Sociedad – Sevilla 4:3 (kon.) | Bilbao – Rayo Vallecano 1:0 (kon.) | Villarreal – Eibar 1:0 (kon.)
Elche – Real Madrid 0:2 (kon.)
koniec
Real Sociedad San Sebastian
4:3 (1:1)
FC Sevilla
Nedeľa 22.02.2015, 12:00 • Estadio Municipal de Anoeta • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 12:00.
     
    Pekné nedeľné poludnie Vám prajem a vítam Vás pri zápase 24. kola najvyššej španielskej Primera División. V dnešnom zápase proti sebe nastúpia Real Sociedad San Sebastian a FC Sevilla.

    Real Sociedad San Sebastian

    Dnešnému domácemu tímu momentálne patrí 12. miesto v tabuľke so ziskom 24 bodov. Rovnaký počet bodov, no horšie skóre majú aj Bilbao a Deportivo de La Coruña. Tabuľka je v tejto časti veľmi vyrovnaná, nakoľko len jeden bod na tieto tímy stráca ďalšia trojica mužstiev, konkrétne sa jedná o Getafe, Almeríu a Elche. Naopak, na Rayo Vallecano stráca Real Sociedad dva body, na Eibar sú to tri body. Toto postavenie v tabuľke majú za následok najmä nevydarené zápasy z posledných kôl, keďže z piatich posledných zápasov sa hráči z víťazstva tešili iba raz a to v domácom zápase proti Eibaru. Ďalšie dva zápasy (proti Celte de Vigo a Almerii) sa skončili remízou a dvakrát hráči ťahali za kratší koniec a nezískali ani bod. Bolo to v dueloch proti Rayu Vallecano a Realu Madrid. Dnešný domáci tím trápia viaceré zranenia, pre ktoré by dnes nemali nastúpiť Mikel González, Vela, Carlos Martínez ani Yuri.

    FC Sevilla

    Sevilla si aj napriek nie najlepšej forme stále drží 5. miesto v tabuľke a tak zostáva v boji o účasť v niektorej z európskych súťaží. So 45 bodmi stráca na 4. Valenciu iba 2 body. Naopak Villarreal zkroji bodové manko iba na 4 body. Ako už bolo spomenuté, ani Seville veci v poslednej nevychádzajú tak ako by mali. Z posledných piatich kôl hráči získali iba 6 bodov za víťazstvá proti Espanyolu a Córdobe. Naopak, proti Valencii, Realu Madrid a Getafe nezískali na súperových ihriskách ani len bod. Aj tím hostí trápi rozsiahla maródka, pre rôzne zranenia dnes pravdepodobne nenastúpia Coke, Iago Aspas, M'Bia, Beto, Gameiro, Trémoulinas a Cristóforo. Do hry takisto určite nezasiahne Krychowiak, ktorý videl v minulom zápase proti Córdobe červenú kartu.
     
    História vzájomných zápasov:

    Sevilla 1-0 Real Sociedad
    Sevilla 1-0 Real Sociedad
    Real Sociedad 1-1 Sevilla
    Sevilla 1-2 Real Sociedad
    Real Sociedad 2-1 Sevilla
     
    Úvodné zostavy:

    Real Sociedad San Sebastian: Rulli – De La Bella, Íñigo Martínez, Ansotegi, Joseba Zaldúa – Granero, Rubén Pardo – Castro, Canales, Xabi Prieto – Agirretxe
    Náhradníci: Zubikarai – Dani Estrada, Alain Oiartzun, Bergara, Pablo Hervías, Finnbogason, Aritz Elustondo

    FC Sevilla: Sergio Rico – Trémoulinas, Kolodziejczak, Alejandro Arribas, Diogo Figueiras – Daniel Carriço, Iborra – Gerard Deulofeu, Banega, Aleix Vidal – Bacca
    Náhradníci: Barbosa – Denis Suárez, Luismi Sánchez, Gameiro, Vitolo, Fernando Navarro, José Antonio Reyes

    Rozhodca: Fernando Teixeira – Victoriano Díaz, Manuel Torre.

     
    Hráči oboch tímov sa už nachádzajú na hracej ploche, domáci celok dnes bude hrať v tradičných modro-bielych pruhovaných dresoch, zatiaľ čo hostia nastúpia v červenom.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Úvodnej rozohrávky sa zhostili domáci hráči, svoju prvú útočnú akciu budú štartovať až od svojho vlastného brankára, kam ich súper vytlačil.
     
    2
    Zatiaľ je to z domácej strany veľmi opatrné, hráči sa nikam bezhlavo nehrnú, skôr volia postupný prechod vpred.
     
    3
    Na ľavom krídle pekne zakombinovali Castro a Xabi Prieto, center druhého menovaného bol zrazený iba na vhadzovanie pre Real Sociedad.
     
    4
    Vysokú loptu si následne postrážil brankár Sergio Rico, ktorý ju uchmatol skôr, ako mohol Agirretxe zakončiť hlavou.
     
    5
    Domáci tím to skúšal dlhou prihrávkou za obranné línie Sevilly, Xabi Prieto ale loptu nedobehol a tá znova skončila iba v rukaviciach brankára hostí.
     
    6
    Na opačnej strane to individuálne skúsil Bacca, tomu sa podarilo preštrikovať sa cez dvojicu obrancov, na toho tretieho však už nestačil a lopta mu ušla za čiaru.
     
    7
    Po pravom krídle akciu nádejne potiahol Gerard Deulofeu, ktorý sa snažil o prudkú prihrávku pred bránu. V tom mu za cenu rohového kopu zabránil dobre postavený De La Bella.
     
    8
    Lopta z rohového kopu preletela okolo Daniela Carriça i Baccu, nanešťastie pre hostí ani jeden z nich ju nedokázal usmerniť do brány. Lopta sa napokon odrazila od jedného z domácich hráčov za čiaru, takže nasledovať bude ďalší roh pre Sevillu.
     
    9
    Z tohto rohového kopu žiadne nebezpečenstvo vzniknúť nemohlo, pretože vysoký center skončil na vrchnej sieti domácej brány.
     
    10
    Zakrátko na to však nasledoval ďalší rohový kop pre Sevillu, po tom ako ďalekonosný pokus Baccu tečoval jeden z domácich obrancov. Rohový kop aj tentoraz skončil iba na vrchnej sieti.
     
    11
    Veľmi peknou akciou sa prezentoval tím hostí, Gerard Deulofeu z pravého krídle posielal center pred domácu bránu, tam pred Baccom výborne zasiahol Íñigo Martínez. Loptu následne zaľahol Rulli.
     
    12
    Na opačnej strane zahrával domáci tím priamy kop, z ktorého ale hrozilo nebezpečenstvo v podobe kontry Sevilly. Tú za cenu faulu na Banegu zastavil De La Bella. Rozhodca mu navyše ukazuje žltú kartu.
     
    13
    Sevilla začína byť čoraz aktívnejšia, Bacca to opäť skúšal samostatne, podarilo sa mu dostať až do šestnástky súpera, tam mu ale v zakončení zabránil dobrý zákrok Zaldúu.
     
    14
    Zahanbiť sa nechcú nechať ani domáci hráči, Castro strieľanou prihrávkou vysúval Agirretxeho, ktorý bol ale tiesnený dvojicou obrancov.
     
    15
    Hra je prerušená, Banega totiž trafil lakťom do tváre De La Bellu, ktorý ho ale predtým mierne potiahol za dres. Rozhodca tak kartu nevyťahuje.
     
    16
    Real Sociedad San Sebastian dal gól! Xabi Prieto na krídle vysunul Canalesa, ktorý mäkučkým centrom našiel v šestnástke IMANOLA AGIRRETXEHO, ktorého nedokázal pokryť Alejandro Arribas a tak domáci útočník strieľa prvý gól dnešného zápasu.
    Imanol AGIRRETXE - 1:0
     
    18
    Hostia sa okamžite snažili o vyrovnanie, ďalekonosný center dokázal na zakončenie hlavou zužitkovať Diogo Figueiras, jeho hlavička z ťažkého uhla len tesne minula vzdialenejšiu tyč.
     
    19
    Sevilla je čoraz aktívnejšia, z hranice šestnástky to skúšal Daniel Carriço, mal to však na slabšiu nohu a tak s jeho pokusom nemal Rulli najmenší problém.
     
    20
    Banega následne šikovne kolmicou vysúval Baccu, toho ale výborne skrížil domáci obranca a nedovolil mu zakončiť.

     
    21
    Aleix Vidal to skúšal po ľavom krídle, vypýtal si pri tom faul od Xabiho Prieta, čím získal pre svoj tím priamy kop.
     
    22
    Prudký center našiel hlavu Iborru, ten loptu nadvihol trošku moc a tak jeho zakončenie preletelo ponad brvno.
     
    23
    Ďalší center pred bránu, tentoraz priletel takmer od ľavej rohovej zástavky, pred bránou ale nebolo nikoho v červenom drese a tak si s ním domáci hráči poradili.
     
    24
    Až teraz sa podarilo domácim hráčom vymaniť sa z pod tlaku súpera. Aspoň na chvíľu sa im tak podarilo podržať loptu v okolí stredového kruhu.
     
    25
    Následne dokonca zaútočili, center z ľavého krídle sa snažil na strelu využiť Xabi Prieto, pálil takmer z nulového uhla takže Sergio Rico nemal veľa práce.
     
    27
    Hra pomaličky stráca na tempe, Bacca si zbehol do šestnástky no jeho zakončenie nebolo príliš presné ani razantné a Rulli ho v pohode zneškodnil.
     
    28
    Castro pred bránu posielal prudký center, pred brankárom chýbali jeho spoluhráči Sergio Rico už má loptu vo svojom náručí.
     
    29
    Ďalší center pred Sergia Rica, ten loptu iba vyrazil pred seba, kde strieľal Castro ľavačkou, no veľmi, veľmi nepresne.
     
    30
    Po dlhšej dobe zaútočila aj Sevilla, no hráči sa k strele nedostali. Domáca obrana úspešne blokuje väčšinu pokusov o strelu.
     
    31
    Háči San Sebastianu sa rozhodli trošku ukľudniť hru, loptu si vymieňajú len pred vlastnou šestnástkou.
     
    32
    Canales na krídle vysúval Agirretxeho, jeho úmysel vystihli hráči Sevilly, ktorý tento pass včas zablokovali.
     
    33
    Tempo hry pokleslo až príliš, uvidíme, či sa v záverečných cca 12tich minútach dočkáme nejakej sľubnejšej útočnej akcie.
     
    34
    Tá možno bude nasledovať po rohovom kope, ktorý budú zahrávať hostia. Center Gerarda Deulofeua bol zrazený za čiaru jedným z domácich obrancov.
     
    35
    Prudký center od rohovej zástavky skončil iba v rukaviciach Rulliho. Ani jeden z hráčov naň totiž nedokázal zareagovať.
     
    36
    Po krátkom čase však hostia zahrávali ďalšiu štandardnú situáciu v podobe rohového kopu, o zakončenie sa snažil Iborra. Pred ním ale hlavou na ďalší roh loptu poslal Ansotegi.
     
    37
    Z rohového kopu Sevilly nič nebolo, naopak do rýchlej kontry vyštartoval Canales, ktorý sa ocitol zoči voči sám proti Sergiovi Ricovi, v stopercentnej šanci však brankára neprestrelil.
     
    38
    Tak to bola obrovská šanca pre domáci tím, naopak hostia môžu ďakovať svojmu gólmanovi, ktorý vystihol Canalesov zámer a strelu pomedzi nohy zablokoval.
     
    39
    Sevilla to skúšala dlhou nakopávanou prihrávkou, no tá skončila iba u domáceho gólmana. Tento pass bol prisilný.
     
    40
    Domáci tím sa ešte snaží o strelenie jedného gólu, zatiaľ je jeho snaha márna, všetky centre do šestnástky zneškodnili obrancovia Sevilly.
     
    41
    Po vzdušnom súboji sa na zemi ocitli Iborra aj Canales, obaja však vyzerajú byť v poriadku. Rozhodca signalizuje, že faulujúcim hráčom bol prvý menovaný.
     
    42
    Výhodu priameho kopu domáci tím nevyužil, naopak do útoku zavelil Iborra, ktorý skúsil šťastie z hranice šestnástky, jeho strelu ale včas na roh zrazil Granero.
     
    43
    Sevilla dala gól! Center Gerarda Deulofeua bol mierený k bližšej tyči, tam hlavou loptu predĺžil TIMOTHEÉ KOLODZIEJCZAK a tú si následne brankár Rulli sám zrazil do siete. Pred koncom prvého polčasu je tak opäť vyrovnané!
    Timothée KOLODZIEJCZAK - 1:1
     
    44
    Zdá sa, že domáci tím sa už v prvom polčase o strelenie gólu snažiť nebude, vyzerá to len na dohrávanie prvej polovice zápasu.
     
    45
    Ani hostia už nemajú veľké ambície, čo sa strelenia gólu týka, uvidíme, či rozhodcovia budú nadstavovať nejakú tú minútku nad rámec riadnej hracej doby.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Nestalo sa tak, po prvom polčase je teda skóre vyrovnané 1:1. Doterajšiemu priebehu tento stav celkom svedčí, videli sme pomerne vyrovnaný prvý polčas, oba celky si vypracovali niekoľko príležitostí na strelenie gólu. Uvidíme, čo nám prinesie druhý polčas, ktorý začne zhruba o 13:02.

     
    Hráči oboch tímov dnes po druhý raz opúšťajú svoje šatne, o malú chvíľu pokračujeme.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Počas prestávky registrujeme jedno striedanie na strane Sevilly, na druhý polčas už nenastúpi Gerard Deulofeu, ktorého na trávniku nahradí Vitolo.
     
    47
    Domáci tím na svojho súpera okamžite vybehol, zásluhou čoho získava svoj vôbec prvý rohový kop v zápase. na tie to je momentálne 1:8.
     
    47
    Rozhodca nariadil pokutový kop! Po rohovom kope pred bránou rukami k zemi stiahol zakončujúceho hráča Trémoulinas čo neušlo pozornosti hlavného rozhodcu!
     
    47
    Trémoulinas za faul navyše vidí aj žltú kartu.
     
    48
    Real Sociedad San Sebastian dal gól! Loptu si na biely bod postavil XABI PRIETO a prudkou strelou do stredu brány znova posiela svoj tím do vedenia.
    Xabi PRIETO - 2:1
     
    49
    Tak toto je výborný začiatok polčasu pre San Sebastian, uvidíme ako sa s inkasovaným gólom naopak vysporiadajú hráči Sevilly.
     
    50
    Vyzerá to tak, že sa o vyrovnanie budú snažiť čím skôr. Snažil sa o to Bacca, ktorého do šestnástky vysunul Iborra, no jeho strela z uhla neprekvapila Rulliho.
     
    51
    Na opačnej strane od rohovej zástavky posielal pred bránu nebezpečný center Xabi Prieto, tesne pred Canalesom odvrátil Alejandro Arribas.
     
    52
    Domáci hráč Rubén Pardo sa pokúšal vyrobiť ďalšiu penaltu, keď šiel po súboji s Danielom Carriçom až príliš ľahko k zemi. Toto mu hlavný rozhodca nemohol zhltnúť.
     
    53
    Xabi Prieto v útoku stratil loptu, v snahe získať ju späť potiahol Vitola za dres za čo musí automaticky nasledovať žltá karta.
     
    54
    Sevilla následne zaútočila, Baccu k zemi nešetrne poslal znova Xabi Prieto, nasledovať bude priamy kop z nebezpečnej pozície.
     
    55
    Obrovská šanca pre Sevillu! Banega to mieril k pravej tyči, kde v sklze zakončoval Alejandro Arribas. Ten ale nepochopiteľne z metrovej vzdialenosti bránu vysoko prestrelil!
     
    56
    Ďalšie nebezpečenstvo pre domácu bránu! Z viac ako 20tich metrov sa do strely poriadne oprel Daniel Carriço, no svojou delovkou iba opečiatkoval spojnicu žrdí!
     
    57
    Domáci tím tak mal dvakrát po sebe obrovské šťastie. Teraz sa hráčom podarilo vytlačiť hru až do strednej časti ihriska.
     
    58
    Real Sociedad zaútočil prostredníctvom Xabiho Prietu, ktorý z ľavej strany posielal center na Agirretxeho. Ten bol však tiesnený a zakončiť nedokázal.
     
    59
    Ďalšia útočná akcia domáceho tímu, tentoraz si hráči vpredu nerozumeli a finálna prihrávka skončila pri brankárovi Sevilly.
     
    60
    Canales sa vybral po pravom krídle sám, vďaka jeho šikovnosti bude nasledovať priamy kop pre San Sebastian.
     
    61
    Ten ale nebol nebezpečný, lopta sa síce pred hranicou pokutového územia niekoľkokrát poodrážala, následne pálil Rubén Pardo, no aj jeho pokus bol zablokovaný.
     
    62
    Lopty sa tak zmocnili hráči v červenom, tým sa ale nedarí dostať sa na dostrel domácej brány.
     
    63
    Vitolo chcel strieľanou prihrávkou vysunúť Baccu, no tento pass bol príliš prudký a skončil iba pri Rullim. Ten sa s ďalšou rozohrávkou príliš neponáhľa.
     
    64
    Ďalšiu útočnú snahu zastavila nedovolená hra rukou Vitola. Od brány tak bude znova rozohrávať Rulli.
     
    65
    Prichádza druhé striedanie na strane Sevilly, zápas končí pre Iborru, jeho miesto zaujme Denis Suárez.
     
    66
    Vitolo si trúfol sám proti dvojici brániacich hráčov, no nemal šancu na úspech. Tí mu loptu odobrali a sami založili ďalší útok Realu Sociedad.
     
    67
    Ten sa skončil neúspešný, pokus o ďalekonosné vysunutie Canalesa bol príliš prudký a už má loptu v moci Sergio Rico.
     
    68
    Sevilla dala gól! Sevilla získala priamy kop, na prudký center pred bránou zareagoval jedine CARLOS BACCA, ktorý prudkou hlavičkou opäť vyrovnáva skóre.
    Carlos BACCA - 2:2
     
    69
    Bacca okamžite to oslave gólu musel opustiť ihrisko, pretože okrem lopty hlavou trafil aj hlavu protihráča a na jeho tvári sa objavila tržná rana.
     
    70
    Strelený gól dal hráčom hostí vietor do plachiet, Vitolovu rýchlu akciu však zastavil ofsajdový verdikt postranného rozhodcu.
     
    71
    Bacca už des nebude schopný do hry zasiahnuť, jeho miesto nútene zaujme Gameiro.
     
    72
    Obrovská možnosť pre Sevillu! Diogo Figueiras po pravej strane prenikol až do šestnástky tam sa zrazil s Rullim, lopta vyletela vysoko do vzduchu a nebyť Ansotegiho na bránkovej čiare hlavička Trémoulinasa by skončila v sieti!
     
    73
    Tréner Unai Emery sa rozčuľuje, pýta si za zákrok na Dioga Figueirasa pokutový kop, rozhodca ho ale napomína a svoje rozhodnutie nezmení.
     
    74
    Sevilla je momentálne jednoznačne lepším tímom, svojho súpera uzavrela na jeho vlastnej polovici ihriska a získala svoj desiaty rohový kop.
     
    75
    Ansotegi nepresne rozohral loptu zachytil Gameiro, ktorý na opačnej strane hľadal Vitola, ktorého zakončenie sa nedostalo až k bráne.
     
    76
    Nasledovať bude vôbec prvé striedanie na strane Realu Sociedad, ihrisko opustil Canales, jeho miesto zaujme Pablo Hervías.
     
    77
    Tentoraz už pokutový kop ale nasledovať bude! Gameiro vypálil z hranice šestnástky, strelu chcel zablokovať Íñigo Martínez, no zahral pri tom rukou a hlavný rozhodca hostí tentoraz o pokutový kop neobral.
     
    77
    Íñigo Martínez za hru rukou navyše vidí žltú kartu.
     
    78
    Sevilla dala gól! K lopte sa postavil KEVIN GAMEIRO, ktorý to mieril k pravej tyči. Brankár Rulli jeho úmysel vystihol, no loptu aj tak nedokázal zachytiť.
    Kevin GAMEIRO - 2:3
     
    79
    Sevilla nám ta predviedla dokonalý obrat, ukazuje nám, prečo je v tabuľke o 8 miest vyššie ako jej dnešný súper, ktorému v posledných minútach nedovoľuje absolútne nič.
     
    80
    Domáci tím bude mať predsa šancu vyrovnať, Daniel Carriço pred svojou šestnástkou fauloval súpera, bude z toho okrem priameho kopu aj žltá karta.
     
    81
    Najprv ale príde striedanie na domácej strane, tréner Moyes na trávnik posiela čerstvého Finnbogasona, ktorý nahradí De La Bellu.
     
    81
    Rubén Pardo sa do strely z priameho kopu poriadne oprel a brankár hostí mal čo robiť aby končekmi prstov loptu vytlačil aspoň na roh.
     
    82
    Real Sociedad San Sebastian dal gól! Po rohovom kope nastal v šestnástke súpera chaos, viaceré strely domácich hráčov boli zablokované, no tú poslednú si nešťastne sám do brány zrazil ALEJANDRO ARRIBAS a je tak opäť vyrovnané!
    Alejandro ARRIBAS - 3:3
     
    84
    Na trávniku začínajú svoju úlohu zohrávať aj nervy, hráči začínajú hrať čoraz tvrdšie.
     
    85
    Banega sa vydal do útoku sám, šťastie vyskúšal z takmer dvadsať metrovej vzdialenosti, jeho prudký projektil letí vysoko nad bránu.
     
    86
    Čas do konca zápasu sa rýchlo míňa, oba celky sa trošku ukľudnili, uvidíme, či sa ešte niektorému z nich podarí strhnúť vedenie na svoju stranu.
     
    87
    Takmer sa to podarilo Castrovi, ktorý po rýchlej akcii svojho tímu z ľavej strany prudko vypálil a Sergio Rico musel vyrazil na rohový kop.
     
    88
    Nacvičený signál domácemu tímu nevyšiel, naopak do protiútoku okamžite vyštartoval Banega,ktorý preniesol hru na opačnú stranu na Vitola, ktorý vystrelil z veľmi ťažkej pozície a aj preto bránu netrafil.
     
    89
    Granerovi sa následne dačo nepozdávalo, šiel sa k rozhodcovi sťažovať, pramení z toho iba žltá karta práve pre Granera.
     
    89
    Posledné striedanie na strane San Sebastianu, Castra na ihrisku vymení Bergara.
     
    90
    Rubén Pardo sa vydal vpred, z veľkej diaľky poriadne vypálil a Sergio Rico musel opäť čarovať aby loptu končekmi prstov vytlačil na roh.
     
    90+1
    Real Sociedad San Sebastian dal gól! Tak toto je záver ako hrom! Po rohovom kope sa k hlavičke dostal XABI PRIETO, na ktorého zakončenie bol Sergio Rico prikrátky a kandidát na hrdinu zápasu je zrejme jasný.
    Xabi PRIETO - 4:3
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca medzitým signalizuje, že nad rámec riadnej hracej doby bude nadstavovať ešte 3 minúty navyše.
     
    90+2
    Počas nadstavenia zbierajú domáci hráči sekundy kde sa len dá, Rulli za zdržovanie vidí aj kartu žltej farby.
     
    90+3
    Domácemu tímu sa darí držať loptu ďaleko od svojej brány, už to vyzerá tak, že dnešný zápas zvládnu.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    Je dobojované, bláznivý druhý polčas lepšie zvládli domáci hráči, ktorí napokon víťazili 4:3. Hrdinom zápasu sa stal Xabi Prieto, ktorý sa dvoma gólmi podieľal na domácom víťazstve, navyše ten druhý mal prívlastok rozhodujúci. Oba tímy mali počas druhého polčasu svoje svetlé chvíľky, remíza by dnešnému zápasu asi svedčala viac.

    Odomňa je to všetko, ďakujem Vám za pozornosť a prajem Vám pekný zvyšok víkendu. (13:54:17)

    Andrej Marienka

    Góly: 16. Agirretxe, 48. Prieto (pen.), 82. Arribas (vla.), 90+1. Prieto – 43. Kolodziejczak, 68. Bacca, 78. Gameiro

    Karty:   12. Bella (RSC), 53. Prieto (RSC), 77. Martínez (RSC), 89. Granero (RSC), 90+2. Rulli (RSC) – 47. Trémoulinas (SEV), 80. Carriço (SEV)


    Real Sociedad San Sebastian: Rulli – De La Bella, Íñigo Martínez, Ansotegi, Joseba Zaldúa – Granero, Rubén Pardo – Castro, Canales, Xabi Prieto – Agirretxe
    Náhradníci: Zubikarai – Dani Estrada, Alain Oiartzun, Bergara, Pablo Hervías, Finnbogason, Aritz Elustondo

    FC Sevilla: Sergio Rico – Trémoulinas, Kolodziejczak, Alejandro Arribas, Diogo Figueiras – Daniel Carriço, Iborra – Gerard Deulofeu, Banega, Aleix Vidal – Bacca
    Náhradníci: Barbosa – Denis Suárez, Luismi Sánchez, Gameiro, Vitolo, Fernando Navarro, José Antonio Reyes

    Rozhodca: Fernando Teixeira – Victoriano Díaz, Manuel Torre