Kladno – Most 9:3 (kon.) | Benátky n/J – Šumperk 3:2 (kon.) | Ústí n/L – Havlíčkův Brod 7:3 (kon.)
Havířov – Třebíč 5:3 (kon.) | Motor ČB – Jihlava 4:0 (kon.) | Prostějov – Litoměřice 3:8 (kon.)
Kadaň – Chomutov 2:3 (kon.)
koniec
HC Slovan Ústí nad Labem
7:3 (1:0, 3:2, 3:1)
BK Havlíčkův Brod
cz Sobota 22.11.2014, 17:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • 1. liga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:56
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Dobré střídání Slovanu. Na právě vyjetého MARTINA BARÁNKA ze střídačky nasměřoval přihrávku Martin Vágner. Baránkova střela se ještě odrazila od tyče, ale naštěstí pro domácí skončila v bráně. Asistence: Martin Vágner, Jan Kloz.
     
    54:51
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Jeden z hráčů Slovanu byl sražen před brankovištěm Dlouhého a nemohl se zvednout kvůli "držení" obránců protiháčů. K puku se dostal PETR PŘEUČIL, objel bránu a propasíroval puk mezi tyčí a Dlouhým do brány. Asistence: Ladislav Gengel, Ondřej Smetana.
     
    51:42
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Puk se dostal v útočném pásmu domácích na modré čáře k holi Brože, který vypálil na bránu Dlouhého prudkou střelu, kterou hostující brankář vyrazil pouze před sebe. Na brankovišti byl velmi agilní DAVID MERTA, který tak dokázal dorazit touš do opuštěné brány. Asistence: Vladimír Brož, Martin Baránek.
     
    50:05
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Nyní platilo pravidlo nedáš – dostaneš. Nejprve Kopta promáchl před hostující bránou a následně se hosté také drali do zakončení. Puku se v útočném pásmu ujal PATRIK ZDRÁHAL, který nadzvedl před Petráskem puk nad jeho pravý beton a překonal tak domácího brankáře. Asistence: Jakub Babka a Tomáš Semrád.
     
    38:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Kolářovu střelu z mezikruží ještě Petrásek dokázal vytěsnit mimo ohrožení tří tyčí. Po dorážce JANA HEŘMANA se ale domácí brankář natahoval marně. Asistence: Daniel Kolář, Dominik Kubalík.
     
    36:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté korigují stav utkání. ROMANOVI MALINÍKOVI se povedlo po přihrávce Jiřího Kuchlera dostat puk za záda Petráska. Asistence: Jiří Kuchler, Tomáš Rousek.
     
    35:27
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Kloz pouze nahodil puk po objetí brány do brankoviště, kde se najednou utvořila velká skrumáž těl. Dlouhý několikrát vyrazil betony po střele domácích puk pouze před sebe, ležícího brankáře se nakonec povedlo překonat DAVIDU MERTOVI. Asistence: Jan Kloz, Vít Budínský.
     
    26:41
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Baránek dojel ztracený puk a poslal přihrávku na modrou čáru, kde se nacházel Brož, který vypálil z první golfem, puk se před bránou odrazil od nohy LADISLAVA GENGELA a skončila v bráně. Asistence: Vladimír Brož, Martin Baránek.
     
    21:31
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilová hra! Pohledná akce v podání domácích končí brankou. Vágner přihrál za branku na hůl domácího kapitána Jana Kloze, který z první poslal přihrávku mezi kruhy na ještě lépe postaveného a osamoceného VÍTA BUDÍNSKÉHO, který střelou z první rozvlnit síť za zády Dlouhého. Asistence: Jan Kloz, Martin Vágner.
     
    09:38
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilová hra! Na modré čáře se k puku dostal Kamil Černý, který vypálil puk na Dlouhého. Před bránou vložil do střely hůl DAVID TŮMA, který usměrnil puk za záda hostujícího brankáře. Asistence: Kamil Černý, Tomáš Rod.

    Josef Cestr

    Góly a asistencie: 10. Tůma (Černý, Rod), 22. Budínský (Kloz, Vágner), 27. Gengel (Brož, Baránek), 36. Merta (Kloz, Budínský), 52. Metra (Brož, Baránek), 55. Přeučil (Gengel, Smetana), 56. Baránek (Vágner, Kloz) – 37. Maliník (Kuchler, Rousek), 39. Heřman (Kolář, Kubalík), 51. Zdráhal (Babka, Semrád)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Petrásek (Volke) – Kolafa, Černý (A), Brož, Vágner, Zdvořáček, Smetana, Holomek – Tůma, Roubík (A), Rod – Budínský, Kloz (C), Merta – Pořický, Vávra, Přeučil – Baránek, Kopta, Gengel
    Trenéři: Tomáš Mareš, Miroslav Mach

    BK Havlíčkův Brod: J. Dlouhý (Barus) – Pavlíček, Kurka, Zítka, D. Sklenička, Semrád, Kolář – Maliník (C), Kuchler (A), Rousek – Půlpán, Heřman, Kubalík – Zdráhal, Sedláček, Babka – Chlubna, Milfait, Minárik
    Trenéři: Ladislav Kolda, Vladimír Jeřábek

    Rozhodca: Daniel Jechoutek – Jan Krátký, Milan Svoboda

    Diváci: 1092