NJ Devils – Buffalo 4:1 (kon.) | Philadelphia – Ottawa 2:1 (2:1 po s.n.) | Montreal – Tampa Bay 2:4 (kon.)
Nashville – Carolina 3:2 (kon.) | Minnesota – San Jose 3:4 (po pr.) | Chicago – Colorado 0:2 (kon.)
Dallas – Columbus 2:4 (kon.) | Arizona – St. Louis 0:6 (kon.) | Edmonton – Detroit 2:4 (kon.)
Vancouver – NY Islanders 3:2 (kon.)
koniec
New Jersey Devils
4:1 (3:0, 0:1, 1:0)
Buffalo Sabres
cz Streda 07.01.2015, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Mike CAMMALLERI - 4:1
     
    56:56
    Devils právě vstřelili branku!
    Risk se Buffalu nevyplatil, New Jersey rozhoduje o svém vítězství! Zajac získal puk v obranném pásmu, na červené čáře jej převzal MIKE CAMMALLERI a přesnou trefou do odkryté klece navýšil náskok Ďáblů. Asistence: Travis Zajac, Patrik Eliáš.
    Michail GRIGORENKO - 3:1
     
    26:40
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo využívá přesilovku a vrací se zpět do hry o body! Stewart z rohu hřiště vyslal parádní pas na volného MICHAILA GRIGORENKA, který rasantním příklepem z prostoru mezi kruhy zrušil čisté konto Coryho Schneidera. Asistence: Chris Stewart.
    Travis ZAJAC - 3:0
     
    14:39
    Devils právě vstřelili branku!
    Třetina snů pro New Jersey pokračuje! Ve vlastním oslabení se do samostatného úniku dostal TRAVIS ZAJAC, který dojel Eliášovo vyhození, a chladnokrevným zakončením překonal bezmocného Enrotha. Asistence: Patrik Eliáš, Seth Helgeson.
    Jordin TOOTOO - 2:0
     
    09:49
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí po nenápadné akci odskakují do dvoubrankového vedení! Po přihrávce Židlického vystřelil z levého mantinelu JORDIN TOOTOO, a k překvapení všech skončil puk za zády Enrotha, kterému kus gumy proletěl nad ramenem. Asistence: Marek Židlický, Cory Schneider.
    Patrik ELIÁŠ - 1:0
     
    03:44
    Devils právě vstřelili branku!
    Výborný úvod pro New Jersey, které jde ve čtvrté minutě do vedení! Larsson přenechal puk Cammallerimu, jenž nahodil puk před brankoviště, kde kotouč do branky tečoval PATRIK ELIÁŠ. Asistence: Mike Cammalleri, Adam Larsson.

    Petr Kašpárek

    Góly a asistencie: 4. Eliáš (Cammalleri, Larsson), 10. Tootoo (Židlický, Schneider), 15. Zajac (Eliáš, Helgeson), 57. Cammalleri (Zajac, Eliáš) – 27. Grigorenko (Stewart)


    New Jersey Devils: Scheider (Kinkaid) – Greene, Larsson, Fraser, Židlický, Helgeson, Merrill – Henrique, Gomez, Jágr – Eliáš, Zajac, Cammalleri – Ruutu, Zubrus, Ryder – Bernier, Sestito, Tootoo.
    Buffalo Sabres: Enroth (Neuvirth) – Gorges, Myers, Zadorov, Ristolainen, Weber, Strachan – Moulson, Girgensons, Ennis – Flynn, Varone, Stewart – Hodgson, Grigorenko, Deslauriers – McCormick, Schaller, Kaleta.

    Rozhodca: Furlatt, Martell – Cherrey, Sericolo