Sociedad – Sevilla 4:3 (kon.) | Bilbao – Rayo Vallecano 1:0 (kon.) | Villarreal – Eibar 1:0 (kon.)
Elche – Real Madrid 0:2 (kon.)
koniec
Real Sociedad San Sebastian
4:3 (1:1)
FC Sevilla
Nedeľa 22.02.2015, 12:00 • Estadio Municipal de Anoeta • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
    Xabi PRIETO - 4:3
     
    90+1
    Real Sociedad San Sebastian dal gól! Tak toto je záver ako hrom! Po rohovom kope sa k hlavičke dostal XABI PRIETO, na ktorého zakončenie bol Sergio Rico prikrátky a kandidát na hrdinu zápasu je zrejme jasný.
    Alejandro ARRIBAS - 3:3
     
    82
    Real Sociedad San Sebastian dal gól! Po rohovom kope nastal v šestnástke súpera chaos, viaceré strely domácich hráčov boli zablokované, no tú poslednú si nešťastne sám do brány zrazil ALEJANDRO ARRIBAS a je tak opäť vyrovnané!
    Kevin GAMEIRO - 2:3
     
    78
    Sevilla dala gól! K lopte sa postavil KEVIN GAMEIRO, ktorý to mieril k pravej tyči. Brankár Rulli jeho úmysel vystihol, no loptu aj tak nedokázal zachytiť.
    Carlos BACCA - 2:2
     
    68
    Sevilla dala gól! Sevilla získala priamy kop, na prudký center pred bránou zareagoval jedine CARLOS BACCA, ktorý prudkou hlavičkou opäť vyrovnáva skóre.
    Xabi PRIETO - 2:1
     
    48
    Real Sociedad San Sebastian dal gól! Loptu si na biely bod postavil XABI PRIETO a prudkou strelou do stredu brány znova posiela svoj tím do vedenia.
    Timothée KOLODZIEJCZAK - 1:1
     
    43
    Sevilla dala gól! Center Gerarda Deulofeua bol mierený k bližšej tyči, tam hlavou loptu predĺžil TIMOTHEÉ KOLODZIEJCZAK a tú si následne brankár Rulli sám zrazil do siete. Pred koncom prvého polčasu je tak opäť vyrovnané!
    Imanol AGIRRETXE - 1:0
     
    16
    Real Sociedad San Sebastian dal gól! Xabi Prieto na krídle vysunul Canalesa, ktorý mäkučkým centrom našiel v šestnástke IMANOLA AGIRRETXEHO, ktorého nedokázal pokryť Alejandro Arribas a tak domáci útočník strieľa prvý gól dnešného zápasu.

    Andrej Marienka

    Góly: 16. Agirretxe, 48. Prieto (pen.), 82. Arribas (vla.), 90+1. Prieto – 43. Kolodziejczak, 68. Bacca, 78. Gameiro

    Karty:   12. Bella (RSC), 53. Prieto (RSC), 77. Martínez (RSC), 89. Granero (RSC), 90+2. Rulli (RSC) – 47. Trémoulinas (SEV), 80. Carriço (SEV)


    Real Sociedad San Sebastian: Rulli – De La Bella, Íñigo Martínez, Ansotegi, Joseba Zaldúa – Granero, Rubén Pardo – Castro, Canales, Xabi Prieto – Agirretxe
    Náhradníci: Zubikarai – Dani Estrada, Alain Oiartzun, Bergara, Pablo Hervías, Finnbogason, Aritz Elustondo

    FC Sevilla: Sergio Rico – Trémoulinas, Kolodziejczak, Alejandro Arribas, Diogo Figueiras – Daniel Carriço, Iborra – Gerard Deulofeu, Banega, Aleix Vidal – Bacca
    Náhradníci: Barbosa – Denis Suárez, Luismi Sánchez, Gameiro, Vitolo, Fernando Navarro, José Antonio Reyes

    Rozhodca: Fernando Teixeira – Victoriano Díaz, Manuel Torre