Podbrezová – Zlaté Moravce 0:2 (kon.) | Slovan Bratislava – B. Bystrica 1:0 (kon.) | Trenčín – Myjava 3:1 (kon.)
koniec
AS Trenčín
3:1 (1:1)
Spartak Myjava
Sobota 16.05.2015, 19:00 • Mestský štadión - Na Sihoti • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    90
    Koolwijk pohotovo prehodil obrancu a vyslal do útoku Madua, ktorý sa rútil do šestnástky, ale zbytočne sa snažil prihrávať.
     
    86
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Matúš Bero, prichádza Peter Kleščík.
     
    84
    Daniel zamotal hlavy Trenčanom na pravej strane, po prieniku do šestnástky posunul do tandemu Kuzmovi, ale jeho gólovú strelu zastavil obranca Rundič.
     
    83
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Jairo de Macedo da Silva, prichádza Karol Mondek.
     
    78
    Trenčín dal gól!
    Prvý dotyk s loptou premenil na gól RYAN KOOLWIJK. Postavil si loptu na priamy kop a zavesil do pravého horného rohu ponad múr.
     
    77
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Ibrahim Rabiu, prichádza Ryan Koolwijk.
     
    76
    Bero obskakoval Častulína, prísna žltá karta pre hosťujúceho obrancu. Tretí priamy kop z hranice zhruba 20 metrov pre AS.
     
    69
    Bero sa šikovne uvoľnil a potiahol loptu do šestnástky, tam sa zbavil obrancu, ale Kessel mu loptu vzal a zakočnil sám v dobrej pozícii. Solnička dobre vyrazil strelu, ktorá mierila do stredu brány.
     
    66
    Trenčania nakoniec mohli využiť roh. Zahrali ho na zadnú žrď, kde boli dvaja Trenčania. Guba by zakončoval do prázdnej brány, ale priplietol sa k nemu Madu a tým ho pomýlil.
     
    66
    Rundič trafil hráčov v múre a od nich sa lopta odrazila na roh. /o rozohraí na krátko sa do lopty oprel spoza šestnástky Čogley a Solnička výborne vytlačil na roh.
     
    64
    Marček stiahol rukami prenikajúceho Bera pred šestnástkou, rozhodca faul pískol, ale bál sa ukázať hosťujúcemu kapitánovi druhú žltú.
     
    55
    Trenčín dal gól!
    Hostia nedôrazne odvracali loptu z vlastnej šestnástky, zabojoval o ňu JAIRO DE MACEDO DA SILVA, po zisku lopty z uhla vystrelil a prekonal Solničku.
     
    45+1
    Rozhodca opäť pískal zle, keď hostia dostali štandardku z pravej strany. Pekár ju zahral dobre a pred Šemrincom chýbalo Kuzmovi pár centimetrov, aby sa hostia opäť radovali.
     
    40
    Po rohu ďaľšia tutovka pre hostí. Na zadnej žrdi lopta padla pred úplne voľného Častulína, ten pohotovo, no nepresne zakončil.
     
    39
    Madu prehral súboj s Pekárom a už mohli Myjavčania viesť. Pekár z pravej strany poslal technickú strelu na bránu a Šemrinec musel loptu špičkami prstov vyškriabal nad brvno.
     
    37
    Myjava dala gól!
    Hostia vyrovnávajú. Po centri do šetnástky neustrážil Jairo TOMÁŠA MARČEKA, ktorý hlavou presne trafil loptu k žrdi.
     
    34
    Repete pre brazílskeho útočníka, tentoraz mieril dobre, ale nedôrazná hlavička z miesta dala vyniknúť Solničkovi, ktorý si pripisuje prvý zákrok.
     
    32
    Marček dosť surovo sfauloval v strede poľa a zaslúžene videl kartu. Je to zrejme aj odraz frustrácie hostí po penaltovej stiuácii.
     
    29
    Trenčín dal gól!
    Autorom gólu z pokutového kopu je MILAN RUNDIČ..
     
    28
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Denis Švec, prichádza Peter Solnička.
     
    26
    Bero sa rútil sám na brankára Urminského, ktorý zaspal a neskoro vybehol proti nemu, loptu trenčiansky hráč nakopol do brankára a potom cez neho prepadol. Ťažko to posúdiť vôbec ako faul, ale dať dokonca penaltu a červenú kartu? To je nepríjemná situácia pre Myjavu.
     
    26
    Brankár Myjavy videl červenú kartu. Veľmi prísnu až nespravodlivú!
     
    20
    Guba získal bojovnosťou loptu pri ľavej čiare a sám sa za ňou rútil, rovnako vyštartoval z brány Urminský. Brankár Myjavy bol pri lopte včas, aby zablokoval Gubovu koncovku.
     
    11
    Tutovka Myjavy. Po rohovom kope hlavičkoval spoza päťky Kuzma, ale Šemrinec výborne zasiahol na bránkovej čiare.
     
    9
    Rabiu poslal loptu do ohňa, kde ju spracoval Bero, dva strelecké pokusy Trenčanov boli následne zblokované, AS dostal loptu aj do brány, ale po postavení mimo hry, takže zbytočná radosť publika.

    Marián Vychovalý


    Hľadáme spravodajcu pre tím Spartak Myjava. Viac informácií tu.

    Góly: 29. Rundič (pen.), 55. de Macedo da Silva, 78. Koolwijk – 37. Marček

    Karty:   32. Marček (MYJ), 76. Častulín (MYJ)   26. Urminský (MYJ)


    AS Trenčín: Šemrinec – Rodriguez da Silva, Rundič, Madu, Čögley – Rabiu (77. Koolwijk), Lobotka, Bero (86. Kleščík) – Guba, de Macedo da Silva (83. Mondek), van Kessel.
    Náhradníci: Vozár – Skovajsa, Koolwijk, Mondek, Jančo, Vlček, Kleščík.

    Spartak Myjava: Urminský – Jánošík, Švec (28. Solnička), Častulín – Pekár, Kolár, Ciprys, Bílovský, Marček, Daniel – Kuzma.
    Náhradníci: Solnička – Múdry, Kastelovič, Beňo, Ferenčič, Peňaška, Janco.

    Rozhodca: Michlian – Slyško, Tomčík

    Diváci: 2912