Empoli – Chievo 3:0 (kon.) | AC Miláno – Cesena 2:0 (kon.) | Lazio – Palermo 2:1 (kon.)
Hellas Verona – AS Rím 1:1 (kon.) | Fiorentina – Turín 1:1 (kon.)
koniec
Lazio Rím
2:1 (1:1)
US Palermo
Nedeľa 22.02.2015, 15:00 • Stadio Olimpico, Rím • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    V priebehu druhého polčasu sa napokon podarilo v priebehu 78. minúty streliť víťazný gól Candrevovi. Okrem toho bol druhý polčas často popretkávaný faulami, žltými kartami. Najmä v nadstavenom čase, kedy sa ich udelili dve a aj jedna červená!

    S konštatovaním, že Lazio zvíťazilo 2:1 a získava tri body sa s Vami lúčim. Prajem príjemný zvyšok dňa. (16:54:32)
     
    90+6
    Koniec zápasu.
     
    90+5
    A hra sa nám k záveru poriadne vyostruje! Edgar Barreto škaredo a naozaj nešportovo vybehol na Bardeho Keitu, za čo mu hlavný rozhodca udelil druhú žltú kartu v tomto zápase, čo znamená okamžité vylúčenie!
     
    90+4
    Žltou kartou potrestaný je Rispoli, ktorý sa previnil faulom proti Keitovi.
     
    90+3
    Hosťujúci futbalisti majú k dispozícii necelých šesť minút, a tak ešte cítia miernu šancu na zisk aspoň jedného bodu, no defenzíva Lazia práve v týchto chvíľach už nedáva veľa nádejí.
     
    90+2
    Napomínaný je kapitán Palerma Barreto, ktorý sklzom nepríjemne zastavil domáceho Radua.
     
    90+2
    Vo vzdušnom súboji hosťujúci González nepríjemne rukou alebo lakťom zasiahol Mauriho. Lazio má k dispozícii rozohrávku zo stredu poľa.
     
    90+1
    Rozhodcovia nadstavujú šesť minút!
     
    90
    Hostia podnikli rýchly útok, z ľavej strany centroval smerom do šestnástky Daprela, nikto však pri vzdialenejšej žrdi nebol pripravený.
     
    88
    Obranca Lazia a brazílsky stopér Mauricio je momentálne ošetrovaný skupinou zdravotníkov, napokon bude pokračovať v hre.
     
    87
    Balde Keita sa chcel na ľavej strane za šestnástkou uvoľniť, cez protihráča Terziho sa mu to však nepodarilo uskutočniť.
     
    86
    Spoza šestnástky sa ku streleckému pokusu dostal domáci Cavanda, jeho prízemná strela však výraznejšie neohrozila Sorrentina.
     
    85
    Striedanie v tíme US Palermo: z ihriska odchádza Morganella, prichádza Rispoli.
     
    84
    Futbalisti Lazia Rím však bezpečne ubránili tento pokus hosťujúcich hráčov a aktuálne sa už schyľujú k ťažkému záverečnému bráneniu v maximálnom počte.
     
    83
    Hráči Palerma budú mať momentálne k dispozícii štandardku, pri lopte už diskutuje Barreto spoločne s Daprelom.
     
    82
    Tak napokon aj takéto situácie sa vo futbale stávajú. Zranený Candreva, ktorý si to zapríčinil svojou nerozvážnosťou pri oslave gólu je vystriedaný a na jeho miesto prichádza Onazi.
     
    81
    A momentálne sme sa dozvedli, že toto mierne zranenie sa stalo pri oslave gólu. Candreva si to namieril ku tribúne a pošmykol sa pred železným plotom, do ktorého následne s kolenom narazil.
     
    80
    Strelec vedúceho gólu je však momentálne v kŕčoch na trávniku, hlavný rozhodca privolal aj lekársky tím, aby mu pomohli späť na nohy.
    CANDREVA - 2:1

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly: 33. Mauri, 78. Candreva – 26. Dybala

    Karty:   36. Parolo (LAZ), 61. Radu (LAZ), 63. Mauricio (LAZ) – 23. Quaison (PLM), 60. Jajalo (PLM), 90+2. Barreto (PLM), 90+4. Rispoli (PLM)   90+5. Barreto (PLM)


    Lazio Rím: Marchetti – Cavanda, de Vrij, Mauricio, Radu – Cataldi, Biglia, Parolo – Candreva, Klose, Mauri ("C")
    Náhradníci: Berisha – Braafhied, Cana, Ederson, B. Keita, Ledesma, Novaretti, Onazi, Perea, Strakosha

    US Palermo: Sorrentino – Terzi, González, Andelković – Morganella, Quaison, Jajalo, Barreto ("C"), Lazaar – Vázquez – Dybala
    Náhradníci: Ujkani – Belotti, Bentivegna, Daprela, Della Rocca, Emerson, Čočev, Milanović, Ortiz, Rispoli, J. Silva, Vitiello

    Rozhodca: Di Bello – Posado, Marzaloni