Crystal Palace – QPR 3:1 (kon.) | Arsenal – West Ham 3:0 (kon.) | Leicester – Hull City 0:0 (kon.)
Sunderland – Aston Villa 0:4 (kon.) | West Bromwich – Stoke City 1:0 (kon.) | Burnley – Manchester City 1:0 (kon.)
koniec
Leicester City
0:0 (0:0)
Hull City AFC
Sobota 14.03.2015, 16:00 • King Power Stadium (Leicester) • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    Nepodarená sezóna Leicestru City zaznamenáva na ceste späť do Championship ďalší míľnik. Foxes dnes boli aktívnejším tímom, no v závere stretnutia im nepomohla ani dvadsaťminútová presilovka. Líšky získavajú len druhý bod z 21 možných. Na poslednej priečke zostávajú pri sedembodovej strate na Sunderland, ktorý vo vzájomnom súboji preskočila Aston Villa. Clarets sa zároveň doťahujú na pätnásty Hull, ktorý má v záchranárskom boji už len tri body k dobru. (01:46:36)

     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Domáci i na začiatku trojminútového nadstavenia márne dobýjajú svätyňu Allana McGregora. Tigre sa vzorovo bijú o remízový bod.
     
    89
    Striedajúci Abel Hernández sa po šikovne rozohratom voľnom kope dostal k zakončeniu, no Mark Schwarzer jeho prízemný pokus kryl.
     
    87
    David Nugent zahadzuje obrovskú príležitosť domáceho mužstva na tri body. Po výbornom Vardyho centri mieril len tesne mimo.
     
    85
    Žltú kartu dostáva N´Doye (Hull City AFC).
     
    84
    Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza G. Ramírez, prichádza A. Hernández.
     
    82
    Riyad Mahrez mohol byť znovu hrdinom, keď sa po pravej strane pretiahol až k zakončeniu, no Schwarzera na bližšej žrdi neprestrelil.

     
    80
    Držanie lopty je desať minúť pred koncom hry vzácne vyrovnané. V streleckých pokusoch sú aktívnejší hostia.
     
    78
    Steve Bruce pripravil dvojité striedanie. Hraciu plochu opúšťa duo Nikica Jelavič a Andrew Robertson. Nahrádza ich írska dvojička Meyler a Quinn.
     
    77
    Ullou na ľavej strane šestnástky prestrčil loptu na Jamieho Vardyho, no anglický útočník sa už cez Brucea do šance nepretlačil.
     
    76
    Nigel Pearson pripravil druhé striedanie. Na trávniku sa obmenia dvaja bývalý hráči Manchestru United. De Laeta nahrádza podstatne ofenzívnejší Tom Lawrence.
     
    74
    Jeff Schlupp s ďalšou zaujímavou koncovkou z hranice šestnástky, no i tento raz jeho pokus neprešiel na Marka Schwarzera.
     
    72
    Foxes mohli okamžite streliť možno rozhodujúci gól dnešného poobedia. Voľný kop rozohral Matty James šikovne na hranicu šestnástky, odkiaľ sa húštinu tiel snažil prestreliť Jeff Schlupp. Ghanský full-back pálil prudko krížom cez šestnástku, no jeho bombu zastavila až posledná inštancia pred gólmanom McGregorom, ktorou bol Schluppov spoluhráč Leonardo Ulloa, ktorý možno vytiahol loptu z bránky! Po odraze sa už nepresadil ani Esteban Cambiasso, ktorý mieril len vysoko nad bránku hostí.
     
    71
    Čo viacej už Leicester City chce? Dvadsať minút pred koncom existenčného zápasu sa Líšky dostávajú k presilovke! Tom Huddlestone na pravej strane šestnástky podrazil nohy rozbehnutého Vardyho, Jon Moss ani na okamžik nezaváhal. Teraz alebo nikdy pre Líšky, ktoré nutne potrebujú zmazať sedembodovú stratu na záchranu.
     
    70
    S ohľadom na blížiaci sa program, Leicester potrebuje tri body podstatne viacej. Hull by dnes mohla stačiť i deľba bodov.

    Erik Farkaš

    Góly:

    Karty:   14. Huddlestone (HLL), 45. Robertson (HLL), 66. M. Dawson (HLL), 68. A. Bruce (HLL), 85. N´Doye (HLL)   71. Huddlestone (HLL)


    Leicester City: Schwarzer – De Laet, Morgan (C), Upson, Huth, Schlupp – Mahrez, M. James, Cambiasso, Vardy – Kramarič
    Náhradníci: Schmeichel – Drinkwater, A. King, T. Lawrence, Ulloa, Wasilewski, Nugent
    Manažér: Nigel Pearson (ENG)

    Hull City AFC: McGregor – A. Bruce, McShane, M. Dawson (C) – Elmohamady, G. Ramírez, Livermore, Huddlestone, Robertson – N´Doye, Jelavič
    Náhradníci: Harper – Figueroa, C. Davies, Meyler, A. Hernández, Aluko, Quinn
    Manažér: Steve Bruce (ENG)

    Rozhodca: Jon Moss – L. Betts, E. Smart – C. Pawson