Motor ČB – Třebíč 3:2 (1:0 po s.n.) | Most – Kadaň 4:2 (kon.) | Litoměřice – Chomutov 1:3 (kon.)
Prostějov – Jihlava 3:5 (kon.) | Havířov – Havlíčkův Brod 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Šumperk 8:3 (kon.)
Kladno – Benátky n/J 0:6 (kon.)
koniec
AZ Havířov
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
BK Havlíčkův Brod
cz Streda 07.01.2015, 18:00 • K&K PNEU Aréna, Havířov • 1. liga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    49:11
    Havířov právě vstřelil branku!
    Využitá přesilovka AZetu! Ostrčil nahodil puk od modré a MICHAL SZTEFEK tečoval před brankou k levé tyči Novákovy branky. Asistence: Antonín Pechanec a Radim Ostrčil.
     
    37:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Minárik krásně proniknul po pravém křídle, obešel obránce a naservíroval puk DAVIDOVI MILFAITOVI, který střílel do odkryté branky. Asistence: David Minárik a Tomáš Troliga.
     
    29:09
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZ sice přesilovku nevyužil, ale v pokračujícím tlaku držel hosty v obranné třetině, k puku se dostal Šedivý, který byl sám před brankou, chtěl rozhýbat Nováka, ale ten se nenechal překvapit a střelu vyrazil lapačkou před sebe. Šedivý však puk vyškrábl na Pechance ten posunul na RADIMA OSTRČILA, který střílel do odkryté branky. Asistence: Ondrej Šedivý a Antonín Pechanec.
     
    11:28
    Havířov právě vstřelil branku!
    Chmielewski vyhrál bully na Lenďáka na modrou, Lenďák puk nahodil na branku, kde stál JAKUB ŠLAHAŘ, který nahozený puk tečoval, Novák vyrazil, ale na dorážku už byl krátký. Asistence: Martin Lenďák a Aron Chmielewski.

    Petr Miklas

    Góly a asistencie: 12. Šlahař (Lenďák, Chmielewski), 30. Ostrčil (Šedivý, Pechanec), 50. Sztefek (Pechanec, Ostrčil) – 38. Milfait (Minárik, Troliga)


    AZ Havířov: Daneček (Matoušek) – Krisl "C", Foltýn, Lenďák, Bezuška, Repe, Ostrčil, Bahounek, Graca – Jiránek, Loskot, Fořt – Sztefek, Pechanec "A", Klimša – Tomi, Šlahař, Chmielewski – Matějek, Maruna "A", Šedivý
    BK Havlíčkův Brod: Novák (Barus) – Sedlák, Parýzek, Sklenička, Pavlíček, Semrád, Janáček "A", Jelínek – Rousek, Melka "C", Tomek – Babka, Seman, Sedláček – Minárik, Troliga, Milfait – Kozlík, Padělek, Chlubna

    Rozhodca: R. Trombík – K. Lukš, J. Novák

    Diváci: 1543