Kladno – Most 9:3 (kon.) | Benátky n/J – Šumperk 3:2 (kon.) | Ústí n/L – Havlíčkův Brod 7:3 (kon.)
Havířov – Třebíč 5:3 (kon.) | Motor ČB – Jihlava 4:0 (kon.) | Prostějov – Litoměřice 3:8 (kon.)
Kadaň – Chomutov 2:3 (kon.)
koniec
AZ Havířov
5:3 (1:1, 3:0, 1:2)
SK Horácká Slavia Třebíč
cz Sobota 22.11.2014, 17:00 • K&K PNEU Aréna • 1. liga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    54:07
    Havířov právě vstřelil branku!
    První dvojnásobná přesilovka domácích využita. ONDREJ ŠEDIVÝ prostřelil vše, co mu stálo v cestě a dává Azetu zpět dvoubrankový náskok. Asistence Marek Loskot.
     
    46:38
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A hosté přesilovku bleskově využívají. Střelu Bartoně tečuje JAKUB ČUŘÍK přesně do růžku Svobodovy branky a rázem je to už jen o jeden gól. Asistence Jakub Bartoň a Václav Jaroš.
     
    44:18
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    AZ sice hraje přesilovku, ale branku vstřelili hosté. MATĚJ PEKR si počkal na puk za domácí obranou a svůj samostatný únik zakončil přesnou střelou mezi Svobodovy betony – 4:2. Asistence Roman Erat a Rostislav Malena.
     
    35:53
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak tohle se Dusíkovi nepodařilo. Už to vypadalo, že má střelu ARONA CHMIELEWSKEHO pod kontrolou, ale pak z něj puk vypadl za brankovou čáru a AZ vede 4:1. Bez asistence.
     
    30:41
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZet jde do dvoubrankového trháku poté co Lenďák vyslal krásnou přihrávku na TOMÁŠE FOŘTA a ten přesnou ranou prostřeluje Dusíka. Asistence Martin Lenďák.
     
    21:14
    Havířov právě vstřelil branku!
    Ale druhý útok AZetu se už prosazuje. Vojta Tomi dojel nahozený puk dříve než gólman Dusík a z poza branky jej nahrál před ni ONDREJI ŠEDIVÉMU, který neměl problém kotouč poslat do prázdné branky. Asistence Vojtěch Tomi.
     
    14:04
    Havířov právě vstřelil branku!
    A máme srovnáno. Chvíli po návratu Pekra na led se trefuje bombou od modré PETR ŠENKEŘÍK. Asistence Aron Chmielewski.
     
    06:26
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovku a otevírají skóre zápasu. Hned po buly se dostal ke střele VLASTIMIL BILČÍK a prostřelil Svobodu. Asistence David Dolníček.

    Tomáš Vlček

    Góly a asistencie: 15. Šenkeřík (Chmielewski), 22. Šedivý (Tomi), 31. Fořt (Lenďák), 36. Chmielevski, 55. Šedivý (Loskot) – 7. Bilčík (Dolníček), 45. Pekr (Erat, Malena), 47. Čuřík (Bartoň, Jaroš)


    AZ Havířov: Svoboda (Turšner) – Matějíček, Foltýn, Šenkeřík, Lenďák, Repe, Bezuška, Bahounek – Jiránek, Loskot, Fořt – Tomi, Hlinka, Šedivý – Sztefek "C", Pechanec "A", Chmielewski – Jakúbek, Haas, Maruna "A"
    SK Horácká Slavia Třebíč: Dusík (Máj) – Malena "A", Bilčík, Šaur, Bartoň, Jaroš, Přibyl, Beneš – Wasserbauer, Dolníček "C", Erat "A" – Křivohlávek, Holec, Pekr – Čech, Raška, Čuřík – Kadela, Juráň, Paták

    Rozhodca: Hrubý – Hejl, Podrazil

    Diváci: 2.269