Motor ČB – Třebíč 3:2 (1:0 po s.n.) | Most – Kadaň 4:2 (kon.) | Litoměřice – Chomutov 1:3 (kon.)
Prostějov – Jihlava 3:5 (kon.) | Havířov – Havlíčkův Brod 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Šumperk 8:3 (kon.)
Kladno – Benátky n/J 0:6 (kon.)
koniec
HC Most
4:2 (1:2, 2:0, 1:0)
SK Kadaň
cz Streda 07.01.2015, 17:30 • ZS Most • 1. liga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    48:27
    Most právě vstřelil branku!
    ZDENĚK TAUŠ posílal bekhendovou přihrávku před branku, kde se puk odrazil od Opalkovy brusle do branky 4:2. Asistence: Pavel Písařík, Pavel Smolka.
     
    38:25
    Most právě vstřelil branku!
    U mantinelu propadl J. Novák, který neuhlídal Písaříka, který přihrával před branku na Smolku, jenž ale puk nezpracoval. Z druhé vlny najíždějící ZDENĚK TAUŠ však neměl problém trefit přesně do víka 3:2. Asistence: Pavel Písařík, Pavel Smolka.
     
    22:49
    Most právě vstřelil branku!
    Petruška míchal s pukem před brankou, na který se snažil dostat gólman Mouček, ale po jeho zásahu se puk octnul u tyčky, kde ho ONDŘEJ HAVLÍČEK pohodlně posílá do opuštěné kadaňské branky 2:2. Asistence: Patrik Petruška.
     
    18:30
    Most právě vstřelil branku!
    Alinč vyhrál buly na BOHUMILA SLAVÍČKA, který okamžitě na kruhu napřáhl, a nad lapačkou Moučka prostřelil 1:2. Asistence: Jan Alinč.
     
    09:33
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Střelu LIBORA ŠULÁKA od modré Horák vyrazil vyrážečkou do vzduchu a obránce Kasal, který chtěl puk zpracovat rukavicí, si hodil puk do vlastní branky 0:2. Bez asistence.
     
    02:00
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Szathmáry vybpjoval před Horákem puk, posunul ho za branku na J. Nováka, který ideálně našel najetého PETRA JÍRU, který překonal Horáka střelou na vyrážečku 0:1. Asistence: Jakub Novák, Šimon Szathmáry.

    Jiří Rybář

    Góly a asistencie: 19. Slavíček (Alinč), 23. Havlíček (Petruška), 39. Tauš (Písařík, Smolka), 49. Tauš (Písařík, Smolka) – 2. Jíra (J. Novák, Szathmáry), 10. Šulák


    HC Most: Horák – K. Charousek, Gula, Hora, Pavelka, Kasal, Kříž, Procházka, Kokeš – Bojer, Alinč, Slavíček – Tauš, Smolka, Písařík – Nedrda, Havlíček, Petruška – Zavřel, Válek, Mical
    SK Kadaň: Mouček – Tejnor, Pavlas, Mazanec, Opalek, Trefný, Sathmary, Mrázek, Šulák – Ton, J. Charousek, Jíra – Šagát, Kus, Račuk – Novák J., Novák L., Hlava – Muller, Hammerbauer, Chrpa

    Rozhodca: Hrubý, Wagner – Zavřel, Toman

    Diváci: 198