Motor ČB – Třebíč 3:2 (1:0 po s.n.) | Most – Kadaň 4:2 (kon.) | Litoměřice – Chomutov 1:3 (kon.)
Prostějov – Jihlava 3:5 (kon.) | Havířov – Havlíčkův Brod 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Šumperk 8:3 (kon.)
Kladno – Benátky n/J 0:6 (kon.)
koniec
LHK Jestřábi Prostějov
3:5 (3:0, 0:4, 0:1)
HC Dukla Jihlava
cz Streda 07.01.2015, 18:001. liga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:41
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jeden z obránců, pravděpodobně Roupec, si příliš nevšímal volného soupeře v mezikruží. Tím byl ROMAN MALINÍK, který dostal zpoza brány nabito a z první prostřelil Šimbocha. S tímhle prostějovský brankář skutečně nemohl nic dělat.
    Asistence: Michal Důras, Aleš Jergl.
     
    39:59
    Dukla právě vstřelila branku!
    V poslední vteřině třetiny Jihlava otáčí vývoj zápasu. TOMÁŠ ČACHOTSKÝ vystřelil, Šimboch vyráží nad sebe a puk nakonec padáčkem končí za brankovou čárou. Prohospodaření tříbrankového náskoku a inkasování dalšího gólu s hlukem sirény ukazuje, proč jsou Jestřábi poslední.
    Asistence: Marek Melenovský.
     
    37:24
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jestřábi se sypou. Úplně promrhali tříbrankový náskok a nutno říct, že zaslouženě. Dukla je totiž nadále aktivnějším celkem a dál si vytváří mnohem víc šancí. Jednu z nich trefil střelou z první z kruhu ALEŠ JERGL.
    Asistence: Roman Maliník.
     
    34:51
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí by se měli co nejrychleji probrat, ze slibného náskoku už zbývá jen jednogólový. Skrumáž před bránou využil MAREK PROKŠ, který měl před sebou opravdu hodně místa.
    Asistence: Karol Korím.
     
    34:09
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tlak ke konci přesilovky nakonec Jihlava zužitkovala. Puk lítal skrz naskrz obranným pásmem Prostějovanů a nakonec se dostal k MARKU MELENOVSKÉMU, který už neměl moc problémů zavěsit za rozhozeného gólmana.
    Asistence: Richard Diviš.
     
    19:43
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Naprosto nečekaný výsledek zatím svítí na světelné tabuli. Na 3:0 upravuje bombou od modré DENIS KINDL, který poslal puk výstavní střelou těsně pod břevno. Čistý průstřel.
    Asistence: David Roupec, Tomáš Franek.
     
    11:04
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Na Šimbocha se snažil ránou od modré vyzrát Dobrovolný, ale neprosadil se. Vzápětí ukořistili Jestřábi kotouč a obrana ho poslala úplně volnému LUKÁŠI KREJČÍKOVI. Ten si po levém křídle najel do útočného pásma, napřáhl se a tvrdou ranou prostřelil Halásze.
    Asistence: Václav Meidl.
     
    02:55
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Snaha o přihrávku před bránu končí gólem. Zpoza brány nahrával TOMÁŠ FRANEK a puk si zjevně brankář, snad i s přispěním obránců, srazil do brány.
    Asistence: David Roupec.

    Michal Sobecký

    Góly a asistencie: 3. Franek (Roupec), 12. Krejčík (Meidl), 20. Kindl (Roupec, Franek) – 35. Melenovský (Diviš), 35. Prokš (Korím), 38. Jergl (Maliník), 40. Čachotský (Melenovský), 58. Maliník (Důras, Jergl)


    LHK Jestřábi Prostějov: Šimboch (Vydržel) – Kolibár, Roupec, Matyáš, Husák, Niko, Hawlík, Jedlička, Malý – Kindl, Meidl, Luňák, Venkrbec, Kajaba, Krejčík, Moučka, Cienciala, Franek, Indra, Duba, Sršeň.
    HC Dukla Jihlava: Halász (Sáblík) – Kaláb, Štebih, Korím, Čáp, Schejbal, Šidlík, Dobrovolný – Čachotský, Melenovský, Diviš, Důras, Maliník, Jergl, Březina, Zeman, Prokš, Malec, Mikeš, Vysloužil.