KHL
Novokuzneck – Omsk 3:4 (1:2 po s.n.) | Novosibirsk – Barys 5:1 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Viťaz 2:3 (kon.)
Metallurg Magnitogorsk – Petrohrad 4:5 (kon.) | Záhreb – Dinamo Minsk 3:2 (po pr.) | Čeljabinsk – D. Moskva 4:3 (po pr.)
Ufa – S.Moskva 1:2 (kon.)
koniec
Jugra Chanty-Mansijsk
2:3 (0:1, 2:1, 0:1)
Viťaz Moskovská oblasť
cz Štvrtok 24.12.2015, 15:00 • Arena Jugra, Chanty-Mansijsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:59
    Po oddechovém času Viťazu se domácí brankář Fokin samozřejmě nevrátil do brány a Jugra to zkouší v šesti!
     
    58:59
    Další trest pro hosty! Za vyhození puku do hlediště je vyloučen Roman Horák (CEC). Velmi nešťastný moment pro českého útočníka.
     
    55:36
    Domácí trenér cítí při vyloučení hostujícího Kostromitina šanci a bere si oddechový čas.
     
    55:36
    Velká šance na vyrovnání! Za sekání je potrestán hostující Denis Kostromitin (CEC), který tak na dvě minuty oslabuje Viťaz.
     
    52:43
    Hostující Vyglazov mohl Viťaz přiblížit k vítězství, avšak ani přes tři nebezpečné pokusy o dorážku puk za záda Fokina nedostal!
     
    49:43
    Velký závar před bránou Viťazu! Výborně chytající Harri Sätteri se štěstím odolal a drží svůj celek ve vedení. Finský gólman má v této sezóně opravdu skvělou formu.
     
    46:50
    Viťaz právě vstřelil branku!
    DMITRIJ ŠITIKOV si s nařízeným trestným střílením poradil skvěle a dostává Viťaz Moskevská oblast znovu do vedení. Uvidíme, jak zareaguje Jugra, která tak musí potřetí v dnešním zápase dotahovat náskok soupeře.
     
    46:50
    Tak pozor po faulu Alexander Ugolnikova bylo nařízeno trestné střílení! Velkou šanci k navrácení vedení Viťazu bude mít Dmitrij Šitikov!
     
    43:42
    Aktivní Varfolomejev obdržel skvělou přihrávku od Lapenkova a rázem se zjevil ve velké šanci. Ani toto zakončení domácího útočníka však k překonání Sätteriho nevedlo.
     
    38:56
    Jugra právě vstřelila branku!
    Tak přeci jenom je v závěru druhé třetiny vyrovnáno. Čtyři vteřiny před začátkem poslední minuty druhé části dává kýžený gól na 2:2 VITALIJ SITNIKOV. Skvělou práci před tímto zásahem předvedl Želdakov, který má na gólu velkou zásluhu. Asistence: Grigorij Želdakov
     
    31:40
    Přichází šance na opětovné vyrovnání. Za nebezpečný faul kolenem je totiž potrestán Maxim Afingenov (CEC), který může být rád, že obdržel pouze dvouminutový trest.
     
    30:09
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Hosté si na začátku 31. minuty berou vedení zpět. Nikita Vyglazov připravil výbornou střeleckou pozici pro DENISE ABDULLINA a ten se nemýlil. Záhy po vyrovnání se tak Jugra musí snažit znovu pouze o vyrovnání. Asistence: Nikita Vyglazov, Dmitrij Šitikov
     
    27:53
    Jugra právě vstřelila branku!
    Domácím se v posledních chvílích přeci jenom podařilo přehrát svého soupeře a rázem je vyrovnáno! Vyrovnávací zásah si na své konto připisuje KONSTANTIN PANOV, který obdržel výbornou přihrávku od Bortnikova a poté konečně našel skulinu ve výstroji Harriho Sätteriho. Asistence: Igor Bortnikov, Andrej Taratuchin
     
    22:43
    Domácí celek bude mít k dispozici přesilovou hru. Za podražení si jde na trestnou lavici odpočinout Dmitrij Kostromitin (CEC).
     
    16:59
    Nebezpečnou střelu si v závěru 17. minuty připsal Pavel Medvěděv. Opravdu velmi dobrá střela pravého křídla druhého útoku narazila na finskou zeď v bráně Viťazu.
     
    08:47
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Zničehonic se ale hostující celek ujímá vedení! Elitní formace Viťazu se dokázala usadit v útočném pásmu a po kombinaci mezi Afinogenovem a Berdjukovem se prosadil ALEXEJ MAKEJEV, který tak otevírá skóre dnešního zápasu. Asistence: Georgij Berdjukov, Maxim Afinogenov
     
    04:05
    Máme tady první vyloučení zápasu. Na trestnou lavici usedá Nikita Vyglazov (CEC), který se provinil podražením.

    Lukáš Podleśny

    Góly a asistencie: 28. Panov (Bortnikov, Taratuchin), 39. Sitnikov (Želdakov) – 9. Makejev (Berdjukov, Afinogenov), 31. Abdullin (Vyglazov, Šitikov), 47. Šitikov (t.s.)


    Jugra Chanty-Mansijsk: Fokin (Gelašvili) – Mamkin, Želdakov, Seleznjov, Djakov, Antonov, Ugolnikov, Chvostov – Panov, Gorbunov, Bortnikov – Medveděv, Taratuchin, Buljanskij – Lapenkov, Rasskazov, Varfolomejev – Sitnikov, Ankudinov, Beljajev – Orlov
    Viťaz Moskovská oblasť: Sätteri (Saprykin) – Kostromitin, Berdjukov, Davydov, Lukin, Ježov, Golovkov, Viksna, Vaščenko – Makejev, Horák, Afinogenov – Soloduchin, Kokšarov, Koroljov – Šitikov, Abdullin, Vyglazov – Musatov, Šibajev, Drugov

    Rozhodca: Alexej Ravodin, Vladislav Kiseljov – Alexander Sadovnikov, Ivan Sazonov