Spišská N. Ves – Trnava 8:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Bardejov 2:1 (1:0 po s.n.) | Topoľčany – SR 18 6:5 (kon.)
P.H.K. 3b Prešov – Detva 2:4 (kon.) | Senica – Michalovce 4:5 (0:1 po s.n.)
koniec
P.H.K. 3b Prešov
2:4 (1:0, 0:3, 1:1)
HK Detva
Streda 07.01.2015, 17:30 • ICE Aréna, Prešov • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:20
    Na druhej strane Jakub Žilka šiel do brejk, obranca domácich si nedala pozor, Žilka mieril medzi betóny, no tam si to Borároš ustrážil!
     
    56:29
    Detva dala gól!
    A toto je zrejme definitívne rozuzlenie zápasu, prešovská obrana zabudla na DOMINIKA KANAETA pred bránkou, k nemu sa zrazu dostal puk, ktorý pretlačil za Borároša.
     
    53:20
    Na opačnej strane sa vo veľkej šanci po skvelej kombinácii Detvy ocitol Brenadan Parkhouse, ktorý strieľal pri tyčke, Borároš ale stihol včas betónom zasiahnúť!
     
    52:20
    Prešov premárnil veľkú šancu na vyrovnanie, Matejka strieľal z uhla, Volentier iba vyrazil na hokejku Potočeka, ktorý netrafia prázdnu bránu! To môže byť aj zlomový moment.
     
    49:53
    Prešov dostal puk pred Volentiera, ten nemal puk pod kontrolou, aj napriek tomu hru prerušil a vylúčil Potočeka so Sládokom, hrá sa 4 na 4.
     
    47:50
    Gašpar sa vrútil do útočného pásma, odkiaľ pálil z kruhu, puk lízol vyrážačku a ide vedľa brány!
     
    40:59
    Prešov dáva gól! Jednoduchá akcia, domáci vyhrali buly, Novický od modrej vystrelil švihom, strel tečoval Korytko, tú ešte Volentier vyrazil, na následnú dorážku PATRIKA KORYTKA už ale nemal nárok!

    Asistencia: Domián Novický
     
    36:23
    Po tvrdom zákroku ostal na ľade ležať Jozef Tomčák, rozhodca hru po chvíľke prerušuje, no ani tentokrát nevylučuje. Tak dnes snáď môžu dať hostia dole aj polku tímu PHK 3b a nebudú mať trest...
     
    34:55
    Veľká šanca domácich na zníženie, spoza brány dostal prihrávku pred ňu Matejka, okamžite zakončil, ale len do betónu brankára!
     
    34:15
    Slivku strieda v bránke Borároš!
     
    34:15
    Detva dala gól!
    Po dobrej presilovke prichádza nepríjemný moment pre Prešov, SLAVOMÍR BUDA si pokryl puk na bekhende, obišiel bránku, Slivka sa nestihol presunúť a Buda zakončil do odkrytého priestoru.

    Asistencia: Pinka
     
    32:15
    Po buly sa okamžite dostal pred bránkou k nebezpečnej strele Pekarčík, no Volentier je dnes výborný a skvelo tento pokus kryje.
     
    32:03
    Detva mala šesť hráčov na ľade čo dáva presilovkovú šancu domácim.
     
    29:04
    Detva dala gól!
    Domáci prišlo veľmi skoro o vedenie, Detva sa agresívne natlačila pred bránku kde cez malého brankára Vlada Slivku dokázal pretlačiť puk DOMINIK KANAET.

    Asistencie: Gašpar, Parkhouse
     
    28:24
    Detva dala gól!
    Tak asi som to zakríkol, BRANISLAV SRNKA sa dostal pred bránku, nik ho neatakoval, prvú strelu ešte Slivka vyrazil, následnú dorážku do horného rohu ale nedokázal zastaviť.

    Asistencia: Juraj Petro
     
    26:45
    Na opačnej strane sa poľahky dostal do kruhu na buly Dominik Hegyi, strieľal nad betón, kde ale parádne zasiahla lapačka Slivku, krásny zákrok.
     
    24:10
    Následne Horvát vytvoril šancu pre Pavlovského, ktorý si ešte položil brankára, už bol ale dosť v uhle a tesne minul odkrytú bránu!
     
    21:00
    Prešov šiel v oslabení do brejku, sám na bránku išiel Igor Jaroš, vyskúšal blafák, no nedokázal nadvihnúť puk a Volentier zasiahol betónom!
     
    19:46
    Jaroš bol najprv zastavený na útočnej modrej telom, skončil na ľade, avšak čisto, následne ale prišiel zákrok Mareka Pitku, ktorý zbytočne zahákoval a oslabil svoj tím.
     
    16:02
    Prešov dáva gól! Najprv Slivka parádne zlikvidoval útočníka Detvy, následne išiel Prešov do brejku, na útočnú modrú dostal puk od Tomčáka PATRIK KORYTKO, dostal sa až pred bránku kde namieril k bližšiemu hornému rohu naozaj bravúrne, krásny gól!

    Asistencie: Jozef Tomčák
     
    13:05
    Tak to bola veľká šanca, Kivader mal rýchlosť a dostal puk do kruhu na buly, v ňom namieril švihom k opačnej tyči, po tejto strele zvoní tyč!
     
    09:30
    Na druhej strane šiel do nájazdu Gašpar, skúsil blafák, ktorý ale nedokončil a Slivka pokryl aj následný pokus o dorážku!
     
    09:15
    Prvá vážnejšia šanca domácich, na modrej si pekne priťukol Jaroš so spoluhráčom, Igor Jaroš sa dostal až pred bránku, mieril k bližšej tyči, no Volentier vytiahol skvelý zákrok!
     
    06:50
    Za zákrok na mantineli dostal Mário Róth dve minúty.
     
    03:30
    Hrá sa v obrannej tretine PHK 3B, kde sa napokon dostal k nebezpečnej strele spred brány Srnka, mieril švihom k tyčke, vyrážačka Slivku ale je rýchlejšia ako puk!
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Lukáš Rusňák


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Detva. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 17. Korytko (Tomčák), 41. Korytko (Novický) – 29. Srnka (Petro), 30. Kanaet (Gašpar, Parkhouse), 35. Buda (Pinka), 57. Kanaet


    P.H.K. 3b Prešov: Slivka – V. Sabol, Popela, Novický, Pitka, Guntáš, Gaborčík, Tomko, Ľ. Chovan – Pavlovský, Horvát, Pekarčík – Korytko, Tomčák, Jaroš – Gápa, Kivader, M. Nagy – Chalupa, Matejka, Potoček
    HK Detva: Volentier – Hataš, Pač, Sládok, Gachulinec, Predajniansky, Mačkovič, Hús, Pinka – Petro, Srnka, Hájnik – Parkhouse, Kanaet, Gašpar – Žilka, P. Fekiač, Buda – Róth, V. Fekiač, Hegyi

    Rozhodca: Jakubec – Riš, Vyšný