Michalovce – Pov. Bystrica 6:3 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Topoľčany 5:0 (kon.) | P.H.K. 3b Prešov – Senica 2:6 (kon.)
Detva – Spišská N. Ves 3:4 (po pr.)
koniec
P.H.K. 3b Prešov
2:6 (2:1, 0:2, 0:3)
HC Dukla Senica
Piatok 12.12.2014, 17:30 • ICE Aréne, Prešov • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:39
    Senica dala gól!
    Tak to je neuveriteľné, lekcia z efektivity v podaní Senice, k puku sa dostal v kruhu na buly VLADIMÍR LANTOŠ, ten mieril švihom do horného rohu a naozaj nádherne vymietol pavučinu zo svätyne Riečického.

    Asistencie: Videlka, Mikéska
     
    56:30
    Chyba Pitku, k puku sa dostal Filip Surovka, šiel sám na bránu, urobil peknú fintu a zakončoval medzi betóny Riečického, ktorý ale puk aj so šťastím chytil!
     
    54:15
    Marek Pitka dostal puk ku tyčke, aj ho vystrelil, avšak nastrafil znova len na neuveriteľne rýchleho Mareka Peksu... To čo dnes predvádza brankár Senice je neuveriteľné...
     
    53:57
    Ďalší trest Senice, Matejku podrazil Jakub Loydl a domácim tak dáva výhodu o dvoch hráčov.
     
    53:44
    Patrik Všetečka dostáva trest za seknutie no a Prešov hrá presilovku.
     
    53:36
    Senica dala gól!
    A s najväčšou pravdepodobnosťou je rozhodnuté, Senica dokazuje skvelú formu, po vyhratom buly strieľal Filip Surovka, puk tečoval do siete MARTIN MIKOLÁŠEK a na Senickej striedačke sa právom oslavuje.

    Asistencia: Filip Surovka.
     
    50:25
    Senica dala gól!
    Popela v súboji s Lantošom neudržal stabilitu a spadol, čo dalo priestor dvom hráčom Senice, tí boli sami pred bránou, Lantoš prihral na DÁVIDA VIDELKU, pre ktorého bolo dostať puk do siete ľahkou prácou.

    Asistencia: Vladimír Lantoš
     
    49:43
    Ferenc bol úplne zbytočne faulovaný v strednom pásme, príčinou bol Jakub Loydl a jeho nedovolené bránenie v hre. Trest získal ale aj Marko Ferenc za držanie protihráča.
     
    47:30
    Tak to bol ale závar pred bránkou, Chalupa dostal puk pred bránku kde strieľal Ferenc, veľmi dobre to namieril pod hornú tyč, od ktorej sa puk tuším odrazil znova do hry!
     
    44:30
    Znova je Senica v útočnom pásme, závar tam urobil Surovka, ktorého pokus Riečiciký opäť vyrazil, následne Senica poslala na brankára ďalší pokus, do tempa sa dostal ale aj prešovský gólman.
     
    43:30
    Ďalšia skvelá šanca, tentokrát to bol Tomčák ktorý bol pri tyčke Peksu, dostal sa pred brankára a zakončoval, ale tam bol znovu len brankár Senice!
     
    42:15
    Chalupa sa dostal do šance, mal voľný priestor v útočnom pásme, dostal sa medzi kruhy odkiaľ to napálil tvrdou delovkou, avšak skvelému nahráčovi gól dopriaty nebol, bránu tesne míňa!
     
    37:40
    Gáborčík strieľanou prihrávkou našiel parádne Marka Ferenca, ten okamžite vystrelil, ale zázračný Marek Peksa sa stihol presunúť ani netuším ako a zabránil takmer jasnému gólu!
     
    37:12
    Na ľade to vrie a pritvrdilo sa, Verešovi sa nepáči trest na dve minúty za faul na Marcela Pavlovského, to ale nič nemení na fakte, že Prešov bude hrať 43 sekúnd proti trom Seničanom.
     
    36:25
    Veľká šanca, šikovne dostal puk medzi kruhy Tomčák, prihral ho na voľného Pekarčíka ktorý puk okamžite mieril medzi betóny Peksu, na čo si dnes brankár Senice ale dáva pozor a opäť perfektne chytá.
     
    35:55
    Lukáš Zábojník inkasuje dve minúty za vysokú hokejku a Prešov bude mať ďalšiu možnosť presilovky.
     
    33:55
    Prešov hrá túto presilovku veľmi dobre, ďalšiu strelu vyslal Pavlovský, neskôr spomedzi kruhov bol vo veľkej šanci Pitka, jeho delovka ale smerovala len do betónu Mareka Peksu!
     
    32:21
    Trest inkasuje aj Rastislav Vereš za krošček v strednom pásme, presilovka teda pre Prešov.
     
    32:10
    Senica dala gól!
    Prešovčania sú riadne nahnevaní a na štadióne sa píska. Po prvej strele Dominik Riečický puk len vyrazil, pred bránkou bol agilný a nikým nepokrytý MARTIN MIKOLÁŠEK, ktorý už len strieľal do odkrytej brány.
     
    31:50
    Veľmi nahnevaný je aktuálne Jakub Matejka, ktorému rozhodca odpískal faul. Pripomeniem, že za rozporuplný zákrok má osobný trest aj Kobeľa. Okrem dvoch minút za údajné seknutie, ktoré pôsobilo skôr ako klasické vzatie puku si odsedí aj desať minút ako osobný trest.
     
    28:55
    Pavlovský chyboval v rozohrávke pred bránkou, Senica okamžite získala puk, prihrávku dostal ku tyčke Michal Romačík, okamžite strieľal do horných partií, kde ale zasiahla skvelá lapačka Riečického!
     
    27:50
    Peter Gula sa dostal k delovke spred medzikružia, jeho tvrdá rana poslala Riečického celého na ľad, puk cez neho ale prešiel, brankár ho ale tečoval telom mimo brány!
     
    26:23
    Kobeľa putuje na trestnú lavicu, Prešova presilovka nevychádzala, Kalináč sa dostal do brejku, chcel urobiť blafák, ten už ale nezakončil, keď spadol, dôvodom ale myslím nebol faul Kobeľu, ale zakopnutie o brankára Riečického.
     
    24:43
    Dávid Všetečka putuje na trestnú lavicu po tom, ako knokautoval na mantineli jedného z hráčov Prešova.
     
    24:35
    Prešovčania okamžite útočia, bol to Patrik Korytko v kruhu na buly, odkiaľ pálil švihom... Jeho strela šla do horného rohu, kde ale mal Peksa rameno a efektne vytesnil puk!
     
    24:08
    Senica dala gól!
    Hostia tlačili pred bránkou a točili puk, ten sa nakoniec dostal pred bránku kde ho chcel zakončiť Zábojník, tomu sa to ale nepodarilo, puk ale aspoň posunul k FILIPOVI SUROVKOVI, ten bol pri tyčke a do odkrytej brány zasunul, Riečický nestihol natiahnúť betón.

    Asistencie: Zábojník, Romančík
     
    21:14
    Tomčák vyhodil puk v obrannej tretine von z ihriska a inkasuje tak dve minúty na trestnej lavici.
     
    21:00
    Domáci začali tretinu aktívnejšie, Tomčák sa odvážil ísť pomedzi dvoch obrancov, puk posunul pred bránku kde korčuľoval Marcel Pavlovský, natiahol sa aby nasmeroval puk do brány, ktorú ale puk tesne minul okolo tyče!
     
    17:15
    Po presilovke najväčšia šanca Senice, keď sa po dobrej kombinácii dostal k strele spomedzi kruhov Všetečka, Riečický ale úspešne zasiahol, následne sa prerušuje pre posunutie brány.
     
    14:59
    Za napadnutie Kalináča pred bránkou si odsedí dve minúty Igor Jaroš.
     
    14:55
    Kalináč je na ľade a okamžite ide do akcie, parádny pohyb, snažil sa oklamať brankára a zasunúť blafákom, čo ale Riečický vystihol a chytá!
     
    12:36
    Marek Pitka ostal ležať na ľade, v jeho tvári bola hokejka, prsty v tom mal Martin Kalináč, ktorý tak oslabuje svoj tím.
     
    12:00
    Parádny protiútok domácich, puk zaviezol za bránku Chalupa, spoza nej ukážkovo našiel spoluhráča Marka Ferenca, ten okamžite pálil, avšak Peksa predviedol krásny zákrok a strelca likviduje! Krásny hokejový moment, pozdravujeme do Senice... Škoda, že tu fanúšikovia Dukly nemôžu vidieť tento pekný hokej.
     
    06:05
    Prešov dáva gól! Akcia ako z veľkej hokejovej knihy, Tomčák spoza vlastnej brány nahodil puk, ten sklepol Korytko na hokejku IGORA JAROŠA, ktorý mal úplne voľný priestor a rútil sa sám na brankára, vymyslel nádherný blafák a bekhendom krásne zakončil pod hornú tyč!

    Asistencia: Patrik Korytko
     
    05:00
    Na opačnej strane ale azda ešte väčšia šanca, Chalupa puk vyviezol, v kruhu na buly prenechal Potočekovi, ten pálil len do obrancu, puk sa ale dostal k Chalupovi pred bránou, ktorý ale ani na dvakrát nedostal puk cez Peksu.
     
    03:06
    Senica dala gól!
    Pekarčík šiel najprv dopredu, avšak stroskotal v útočnom pásme, Senica šla do útoku troch na jedného, Kobeľa bol bezmocný, Daniel našiel parádne prihrávkou VLADIMÍRA LANTOŠA, ktorý strelou k tyčke vyrovnal. Pekná akcia Senice.

    Asistencia: Michael Daniel
     
    02:00
    Znova je pri puku Senica a vyvýja akciu, skvelú prihrávku dostal pred bránku Rastislav Vereš, odkiaľ pálil tvrdú ranu švihom, ktorá sa obtrela o hornú tyč a nakoniec skončila na zadnom mantineli. Tak pri domácich bolo teraz aj šťastie.
     
    00:46
    Prešov dáva gól! Prvá akcia domácich a okamžite je z toho gól, Pekračík zaviezol puk do stredného pásma, neskôr sa objavil Pitka pri puku na mantineli odkiaľ hľadal niekoho pred bránou, tam bol pozorný MARCEL PAVLOVSKÝ a z otočky parádne zasunul k opyčnej tyči, ako stál Peksa.

    Asistencie: Marek Pitka, Filip Pekarčík
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Lukáš Rusňák


    Hľadáme spravodajcu pre tím HC Dukla Senica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 1. Pavlovský (Pitka, Pekarčík), 7. Jaroš (Korytko) – 4. Lantoš (Daniel), 25. Surovka (Zábojník, Romančík), 33. Mikolášek, 51. Videlka (Lantoš), 54. Mikolášek (Surovka), 60. Lantoš (Videlka, Mikéskea)


    P.H.K. 3b Prešov: Riečický (Slivka) – Kobeľa, Pitka, Tomčák, Popela, Novický, Gaborčík, Osuský, Guntáš – Pavlovský, Chovan, Pekarčík – Korytko, Matejka, Jaroš – Potoček, Chalupa, Ferenc – Duplinský, Škrak, Renčok
    HC Dukla Senica: Peksa (Porubský) – Reissmuller, Gula, Loydl, Janík, Všetečka, Mikéska, Zábojník, Fian – Kalináč, Jurák, Lichanec – Mikolášek, Surovka, Romančík – Blaško, Vereš, Brzobohatý – Daniel, Videlka, Lantoš

    Rozhodca: Husár – Pribula, Šoltés