnání už se nedočkali.
     
    Konec zápasu.
     
    59:46
    Puk je mimo pásmo hostujícího celku a tohle už Viťaz zvládne!
     
    59:12
    Hraje se poslední minuta třetí třetiny a Jugra se ne a ne dostat do střelecké pozice, která by mohla znamenat vyrovnání.
     
    58:59
    Po oddechovém času Viťazu se domácí brankář Fokin samozřejmě nevrátil do brány a Jugra to zkouší v šesti!
     
    58:59
    Další trest pro hosty! Za vyhození puku do hlediště je vyloučen Roman Horák (CEC). Velmi nešťastný moment pro českého útočníka.
     
    58:59
    Do konce třetiny zbývá pouhých 61 vteřin a timeout si berou i hosté, kteří si před závěrem potřebují oddechnout.
     
    57:36
    Hosté v plném počtu.
     
    57:01
    Kotouč je mimo pásmo Viťazu a hostující tým bude brzy v plné síle.
     
    56:24
    Jenže přesilové hry Jugry jsou dnes doslova tragické a ani tentokrát se domácím nedaří obsadit útočné pásmo, natož si vytvořit střeleckou pozici.
     
    55:36
    Domácí trenér cítí při vyloučení hostujícího Kostromitina šanci a bere si oddechový čas.
     
    55:36
    Velká šance na vyrovnání! Za sekání je potrestán hostující Denis Kostromitin (CEC), který tak na dvě minuty oslabuje Viťaz.
     
    55:11
    Domácí se stále drží v útočné pásmu, nicméně k nebezpečnějšímu zakončení se ne a ne dostat.
     
    54:32
    Ofenzivní akce domácí Jugry skončila neúspěchem. Blíží se posledních pět minut třetí třetiny a Chanty-Mansijsk na svém ledě stále prohrává.
     
    53:19
    Opět musel zasahovat Vladislav Fokin. Tentokrát se však nejednalo o nikterak složitou situaci a s pokusem Koroljova si domácí brankář v pohodě poradil.
     
    52:43
    Hostující Vyglazov mohl Viťaz přiblížit k vítězství, avšak ani přes tři nebezpečné pokusy o dorážku puk za záda Fokina nedostal!
     
    51:08
    Pavel Medvěděv z pravé strany nahodil puk na bránu, nicméně jeho pokus nakonec skončil vysoko nad bránou, kterou chrání gólman Viťazu.

    Lukáš Podleśny

    Góly a asistencie: 28. Panov (Bortnikov, Taratuchin), 39. Sitnikov (Želdakov) – 9. Makejev (Berdjukov, Afinogenov), 31. Abdullin (Vyglazov, Šitikov), 47. Šitikov (t.s.)


    Jugra Chanty-Mansijsk: Fokin (Gelašvili) – Mamkin, Želdakov, Seleznjov, Djakov, Antonov, Ugolnikov, Chvostov – Panov, Gorbunov, Bortnikov – Medveděv, Taratuchin, Buljanskij – Lapenkov, Rasskazov, Varfolomejev – Sitnikov, Ankudinov, Beljajev – Orlov
    Viťaz Moskovská oblasť: Sätteri (Saprykin) – Kostromitin, Berdjukov, Davydov, Lukin, Ježov, Golovkov, Viksna, Vaščenko – Makejev, Horák, Afinogenov – Soloduchin, Kokšarov, Koroljov – Šitikov, Abdullin, Vyglazov – Musatov, Šibajev, Drugov

    Rozhodca: Alexej Ravodin, Vladislav Kiseljov – Alexander Sadovnikov, Ivan Sazonov