Slovan Bratislava – Zlaté Moravce 2:1 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava
2:1 (2:0)
FC ViOn Zlaté Moravce
Streda 03.12.2014, 16:30 • Pasienky, Bratislava • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    85
    Zlaté Moravce dali gól!

    Nádherná akcia hostí končí zaslúženým kontaktným gólom! Zlaté Moravce doslova rozobrali obranu Slovana, pričom stopéri sa doslova len pozerali na to, čo hostia robia. Sabo po peknej narážačke vrátil loptu z pravej strany späť pred bránu, tam sa do nej oprel MÁRIUS CHARIZOPULOS a aj napriek zásahu Perniša rozvlnil sieť pri bližšej žrdi – 2:1!
     
    19
    Slovan dal gól!

    Dalo by sa povedať, že Slovan sa dnes ani príliš nemusel namáhať a už vedie o dva góly. Tie sa však počítajú, a to je dôležité. Marko MILINKOVIČ si postavil loptu na biely bod a s prehľadom trafil k ľavej žrdi, zatiaľ čo Kováč sa už hádzal na druhú stranu – 2:0!
     
    5
    Slovan dal gól!

    Belasí veľmi rýchlo otvárajú skóre a otvárajú si tak cestu k vytúženému víťazstvu! Marko MILINKOVIČ vystihol zlú rozohrávku hostí, získal loptu tesne za poliacou čiarou a následný samostatný únik proti Kováčovi zakončil presnou strelou k pravej žrdi – 1:0!

    Tomáš Schügerl


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ViOn Zlaté Moravce. Viac informácií tu.

    Góly: 5. Milinkovič, 19. Milinkovič (pen.) – 85. Charizopulos (Sabo)

    Karty:   87. Peltier (SBA) – 34. Pintér (ZMO)


    ŠK Slovan Bratislava: Perniš (C) – Jablonský, Hudák, Gorosito, Čikoš – Kolčák, Žofčák (C) (46. Bagayoko, 76. Ďuriš) – Štefánik, Kubík, Milinkovič (90. Halenár) – Peltier.
    Náhradníci: Poláček – Fořt, Halenár, Bagayoko, Gašparovič, Sipľak, Ďuriš.

    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Pintér, Pavlenda (C), Mujkoš, Nikolič – Djuričič (74. Sabo), Charizopulos, Szöke – Mikinič (63. Valenta), Orávik – Pavelka (63. Ďurica).
    Náhradníci: Frišo – Ďurica, Sabo, Gregora, Valenta.

    Rozhodca: Valášek – Vorel, Žákech

    Diváci: 635