Slovan Bratislava – Zlaté Moravce 2:1 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava
2:1 (2:0)
FC ViOn Zlaté Moravce
Streda 03.12.2014, 16:30 • Pasienky, Bratislava • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    90
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Marko Milinkovič, prichádza Juraj Halenár.
     
    88
    Po štandardke centroval do šestnástky neúspešne Pavlenda, čím vytvoril hosťom veľkú šancu na brejk! Milinkovič totiž postupoval sám na bránu, skúsil to ,,bodlom" k ľavej žrdi, Kováč bravúrne vyrazil!
     
    87
    Žltú kartu dostáva Lester Peltier (ŠK Slovan Bratislava).
     
    85
    Zlaté Moravce dali gól!

    Nádherná akcia hostí končí zaslúženým kontaktným gólom! Zlaté Moravce doslova rozobrali obranu Slovana, pričom stopéri sa doslova len pozerali na to, čo hostia robia. Sabo po peknej narážačke vrátil loptu z pravej strany späť pred bránu, tam sa do nej oprel MÁRIUS CHARIZOPULOS a aj napriek zásahu Perniša rozvlnil sieť pri bližšej žrdi – 2:1!
     
    82
    Hostia nevyužili svoju obrovskú šancu na zníženie skóre! Sabo dostal na pravej strane ideálnu prihrávku do behu a rútil sa sám na Perniša, aj pekne vystrelil bombou na protiľahlú žrď, brankár domácich však bravúrne vyboxoval na roh!
     
    76
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Mamadou Bagayoko, prichádza Filip Ďuriš.
     
    74
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Dušan Djuričič, prichádza Patrik Sabo.
     
    71
    Len niekoľko centimetrov delilo Zlaté Moravce od zníženia skóre! Po krásnej kombinácii na jednej dotyk nahrával na hranicu šestnástky Valenta, aby tam našiel Nikoliča, ktorý placírkou k pravej žrdi vystrašil Perniša a len tesne minul bránu!
     
    67
    Zaujímavá šanca hostí! Novic na ihrisku Valenta si prebral kolmicu od Orávika a postupoval do šestnástky po pravej strane, križoval ho ešte Gorosito, ktorý sa zrejme pričinil o to, že útočník hostí len napálil do Perniša pri bližšej žrdi!
     
    63
    Dvojnásobné striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce. Z ihriska odchádzajú Karol Pavelka a Tomáš Mikinič, prichádzajú Róbert Valenta a Peter Ďurica.
     
    59
    Neskutočné....Milinkovič spravil všetko výborne, keď zo stredu poľa krásnou prihrávkou našiel za obranou Peltiera. Ten nebol v ofsajde a mohol tak nerušene postupovať sám na Kováča. Tesne pred ním sa ale nikým neatakovaný pošmykol a tak len slabo vystrelil do rukavíc hosťujúceho gólmana!
     
    52
    Veľká šanca hostí na zníženie! Domáca obrana chybovala, keď sa stopéri nedokázali dohodnúť a tak sa k strele z hranice šestnástky z ľavej strany dostal Charizopulos, oblúčikom to mieril krásne k vzdialenejšej žrdi, Perniš sa však natiahol aký je dlhý a končekmi prstov loptu vytlačil mimo nebezpečného priestoru!
     
    46
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Igor Žofčák, prichádza Mamadou Bagayoko.
     
    42
    Predsa len sa ešte v závere polčasu mohol meniť stav. Žofčák sa presadil na ľavej strane šestnástky a posielal odtiaľ strieľaný center, ktorý bol pre hostí tečovaný tak nešťastne, že lopta takmer zapadla k pravej žrdi! Napokon na ich šťastie mierila tesne mimo.
     
    34
    Po tvrdom súboji v strede ihriska zostal na zemi v bolestiach ležať domáci kapitán Žofčák, ktorého čaká ošetrenie za postrannou čiarou. Vyzerá to však tak, že sa na ihrisko vráti. Michal Pintér za tento zákrok vidí žltú kartu.
     
    26
    ViOn prvý raz nebezpečne pohrozil! Po centri z rohu ostal Perniš na čiare, čo takmer oľutoval, keďže z protiľahlej päťky hlavičkoval Nikolič a len obranca na čiare zabránil tomu, aby lopta prešla do siete! Hostia potom ešte reklamovali ruku jedného zo Slovanistov, rozhodca penaltu neodpískal.
     
    25
    Mohlo to byť rozdielom triedy! Peltier prejavil svoju rýchlosť, keď na pravej strane prešprintoval Pintéra a potiahol si loptu až k čiare, odkiaľ poslal nádhernú spätnú nahrávku na Kubíka, ktorý zakončoval osamotený tesne spred päťky. Domáci útočník však vo vyloženej pozícii trafil vysoko nad!
     
    19
    Slovan dal gól!

    Dalo by sa povedať, že Slovan sa dnes ani príliš nemusel namáhať a už vedie o dva góly. Tie sa však počítajú, a to je dôležité. Marko MILINKOVIČ si postavil loptu na biely bod a s prehľadom trafil k ľavej žrdi, zatiaľ čo Kováč sa už hádzal na druhú stranu – 2:0!
     
    18
    Slovan bude zahrávať pokutový kop! Jablonského center z ľavej strany bol zblokovaný, loptu si tesne za hranicou šestnástky prebral Čikoš a bol faulovaný Charizopulosom, je z toho penalta!
     
    5
    Slovan dal gól!

    Belasí veľmi rýchlo otvárajú skóre a otvárajú si tak cestu k vytúženému víťazstvu! Marko MILINKOVIČ vystihol zlú rozohrávku hostí, získal loptu tesne za poliacou čiarou a následný samostatný únik proti Kováčovi zakončil presnou strelou k pravej žrdi – 1:0!

    Tomáš Schügerl


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ViOn Zlaté Moravce. Viac informácií tu.

    Góly: 5. Milinkovič, 19. Milinkovič (pen.) – 85. Charizopulos (Sabo)

    Karty:   87. Peltier (SBA) – 34. Pintér (ZMO)


    ŠK Slovan Bratislava: Perniš (C) – Jablonský, Hudák, Gorosito, Čikoš – Kolčák, Žofčák (C) (46. Bagayoko, 76. Ďuriš) – Štefánik, Kubík, Milinkovič (90. Halenár) – Peltier.
    Náhradníci: Poláček – Fořt, Halenár, Bagayoko, Gašparovič, Sipľak, Ďuriš.

    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Pintér, Pavlenda (C), Mujkoš, Nikolič – Djuričič (74. Sabo), Charizopulos, Szöke – Mikinič (63. Valenta), Orávik – Pavelka (63. Ďurica).
    Náhradníci: Frišo – Ďurica, Sabo, Gregora, Valenta.

    Rozhodca: Valášek – Vorel, Žákech

    Diváci: 635