Pittsburgh – NY Islanders 4:5 (1:2 po s.n.) | Columbus – Boston 3:4 (0:1 po s.n.) | Edmonton – NJ Devils 0:2 (kon.)
Ottawa – St. Louis 2:3 (kon.)
po s.n. (1:2)
Pittsburgh Penguins
4:5 (2:3, 1:1, 1:0 - 0:0)
New York Islanders
cz Sobota 22.11.2014, 01:00 • Consol Energy Center, Pittsburgh • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Kyle OKPOSO - 4:5
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým New York Islanders.
    Autorem vítězné branky je KYLE OKPOSO.
    Patric HORNQVIST - 4:4

     
    53:00
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    A je srovnáno. Malkin se nadechl k velkému sólu, dostal se až do pásma, kde od pravého mantinelu přihrál na najíždějícího PATRICA HORNQVISTA a ten střelou z první propálil Johnsona. Asistence: Jevgenij Malkin.
    Nick SPALING - 3:4
     
    28:50
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Přestřelka pokračuje. Gólman Islanders si dokázal poradit s nepříjemnou ránou Hornqvista z mezikruží, jenže ji vyrazil pouze před sebe, kde společně s P. Martinem dotíral NICK SPALING a ten dostal puk za brankovou čáru. Asistence: Paul Martin, Patric Hornqvist.
    Nick LEDDY - 2:4
     
    25:42
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté si berou zpátky svůj dvoubrankový náskok. Na přihrávku zpoza branky si najel NICK LEDDY a z levého kruhu zamířil přesně do horního růžku. Asistence: Ryan Strome, Anders Lee.
    Blake COMEAU - 2:3
     
    16:34
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Další akce už ale končí gólem. BLAKE COMEAU s pukem objel branku, snažil se dostat puk do střelecké pozice, ten trefil hostujícího M. Martina a od něj se odrazil za bezmocného Johnsona! Pittsburgh snížil na 2:3. Asistence: Chris Kunitz, Olli Määttä.
    Ryan STROME - 1:3
     
    09:53
    Islanders právě vstřelili branku!
    No, tak tohle je docela smršť... Ještě před chvílí Pittsburgh vedl a nyní je to už 1:3. Od modré vypálil Hickey, našel před brankou RYANA STROMEHO a ten tečí usměrnil puk za brankovou čáru. Asistence: Thomas Hickey, Josh Bailey.
    Nikolaj KULJOMIN - 1:2
     
    08:47
    Islanders právě vstřelili branku!
    No vida, jak to jde rychle, hosté už vedou. Obrana Penguins si vzala oddechový čas, NIKOLAJ KULJOMIN si z hráčů udělal kužely, dostal se do ideální pozice a nedal Fleurymu prudkou ranou šanci. Bez asistence.
    Matt MARTIN - 1:1
     
    08:18
    Islanders právě vstřelili branku!
    A je srovnáno. Domácí šli střídat, zcela tak otevřeli střední pásmo, čehož využil MATT MARTIN, přijal dlouhý pas, najel si a z levé strany propálil Fleuryho. Asistence: Travis Hamonic, Ryan Strome.
    Brandon SUTTER - 1:0
     
    01:13
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do rychlého vedení! Pittsburgh se usadil v pásmu, od modré přišla tvrdá rána, kterou před Johnsonem tečoval BRANDON SUTTER a puk skončil v síti. Asistence: Paul Martin, Steve Downie.

    Aleš Pur

    Góly a asistencie: 2. Sutter (P. Martin, Downie), 17. Comeau (Kunitz, Määttä), 29. Spaling (Martin, Hornqvist), 53. Hornqvist (Malkin) – 9. M. Martin (Hamonic, Strome), 9. Kuljomin, 10. Strome (Hickey, Bailey), 26. Leddy (Strome, Lee), rozh. náj. Okposo

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Malkin (PIT)
    0:0   Tavares (NYI)
    2. séria:
    1:0   Crosby (PIT)
    1:1   Nielsen (NYI)
    3. séria:
    1:1   Sutter (PIT)
    1:2   Okposo (NYI)


    Pittsburgh Penguins: Fleury (Greiss) – Letang, P. Martin, Ehrhoff, Määttä, Bortuzzo, Scuderi – Comeau, Crosby, Kunitz – Hornqvist, Malkin, Spaling – Downie, Sutter, Bennett – Adams, Goc, Sill. Trenér: Mike Johnston.
    New York Islanders: Johnson (Halák) – Hamonic, de Haan, Boychuk, Leddy, Višňovský, Hickey – Kuljomin, Tavares, Nelson – Okposo, Nielsen, Grabovskij – Bailey, Strome, Lee – Clutterbuck, Cizikas, M. Martin. Trenér: Jack Capuano.

    Rozhodca: Jackson, Joannette – Amell, Miller

    Diváci: 18 653